Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uracska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest megbüntette a Jobbikot: csak 4. lett és még az LMP is előtte végzett. A dolog igazi szépsége azonban a részletekben rejlik: ha egy kicsit böngészünk a számok közt, az látjuk, hogy a tradicionálisan jobboldali Budán a Jobbik országos hírű húzóneveit gyakorlatilag…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
A Kurucinfo Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval) címmel ma közölt tudósítást arról, hogy „megtartotta első éleslövészetét a Gárda Wass Albert zászlóalja december 21-én, bebizonyítva, hogy méltó a nagy erdélyi írónk nevének viselésére, hiszen a…..
Ma hazafelé tartottam az M3-ason. Utolértem egy kamiont, belenéztem a tükörbe, nem jött senki, elkezdtem indexelni, előzöm, gyorsítok, már 140 körül mentem, mikor valami elkezd villogni mögöttem. Nézem a tükörben, semmit nem látok, csak fehér lézersugarat. Hallom,…..