Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web.spiderwoman

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozásom van - több is. Az egyik, hogy bejelentettem: az Ablonczy-Novák-féle 12 pontos politikai deklaráció helyett egy tosztességesebbet fogok írni, bemutatandó, hogy ezt hogyan kellett volna megcsinálni ahhoz, hogy ne szítsa, hanem csökkentse az ellentéteket.Amikor megbíráltam ezt…..
web.spiderwoman 2009.03.26 10:25:49
@min0rity r3port:

Akkor a szürke alienek tulajdonképpen csak túl sok ezüstöt bevedelt emberek! :-)
Mégegy rejtély megoldódott! :DDD
web.spiderwoman 2009.03.28 10:58:16
nem szabad támogatni a tisztességes, elkötelezett demokratáknak az előrehozott választást Na, gyerünk, Barátaim, tegyük a dolgunkat!         Magam talán középre állok. Talán este van. Talán alkonyat. Egy…..
Kérem tisztelettel: lehet fogadni! Mit tesz majd a Fodort végül az elnöki székbe gyötrő SZDSZ? Az a párt, amely a mélytengeri árokba merülő batiszkáfot is megszégyenítő mélységekbe süllyedt hajdani fényes rendszerváltó lendületéből... Ahol a megfontolt és okos Kis Jánosok…..
web.spiderwoman 2009.02.27 12:49:52
web.spiderwoman 2009.02.28 23:28:01
@zsidó részvénytársaság:
Biztos nálad akar bevágódni...
Néhányan (mármint az értelmesebbek közül, mert a kétbites agyúaknak az efféle téma nem kenyere) nem értik, hogy miért kell az "eszmei tisztaságért" harcba szállni, emiatt gyakorta személyeskedni, és olyan vitákba belemenni, ahol a másik könnyedén próbálhat hárítani…..
web.spiderwoman 2009.02.25 13:54:51
@Molnargoreny: Szerintem akkor is se-füle se-farka az egész. Ha a dolog olyan gyorsan is megjelenhet és eltűnhet, mint az antibiotikum rez, akkor érdemes vele foglalkozni? Azon túl, hogy már leírtad, hogy milyen következményei lehetnének: nem ismétlem el, csak rosszak. (Kiváltságok illetve indoklás, írtál erről hosszan). Az egyén nem csak gének összessége, hanem sokkal komplexebb valami. Hogy az IQ-nál maradjunk, mire is jó az IQ a teljes személyiség vizsgálatánál? Megmutatja hogy sikeres, boldog ember leszel? Egy szart. Épp ennek az ellenkezője igaz, a nagyon magas IQ-sok rendszerint nehezen illeszkednek be, és NEM szoktak sikeresek lenni a szó hagyományos értelemében (család, barátok, munkahely stb) kizárólag a szakterületükön, ill. intellektuális téren. Bűngént kutatni csakis akkor szabadna, ha azt kizárólag a megoldás miatt tennénk, de még egyszer utoljára elmondom, szerintem ilyen gén NINCS....

az "ilyen" képességeket feltörni, => már a mondatodban is a tömény undor beszél. :((((

(Zárójelben megjegyzem, én sem vagyok vak, látom mik történnek, és elborzaszt. De vszerint sürgősen ki kellene találni valamit, és az én megoldásom nem a génkutatás lenne, hanem a cigánygettók azonnali felszámolása, a gyerekek sürgős beiskolázásaa, nevelésének megkezdése, segítséget nyújtani akkor, ha a szülők láthatóan TESZNEK a jövő generációért. Nem kell egyetérteniük, de együtt kell működniük. Ha nem, nincs segély, pont. Természetesen itt most nem egy programot írtam le, csak néhány alapfelvetést, Teremburáéhoz igen hasonlót. Addig kell szétszedni a cigánygettókat, amíg még van rá idő, ameddig nem lesznek x millióan (50 év? 100?) mert akkor már késő. Anyi embert Mo-on nem tudunk integrálni és akkor? Elkezdjük lőni egymást, és mindenki pisztollyal mászkál? ????)
web.spiderwoman 2009.02.25 17:13:34
web.spiderwoman 2009.02.25 20:08:28
@Molnargoreny:
Nincs segély pont az nem azt jelenti, hogy haljanak éhen. Kapjanak kaját, azt nem lehet elinni, elcigizni, eldrogozni, eljátékgépezni pl. Nem feltétlenül az iskolákban kell kaját osztani, sok helyen külföldön pl a templomokban osztanak. Például mondom.
Hát már megint. Jöttek, láttak, őrjöngtek, öltek. Igen, a mocskos szemét cigánycsürhe, akik harmincan kötnek bele háromba, és azonnal előrántják a kést is. Aztán szúrnak - nagy szakértelemmel és gyakorlattal, pont a szívbe, vagy a vesébe. Hogy halálos legyen, de legalábbis…..
web.spiderwoman 2009.02.20 20:54:41
@Arma Gedeonka:

