Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fez

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Belsőség Kiszorítás 2008.12.28 00:43:57
  Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszolképző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Fez 2008.12.28 10:41:45
Miért nem látjuk be, hogy ez az egész megnövekedett légszennyezés a dízel autók miatt van, amit az autógyárak azért eröltetnek (eröltettek) ránk, mert már nem tudtak elég marketing fogást kitalálni a benzinesek forgalmának további növelésére. Európán kívül nem használnak ilyen szarokat.

Én három km-re dolgozom a külvárosban és benzin fele annyiba kerül, mint a BKV bérlet.
A feleségem 20 km-re dolgozik a város másik felén. Reggel 6-ra jár. Tömegközlekedéssel oda-vissza napi 3 óra. Azért tartunk fenn két autót, ami a fizetésünk felét elviszi, hogy élhető élhetet élhessünk. Csináltak egy körgyűrűt, amin ez a 20 km 70 km lett. Ki az a barom, aki arra menne?

Elképzelem a főnököm, akinek négy vállalata van szerte az országban, hogy leteszi fekete merdzsót és felszáll a hajléktalanokkal, meg hátizsákos kisiskolásokkal tömött buszra... Vagy neki szabad autóznia?!

Miért nem az úthálózatot korszerűsítik? Mi szükség van a sok belvárosi régi bérházra, ahol nyugdíjasok laknak a 150 m2-es lakások konyhájában és még gáz számlájukat is az én adómból fizetik be.
Sőt az új építésű házakat is ugyanarra az utcafrontra igazítják, ahol a lebontott épület állt, így az utca ugyanolyan szűk marad.
Miért nem bontják el (tolják arrébb) az egysávos hidakat?
Miért nem építenek egy körgyűrűt a körvasút mellé?
Miért kell az embereknek a városhoz alkalmaszkodnia? Miért nincs ez fordítva?
3000-ben is ebben az elbaszott, szűk történelmi városban fogunk nyomorogni, csak kitiltjuk a közlekedést, nehogy leomoljon a házak homlokzata?
Eh...