Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdyxcqwer

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kitöltöttem egy tesztet. Egy jó tesztet. Nem ilyen kozmo-szinglis hülyeséget, hanem igazi tudósok által összeszerkesztett igazmondó tesztet. Tulajdonképpen saját magamat rúgtam arcon, és most egy kicsit sírhatnékom van. Persze nem fogok sírni, de csak azért, mert…..
Örvendezhetnek a Simpson család- Family Guy - South Park szentháromság elkötelezett hívei, mivel a Comedy Central e három animációs sorozatnak szenteli idei második tematikus hétvégéjét február 21-én és 22-én. (A sorozatoknak nem ez lesz az első közös fellépése, mivel a…..
asdyxcqwer 2009.02.18 12:11:39
Ez az első vasárnapi poszt (a humoros bejegyzéseket leszámítva), innentől nincs megállás, a hét minden napján új történettel jelentkezünk. Remélem mindenki repdes a boldogságtól! Crow mesél a főnökéről és a munkahelyén uralkodó állapotokról. A Főnököm eljátsza azt…..
Uwe Bollnak rád van szüksége, te lehetsz a Blackout terrorista-thriller társ-producere. Hogy hangzik? Ha támogatni akarod Bollt abban, hogy következő szörnyűsége elkészüljön nem kell mást tenned, mint 33 eurót átutalni számára a TheBlackoutFilm.com -on. Aki segít neki, annak…..
  Nem igaz, mondta egy interjúban Dr Funk Sándort az Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályának vezető főorvosa, hogy az úgynevezett buli drogokat „kinövik” a fiatalok.- Nem azt mondom, hogy nem fordul elő, de ritkán. Bár a speedek fizikai függőséget…..
Ki lehetett az a pihent agyú, aki ezt kitalálta? Még inkább, ki az aki ezt felveszi?Elképzelésem sincs, mindenesetre ezen már nevetni sem tudok...   via Mundochica..
asdyxcqwer 2009.02.10 10:49:58
Subba A hét képe: Kiabáljanak be 2009.02.10 10:17:00
 Ezt hívják direkt marketingnek?  ..
asdyxcqwer 2009.02.10 10:23:29
Modorosblog A kiskrapekok haverja 2009.02.07 08:08:00
-Na mi van, gazfickók? Gyertek, birkózzunk, fektessetek kétvállra!Ma a gyerekes családok modorosságra fokozottan hajlamos férfiismerőseiről szeretnék beszélni. Leginkább gyermektelen agglegények testesítik meg nálunk ezt a kategóriát, de nem kizáró ok az elvált, ám gyerekes…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Subba Ebony és Ivory 2009.01.29 09:54:00
Hol is kezdjük? Ugye ezentúl a magyar reality által megkeresztelt nevükön kell a sztárokat szólítani? Szóval nem is olyan régen Dzsungel Pákó és Dzsungel Gjon a dzsungelből próbálták lemélytorkoztatni velünk azt az átkozott Akalamago című számukat, de a magyar torok kivetette…..
asdyxcqwer 2009.01.29 14:35:41
Az origo szerint jelenleg 25. percnél tartanak az utómunkálatoknak és áprilisban kerül a mozikba az Álom.net, az első magyar cheerleader film. A történet szerint a főszereplő csaj új suliba kerül, ahogy összetűzésbe keveredik a helyi vezér pom-pom lánnyal.A tinik biztosan oda meg…..
asdyxcqwer 2009.01.27 04:54:14
lol
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Hellóka! :-) A hétvégén visszatértem a remek kis ausztriai síelésből, amit a Társaságom egy tagja szervezett. Természetesen esténként sokat ittunk és rengeteget ismerkedtünk az Activity nevű társasjáték örömeivel. Volt rengeteg rágcsa, különösen az Anita által sütött…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Subba Pikkelyt szarok egy hétig 2009.01.07 09:29:00
Megint egy videó amiben a nép beszél hozzátok. Látjátok, le se kell menni közéjük. Megköszöntétek már az Internetnek, hogy semmi hasznosról nem maradtok le? ..
asdyxcqwer 2009.01.09 09:38:00
Bár a cím alapján biztos rengetegen magatokra ismertek, de azért azt kérjük, hogy amennyiben tényleg valamelyikőtők szerepel a felvételen feltétlenül jelentkezzetek mert vendégeink vagytok egy italra. A telefonbetyárkodás olyan szintjén járunk, ahol már egészen költőire veszik a…..
asdyxcqwer 2009.01.08 07:48:24
Vastagbőr Visszatekintő: Március 2008.12.27 12:00:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. Minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp a legnagyobb tróger és ő…..