A világ állandóan összeomlik. Ez a mostani sem lesz rosszabb, nem jön az armageddon, apokalipszis, judgement day, stb. Ültetünk krumplit, rendben, de azért nem ez tölti ki minden gondolatunkat, ugye? Nekem legalábbis nem, én szeretek úgy élni, hogy bízom a jövőben. Elgondolkozom én is dolgokon, meg szemem is van, de nem fogok rettegni.
web.spiderwoman 2009.02.20 22:28:20
@Arma Gedeonka:
Én nem fogok rettegve élni, bármit mondasz is.
Nincs is mitől, nem vagyok konzumidióta, sőt. Az alaptermészetem miatt sem lennék soha (nem szeretek vásárolni, pláne nem baromságokat, utálom a bevásárlóközpontokat, nem mobilozok, nem szeretem az ékszereket, nem szeretem szennyezni a környezetet, lehetőség szerint nem is teszem. Nem vásárárolok műanyagcuccokat, nem teszek vegetát a levesbe, ellenben szeretek kertészkedni, fát vágni !!! (igen vágni is!! ) és azzal fűteni, tudok kenyeret sütni, tésztát gyúrni, rengeteget spórolok azon, hogy semmilyen ételt nem veszek készen, hanem megcsinálom (érdemes kiszámolni egyszer ugyanazon étel árát "műanyagból" meg háziból és még finomabb is + a gyerekek imádnak tésztával gyurmázni, nincs is jobb program télen a sütés-főzésnél, karalábé és répakajálásnál (szigorúan nyersen kell lenyúlni anyától! :D) satöbbi, satöbbi, nem sorolom. Nekem nem lesz sokkoló ha vissza kell venni a fogyasztásból, ugyanis eleve nem lelkesedem érte. Kocsink van, persze, de nem halok bele ha nem lesz. Viszont nem fogok behúzódni egy barlangba, hogy várjam a Nagy Összeomlást, a krízishelyzeteket megoldani kell, nem rettegni tőlük egy életen át. Ha meg jön a világvége, akkor így jártunk. Én hiszek a túlvilágban, különösebben nem hat meg, hogy egyszer meghalok majd.
:-)
Az önmaga által kinevezett új Világmegváltó Tel-Avivban él. 55-éves, Goel Racon a neve, 32 felesége és 89 gyereke van. Hívei szerint Racon földöntúli képességekkel van megáldva. Minden felesége önkéntesen él vele, egyiküknek sincs oka inségre panaszkodni, mindegyiknek saját…..
Szombatblog Kedves vendégeink! 2009.02.16 10:12:00
  A Rotten Tours üdvözli önöket Budapesten, Közép-Európa kulturális fővárosában. Jelmondatunk: sokszínűség és békés egymás mellett élés. Ma délelőtti programunkon, mely a Nemzetközi Hagyományőrzés II. címet viseli, Önök a Hősök terén zajló hungarista és…..
web.spiderwoman 2009.02.20 12:34:11
@Charlie__:

Nem lehet 18-at lépcsőfokot lépni egyszerre. Először járjanak iskolába a gyerekek, legalább az érettségiig jussanak el, azután lehet filózni azon, hogy merre tovább. Viszont lehetn képzést (speciális pedagógiai képzéseket, szociális munkás hálózatokat, programokat) indítani és hálózatot kiépíteni a romák integrálásához, ez működőképes lenne (oersze pénz kérdés, ugyanakkor munkahelyeket is teremtene).

