Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohar

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
adritheatre 2017.07.11 18:08:26
Reges-regen, az operencias tengeren is tul, volt egy gyogytornasz kolleganom. Harminc koruli volt, felnott, vekony, torekeny kis no. Hatizsakkal jart dolgozni a megyei korhaz harmas szamu pszichiatriajara. En mindossze huszonket eves voltam, csicsa taskaval es csicsa, attetszo selyemnadragban jartam…..
Ma egy éve, hogy megérkeztünk Hastingsbe. Felidéztem magamban ma többször azt a napot, hogy milyen is volt. Szomorkás-izgalmas, azt hiszem, csak így tudom megfogalmazni. Fájt a szívünk, hogy sok mindenkit otthon hagyunk, tudtuk, hogy a családunk igen-igen drukkol, hogy a kezdetektől jól alakuljanak…..
bohar 2016.01.09 08:46:28
A mai poszt ugyan a Magyarország és én pályázatra érkezett, de lehetne Franciaország és én is, sőt, ha még mélyebbre tekintünk, akkor valójában a beilleszkedés nehézségeiről szól. Vicky és családja ugyanis négy év franciaországi lét után döntött úgy, hogy…..
Ma délelőtt L.vel egy üzletben voltunk. Odajött hozzám egy idős hölgy és azt mondta, látja, hogy kisgyerekkel vagyok, van nála két plüss mackó, elfogadjuk-e. Ne ijedjek meg, nem kér érte semmit. :) (Biztosan látta az arcomon a meglepődöttséget.) Először nem hittem a fülemnek,…..
Budapest-Hastings tengely T.T.Club 2015.03.11 12:40:55
Van a közelünkben egy régiség üzlet, a Teddy Tinkers. A tulajdonos kitalált egy játékot gyerekeknek, fel lehet iratkozni egy hírlevélre, amit ő küld e-mailben. A hírlevélben feladatok vannak. Semmi "extra tétje" nincs a feladatoknak, csak hogy a gyerekek játékosan tanuljanak.A…..
Azért érdekes a mai történet, mert egy olyan jelenség egyik előhírnöke, ami szerintem mostanában egyre gyakoribbá válik majd. Jelesül szerzőnk egyszer már kipróbálta magát Angliában, aztán visszaköltözött Magyarországra, és bár anyagilag nem panaszkodhat, mégsem találja a…..
Hastings már a középkorban is halász település volt. Az idők során nem alakult át nagy kikötővárossá, mert a város több nagy katasztrófán is átesett (tűzvész, pestis járvány, árvíz), ezáltal a lakosság száma mindig visszaesett. A XVIII. században mindössze 1500-an…..
bohar 2015.01.27 07:53:57
Budapest-Hastings tengely 2015.01.12 14:15:39
Mivel még nem kezdődött el az iskola J.-nak (ügyintézés folyamatban), Lili pedig várólistára került, van időnk nagyobb sétákat tenni a környéken. Szombaton elmentünk a hozzánk legközelebb lévő uszodába és beírattuk a lányokat. 8 éves korig nem kell belépőt fizetni, ha…..
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
nejlon Zev a 14 éves fotószseni 2013.04.29 13:09:24
Zev egy 14 éves fiú, aki már most elmondhatja magáról, hogy mestere a fényképezésnek és a photoshopnak. A képei egy varázslatos világba repítenek bennünket ahol ő is jelen van hiszen majdnem mindegyik képen szerepel. Ez a portrésorozat egy tini szemszögéből mutat be és mesél el…..
Folytatódik Magyarország legnagyszabásúbb tehetségkutató-paródiája, és még tízen vannak versenyben, sosem lesz vége, úgy érzem. Claudia érkezik két táncosfiú gyűrűjében, akik együttes életkora nem éri el Clau éveinek számát. Hatalmas tupírt kapott a fejére, és…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
A Szekszárdi borvidék Petőfi Irodalmi Múzeum-beli 2009-es bemutatkozásáról szólt önálló blogom első borokat tartalmazó posztja, azóta csaknem egy év eltelt. Amikor eljön a születésnapom, majd szólok, hogy felköszönthessenek, szűk két hetet várni kell. A 2010-es…..
A ködös Albionban a két cetli... 2010.04.17 02:02:28
Egy kis magyarázatot szeretnék fűzni az oldalt található visszaszámlálókhoz. Ha az egérrel rámentek külön-külön, akkor felugrik, hogy a fölső visszaszámláló az utolsó munkanapomat jelzi a Lloyds-nál (és a Kim elviselhetelenségéből való szabadulást), a másik viszont amikor…..
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
A ködös Albionban Ünnepek stb 2010.01.03 01:18:00
Képtelen vagyok megfogalmazni mi mindent csinálok/unk egy itthon töltött nap alatt. Olyan pikkpakk eltelik, hogy észre se lehet venni. Átlagban azt kell hogy mondjam, hogy nekem elegem van abból, hogy nem vagyok itthon, Daninak meg abból, hogy itthon van, szóval klasszul kiegészítjük…..
Zsomi átment helyzetváltoztatóból helyváltoztató mozgásba, vagyis mászik. Megjelent a hiszti is, szóval elképzelései is vannak, hogy épp mit akar és ha ez ütközik az elképzeléseinkkel (mondjuk felkapom a parkettáról mert az hideg és ráteszem a szőnyegre), akkor jön a hangos…..
A ködös Albionban kezdetek III. 2009.06.15 02:43:12
Szóval március. Otthon. Daninak megvolt a búcsúbulija (akkortól már tettem föl képeket a picasára). Nyílván megbeszéltük ezerszer, hogy ez az ő saját döntése, de attól még szarul éreztem magam, hogy miattam ilyen búcsúzgatások vannak... tudom, nem a világvégére…..
A ködös Albionban kezdetek I. 2009.06.02 23:58:00
Már régebben megígértem, hogy visszaemlékezek. Az előző bejegyzéshez is kapcsolható, hátha egyértelművé válik a nagy (be)fordulás... Akit nem érdekel nyugodtan hagyja ki. Neki(k) itt egy  pár friss megjegyzés: Fantasztikusan szép, napsütéses időszakunk volt, (25°)…..
Ellazul, koncentrál, elmét megnyit és bevés: ma este nyolckor a Hallmarkon adják az Agy-kontroll című sorozatot, agysebészekről szól, fogalmam sincs milyen, de a főszereplő Stanley Stucci, őt meg valamiért szeretem. Ráadásul este tizenegykor az RTL Klubon, a XXI. században az…..