Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symat

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Egy kultikusan rossz gengszter-vígjáték után jöhet egy másik kultikusan rossz gengszter-vígjáték, ezúttal Amerikából! ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Mielőtt elolvassátok, kattintsatok a Filmelemzőkre, ahol röviden leírtam, milyen az új Mission Impossible, kicsit megelőlegezve a holnapi holnaputáni élménybeszámoló hangulatát! :)Már az első G. I. Joe-t is sokan borzasztónak titulálták, pedig nem volt vele komoly baj. Tény, hogy…..
Ezt a filmet már sokan ajánlották, és nem véletlenül. Alapjába véve talán nem is lenne annyira szörnyű, de a rengeteg röhejes ötletnek hála a készítőknek még azt is sikerült elrontani, ami egyébként nem lett volna totális csőd. Jó szórakozást!..
Itt a második, befejező videó a Mortal Kombat második részéről. Igazán rossz dolgokat itt sem tudok mondani, megint csak az apró bakik figyelnek be. És egy alternatív megoldási javaslattal is előálltam Rain siralmas halálával kapcsolatban... bár valószínűleg már nem lesz nagy súlya az ötletnek...
Eredetileg a Kazaam videója jött volna, de sajnos gondok akadtak a vágással, így nem sikerült a hétvégén megcsinálni. Úgyhogy majd csak a hét vége felé lesz fent az Aladdin rap-változata (egyébként eléggé megoszlik róla a véleményünk Sorterrel), de addig is itt a Holtak napja bemutatója. Lehet,…..
Mangekyo88-nak hála én is megnézhettem a Super Mario Bros. című filmet. Az első reakcióm döbbent felkiáltás volt, mert nem voltam hajlandó elhinni, hogy ez a film valóban létezik. Egészen addig, míg a kezemben nem tartottam. Szomorú, hogy nem képesek normális videojátékadaptációt készíteni…..
Ez a film az első videónk, de nem azért rakjuk fel elsőként, mert tisztelnénk, hanem azért, mert az egyik legrosszabb film, amit láttunk. Rettenetes! Borzadáj! Szóval kerüljétek el messziről! Jah, csak mellékesen, két videó készült a filmről, úgyhogy gatyát felkötni!         Köszönet a…..