"(Hasonló alapon bármelyik önkormányzat kötelezheti a kisgyermekes anyákat arra, járjanak továbbképzésre, különben nem kapnak GYES-t és GYED-et.)"

Kötelezzék, hidd el hogy mindenki járna, Mondom én kétszeres anyuka. Még mindig jobb, mint a Dobrev féle: "anyák, húzzatok dolgozni" tervezet. Természetesen bölcsödék, és óvódák nincsenek, illetve tömve vannak. Húzzunk dolgozni, hát húznánk, de hová is?
web.spiderwoman 2009.02.20 15:53:31
@Charlie__:

Jó, nyilván mindenféle tanfolyamra felesleges lenne gyes mellett járni, (vagy egy napi 8 órásra/5 nap) de ha mondjuk azt szorgalmaznák hogy tanuljunk a GYES alatt (tovább) meg lehetne oldani (mondjuk körforgásban vigyázna egy anyuka a többiek babájára is), mindent meg lehet oldani ha akarja az ember. Én mindkét GYES időszakban tanultam valamit, pedig nem volt egyszerű (éjjel tanulni pl). Azt is mondom, hogy én mint ex-kisbabás sok olyan programra mentem babával együtt, ahol közösen, más kismamákkal együtt "tanultunk" valamit. Sütni-főzni, egyebek. A kismamák szeretnek összejárni...
De nem ez volt a lényeg, persze. De akár össze is lehetne kötni a két dolgok. Kismama pedagógusokat (nem kényszer hatására, de úgy hogy előnyt jelentsen neki a munkába való visszatéréskor)) továbbképezni GYES alatt pl nem hülyeség. Van egyébként ilyen, de a munkaügyi központba kell bemenni, és harapófogóval kihúzni és kikövetelni, valamint csak akkor lehet igénybe venni ingyenes képzést, ha éppen indul, és nem feltétlenül olyan képzést "kap" az ember (lánya) ami kapcsolódik az eredeti hivatásához. Nem biztos, hogy egy óvópedagógusnak jól jön egy fodrász OKJ-s tanfolyam, bár ki tudja...
Visszatrve az integrációra, én nem tudok Mo-on semmiféle ilyen jellegű programról, ha valaki tud kiabáljon egyet, megnézném magamnak...
Hát jó, írok a miskolci rendőrkapitányról, aki a mai magyar közéletben is páratlan gyorsaságú vargabetűt tehetett saját széke körül, hála a "meggondolatlan" nyilatkozatának.A tények immár közismertek, elég vázlatosan összefoglalni őket. Pásztor Albert, Miskolc…..
web.spiderwoman 2009.02.09 12:54:27
@arvisura:
Jó a meglátás, kicsi fiúk vagyunk, de azért lehet megoldáson gondolkodni, nem?
Én szívesen abbahagyom a személyeskedést bárkivel, de akkor ne cionistázzanak le cserébe, minden válaszban minimum 2szer.
web.spiderwoman 2009.02.09 12:55:08
@Mdorka:
:DDDD mi csak visszaugattunk :DDD
Nincs szebb látvány a balliberálisoknak a médiában, mint egy vérében fürdő, haldokló palesztin gyerek. Le a háborúval, le a civilek elleni merényletekkel, le mindennel - még Izraellel is, amelynek hadserege a sokkoló képeket produkálja. Ilyenkor még a polkorrekt Nyugaton is lehet a…..
A szerző egy amerikai republikánus héja, akinek később már a republikánusság is túl puha volt, így önálló (eleve reménytelen) politikai próbálkozásba kezdett, és a Reform Párt elnökjelöltjeként kísérletezett, ha nem is a nyeréssel, de legalább a figyelemfelkeltő…..
web.spiderwoman 2009.01.28 21:14:51
@Molnargoreny:
Most miről van szó, a csapvízről? Budapesten vagy az egész országban?
web.spiderwoman 2009.02.05 22:19:35
@refuse/resist!:

