Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0diak

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye már mindenki hallotta, hogy a CB500 csajmotor? Hogy ez igaz-e? Egy biztos, Sarah Lezitónak pont jó: a 18 éves lány olyan trükköket tud vele, melyek bármelyik férfi stuntrider becsületére válnának. Magabiztosan és ötletesen kezeli motorját. Tehetségéről a férfi…..
k0diak 2011.08.23 12:14:17
Mióta Winklernek új blogja van (Napszemüveg blog), egyetlen napszemüveg sincs biztonságban a környezetében. Azonnal lecsapott az új Lidl-es napszemüvegemre is, amit kizárólag azért vettem (ezerszázvalamennyiért:), hogy a bukóban tudjak felhajtott plexivel motorozni anélkül, hogy a…..
Sokan azt gondolják, hogy az autósport, de legalábbis a rali annyira férfias sport, hogy a csajok csak biodíszletként juthatnak bárminemű szerephez. Esetleg, ha valamelyik lány mégsem csak a külsőségekhez járulna hozzá, hanem versenyezni is szeretne, sokszor kinevetik, de a…..
Csodálatos forma!   Egy jó PX-R mindent megér. Amikor Herold felajánlotta az övét a múltkori PX-R nyavajgóposztom után bemutatásra, roppantul megörültem. Pár napon belül a pöfimotoromra pattantam, és elindultam Csepel agglomeráción kívül eső részére. Persze megint…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
Három kilóért lehet jó gépet venni? Erre a régi kérdésre kerestem a választ, a saját szemszögemből. Mindenki tudja, hogy februárban kell motort vásárolni, mielőtt megjön a jó idő. Nekem is mondták, de nem hittem el - le is csúsztam a nagy üzletről, csak hogy a végén…..
  Szlovákia a motorosok szempontjából leginkább a túrázás miatt érdekes. A gútai Babetta gyár bezárt, nagy nemzetközi versenyek még nincsenek a frissen megépült Slovakiaringen, a Kofolát meg kevés magyar szereti – a rózsehegyi (Ružomberok) 2. Nemzetközi…..
K report Worchester szószos csirke 2011.01.28 19:10:00
Szép lassan rá kell, hogy jöjjek, én afféle impulzus szakács vagyok. Illetve, nem akarok nagyképű lenni, szakács sem vagyok, mondjuk inkább úgy, hogy nem főzök tudatosan, ha elkap az ihlet nekiesek. Valami ilyesmi történt tegnap este is, amikor rájöttem, hogy nekem valami finomat…..
k0diak 2011.02.13 10:54:37
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Tegnap este meglepő levél pottyant a postámba. Felvillanyozott, ritkán olvashatok afrikai motorostúra tervéről. Az egyik utolsó mondatban tőlünk és önöktől kér segítséget és tippeket Tom.   Kedves olvasók, mit ajánlanának annak, aki négyezer kilométeres túrára indul a…..
Sokan azt hiszik, hogy az első utcai soros hatos motorkerékpárt a Honda gyártotta. Majdnem, az aranyérem a Benellié. A 750 Sei-hez azért volt köze a japánoknak is, a motorját a soros négyes CB500-ról koppintották, igaz, megtoldották két hengerrel. A hat leömlő ellenére aránylag…..
Már többször felmerült a blogon a kérdés (legutóbb a Lemonade című dokumentumfilm kapcsán), meddig lehet a reklámiparban dolgozni, meddig bírja az ember komplett idegösszeomlás nélkül. Itt már hallom is a hurrogást, hogy a kreatívok megint csak kényeskednek, és jódolgukban nem…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
A világbajnoki pontversenyben második spanyol Jorge Lorenzo indul az élről a mai futamon. Valentino Rossi áll a második rajtrácsba, az időmérőn 0,167-el maradt el csapattársától. A harmadik hely Casey Stoneré. Lorenzo teljesítménye bámulatos, annak ellenére hogy kétszer is…..
A Dolomitokban mutatkozott be a Moto Guzzi Stelvio új változata, a 4V NTX. A motort mozgató négyszelepes „Quattrovalvole” blokk a gyári sajtóközlemény szerint hatalmas fejlődésen esett át. A 2006-ban kifejlesztett 1200-as szív ránézésre ugyanaz maradt: V-alak és…..
Ma reggel a KTM vezetősége bejelentette, hogy kiszáll a Dakar raliból. A versenyt szervező ASO tegnapi sajtótájékoztatóján igazán meglepődhetett a mattighofeni gyár vezetősége – 2010-től maximum 450 köbcentis motorok állhatnak rajthoz a dél-amerikai viadalon. Ez, ismerve a…..
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
k0diak 2009.05.06 10:16:52
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
Kicsit olyan ez mint az Elragadtatás, hiszi is az ember, meg nem is, ugyanakkor veszettül kíváncsi, milyen lenne ha... Most aztán megkaptuk, fittyet hányva a világválságra, APEH-os sanyargatásra, forintingadozásra örüljünk: ezentúl minden egyes elfogyasztott sörrel felnevelünk egy…..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
k0diak 2009.02.12 15:10:31
Ez kb. arra is bizonyitek, hogy az ufok leteznek :)

Mashol igy mukodik:

andras-ikladi.com/2008/12/08/boyracer

Ezt a kepet(katt), masik ket tarsaval a buntetocetlin megadott koddal tolthettem le a hatosag oldalarol.