Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemarado

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morze Egyre jobban.. 2010.10.09 12:15:00
 ..nő az aktivitás, nem? Bár a tinilányok is csak két hétig írják az új illatú naplófüzetükbe a bejegyzéseket, nagy gonddal kiválasztott tollukkal, végtelenségig gömbölyített betűikkel. Utána elfelejtik. Úgyis csak arra jó a napló, hogy izguljunk, hogy valaki…..
Morze Huh.. 2010.09.30 17:48:00
..régi az előző bejegyzés nem? És csak félig amiatt, mert a blogok mára már az unatkozó családanyák játszóterei lettek, és ez degradáló a zenekarnak. De íme a legfrissebb hírek;A Morze jelenleg forr. Ennek a finom oldala az, hogy szép lassan egyre több zeneművünk lesz mindenki…..
Sok sok pénzzel, de mi a szofisztikáltság kedvéért inkább máshoz folyamodunk. Jelenleg Morze duo él és lélegzik, azt hogy a keddi koncertjük milyen volt, pedig majd leírják ők.Tehát én hogy veszek jelenleg részt a zenekar életében? Úgy-ahogy sehogy. Maximum biztathatom őket,…..
Minden egyes koncert előtt ugyanazt kérdezi édesapám. Most akkor ki fog játszani? És ilyenkor én nem tudok értelmesen válaszolni, mert még mosni sem tudok, nem hogy koncertet szervezni, hanem rábízom valaki másra ( ez az elképzelt ember fusson a Zoltán néven ), és így nem mindíg…..
Mivel a honlap valljuk be elég ritkán frissül, a MySpace oldal meg kicsit túlságosan is nagyvilági, egy unatkozó pillanatomban arra gondoltam, inkább írunk majd ide, fel rakjuk a koncerteket, meg persze részletet a zenészség nyújtotta glamour életből. Meg arról hogyan költöztet egy…..
Reggel felkeltem, felöltöztem, reggeliztem, és kiléptem az utcára. A sarkon egy rideg szem figyelte ahogy bezárom az ajtót, és álmos léptekkel elindulok a buszmegálló felé. A sarkon befordultam, mikor egy másik rideg szem vette át követésemet az Off-Licence Shop-ba, majd a sarki…..
lemarado 2008.12.28 09:09:23
@yeppppp:
Hát igazából engem eléggé zavarna, hogy bármit csinálok látják. Nem a zsebtolvaj beszél belőlem, de azért szerintem elég kellemetlen lehet amikor nem csak az utca látja amikor a barátnőd szétveri a fejeden a bocsánat-csokrot, hanem azt még jól fel is veszik. Meg egyébként is elmegyek céltalanul barangolni, felfedezni a várost, és valaki folyamatosan ott van a hátam mögött ( vagy inkább belebámul az arcomba ). Hol itt az intimitás? Egyébként meg kamerákkal felszerelt városban ugyanúgy vannak helyek amit épp nem lát kamera, és ott ugyanúgy megkéselnek, nem? Akkor meg nem tökmindegy? :).