Jaja, csak aztán majd győzzék konrtollálni, mielőtt kedvezőtlen irányba mutálódna. A vírusok nem kezes bárányok (mint a lovak) :D
web.spiderwoman 2009.02.05 22:20:09
Mióta az előző posztot megírtam, haladtak az események: "természetesen" rossz irányba, a konfliktus kiszélesedése felé.Izrael egyre több háborús bűnt követ el, és a szárazföldi csapatok behatolása semmi egyébre nem jó, mint a civilek megfélemlítésére, esetleg…..
web.spiderwoman 2009.01.29 14:13:18
@Mdorka:

Most már aztán megnézlek! :D
web.spiderwoman 2009.01.29 20:32:27
@Perecz úr:
Meg vagy te áldva ezzel a zsidóüggyel, mi a fasz bajod van igazából?
Beszéljünk. Már csak azért is, mert az előző poszt (mely a Bombagyárban is olvasható) nyugodtan mondható rasszistának - legalábbis a politikailag korrekt terminus szerint mindenképpen.Induljunk ki abból, hogy a Földön ezrével élnek a különböző bőrszínű, nyelvű, kultúrájú…..
Ez nem egy kézilabdameccs végeredménye, bár az is lehetne. A hét végén (talán szombat éjjel, de meglehet, hogy vasárnapi hír volt) sokat hallgattam az InfoRádiót, és épp arról volt szó, hogy eddig ennyi ember fagyott halálra a két országban. (Bocsánat, nem keresgélem ki a…..
Hanuka, sabbát, bombák címen a Magyar Hírlapban cikk jelent meg újév másnapján. E cikk sajátossága, hogy szerzője Izrael állam védelmi politikájának kissé elnagyolt kritikáját antiszemita közhelyekkel díszíti, s antijudaista, azaz a középkori vallási zsidóellenesség…..
A média beszámolói a gázai harcokról túlnyomó részben politikai és spekulatív jellegűek. (Kinek az érdeke a háború, meddig tart, mit mond az Európai Unió, stb.) Az alábbiakban egy tűzközeli beszámoló olvasható.Hétfőn az izraeli hadsereg mintegy 80-100 Hamasz fegyverest ölt…..
web.spiderwoman 2009.01.07 17:45:43
Bizony.

...és mennyire igaz. Nem kell elnézést kérni azért ha valaki megvédi magát, a Hamaszt le kell fegyverezni, egyszer és mindenkorra elvenni az arabok kedvét a hamaszozástól, hezbollahozástól, alkaidázástól. Éljenek a palesztinok békességben (Zsabotinszki egyébként szeretett volna békében élni az arabokkal Izraelben ;)) és akkor a kutya nem bántja őket. A világ észrevehetné, hogy nem a palesztinokat/libanoniakat akarja Izrael szétlőni, legyilkolni, hanem a radikális iszlamista agyamenteket, akiknek véleményem szerint mindegy is, hogy kit gyilkolnak éppen (akár más arabokat is, kérésre belinkelek rengeteg példát erre, de messze nem kell menni => Mumbai...). Ha sikerülne az álmuk, akkor keresnének a zsidók helyett más ellenség(képe)t és azt gyűlölnék.
Szóval nem kell elnézést kérni MEGINT, úgysem tesz semmit senki max a szájuk jár. Az meg így-is úgy-is jár. Le kell őket söpörni, utána pedig meggyőzni a maradékot, hogy éljen békében.
A háborúban elvesztett területek meg elvesztek, nem csak nekik, hanem MINDEN országnak, aki területet veszít háború során. Jól néznénk ki ha mindenki megindulna rakétákkal a valamikori határai felé, mondjuk Európában.

A tüntetőknek meg javaslom ezt is plakátra tenni:
www.saveachildsheart.org/

(The Children brought to Israel are treated at the Wolfson Medical Center in Holon and hosted at the Children’s home in nearby Azur...
...
40% of the children who underwent cardiac surgery are from Africa; 49% from the Palestinian Authority, Jordan & Iraq; )

Köszönik szépen!!