Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedvesibolya

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire jó a semmittevés 2011.07.18 14:46:32
Ez nem semmi! No de mondom, hogy nem semmi. Nagyszerűen ki lehet tapasztalni, milyen itt a semmi...
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
kedvesibolya 2009.07.28 13:52:54
@malacorrú: na, de jó, hogy valaki ezt is mondja, már-már elfelejtettem, de tényleg így van... A kislányok erkölcsein túl a nagylányok se mindig szeretik, ha bámulják őket.
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
kedvesibolya 2008.10.09 16:03:40
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
Szarházi-e az, aki szerint a „Székely himnusz” műdal?   Ki tudja merre, merre ment el azok esze, akikből valóságos dührohamot vált ki egy nyilvánvaló tény leírása? Nemhogy papírt, de világhálót sem tűrő mocskolódások lavináját indította el annak blogba…..
A költő ír, a macska miákol és az eb vonít s a kis halacska ikrát ürít kacéran. (Avagy miért kéne kiirtani a köztéri szobrászatból az emlékmű műfaját.)..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
kedvesibolya 2007.10.25 09:11:11
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..