Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neil75

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik oldalon tanult, felkészült pszichológusok, médiaszakemberek, profi manipulátorok, a másik oldalon lelki sérült, esetleg szenvedélybeteg „civilek".Szandika bekattant. Olvashatjuk a különböző hírekben: itt, meg itt, no meg itt és itt. A ValóVilág január 25-i, Lilu…..
A Szegeden alakult Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetője néhány zseniális street art munka után hivatalosan is megjelent új lakhelyén, Budapesten. A Király utcai Boulevard és Brezsnyevben rendezett blöffkiállítást. A fedőtörténet szerint a Na ez az! Budapesten látható először…..
Ma délben megnyitott a III. Budapesti Cseh Sörfesztivál a Városháza Parkban! Vasárnap éjfélig kóstolhatjuk a 25 féle cseh sört, köztük a régi jól-ismerteket, és három Magyarországon újonnan bemutatkozó sörfőzde termékeit. A fesztivál csütörtöktől vasárnapig minden nap…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Neil75 2010.01.21 10:23:59
@mokkaczuka: idegességedben ismételsz több szót is egyszerre, vagy ezek a korlátai a szókincsednek? :)))
Neil75 2010.01.21 10:27:50
@mokkaczuka: jaja, rád férne...de tőlem nem, mert engem nem érdekel a szellemi fejlődésed. Egyébként, abban, hogy fejlődj szellemileg, jelen állapotodban egy kidobott karácsonyfa is tud neked segíteni :))