Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janurik János

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kraftwerk neve az elmúlt négy évtizedben egybeforrott az elektronikus zene fogalmával. Szinte mindenki, aki ebben a szcénában tevékenykedik, őket tekinti előképének, tőlük kapott kedvet és ihletet a szintetizátorokkal való zenéléshez. 2014. május 15-e és 18-a között a…..
Erasure @ Studio, 2011.11.18.Két kisebb kitérőt leszámítva, a tegnapi volt a harmadik alkalom, hogy az Erasure Magyarországon járt. Ugyan Andy Bell és Vince Clarke kettőse már bőven túl van pályája csúcsán, de változatlan lelkesedéssel készítik átlagban 2-3 évente megjelenő…..
Minden hazai „Ebbhead” tudja már, hogy hogy 2010. január 11-én a Nitzer Ebb lép fel vendégként a Depeche Mode előtt a Budapest Sportarénában. Azóta a legendás elektrozenekar turnéra indult az Egyesült Államokban, hogy hamarosan megjelenő Industrial Complex című…..
Közel 25 év, 13 stúdió-album, és két összegző válogatás után 2009. február 23-án itt az új Erasure produktum, mely nem más, mint az 1992. novemberében megjelent Pop! - The First 20 Hits folytatása, és egyben kibővítése. Az Erasure történetének első 40 kislemezes…..
Még mielőtt a cím elolvasása után a legközelebbi lemezboltba rohanna a kedves olvasó, kérjük, vegyen nagy levegőt, és próbálja meg valahogy jövő év februárjáig kibírni, akkor mutatja be ugyanis a Depeche Mode új, Wrong címre keresztelt kislemezét. A dalból már hallhattunk…..
Front 242 @ Sportmax 2, 2008.12.06. December 6-án réges-régi mulasztását pótolta nálunk a Front 242 zenekar. A szinti-pop alternatív ágának egyik legősibb hajtása idén volt 27 éves, de ez idő alatt még egyszer sem jártak Magyarországon. Most végre élőben is megcsodálhattuk…..