Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huncut47

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikkünkben a RandstadRailt, a különleges városközi villamost (light rail) és metrót magába foglaló vasúthálózatot mutatjuk be, az itthoni megvalósítás lehetőségére is kitérve. A PatkóvárosA Randstad (Patkóváros) egy konurbáció Hollandiában. A patkó…..
huncut47 2013.03.27 14:55:56
Gratuláció a lelkes kis csapatnak akik idehaza is elindították a világszerte hódító mozgalmat, a tweed runt, ahol antik bicajok régi idők rucijai kerülnek főszerepbe. Reméljük rendszeres lesz és a létszám növekedni fog. A videóért köszönet a likemybike-nak!   Tweed Run…..
Már ősszel néztem én a 6É futást, hogy az mekkora buli lehet. De akkor úgy voltam vele, hogy max. a Blaha─Nyugati távolságra tudnék csatlakozni, az meg annyira nem jó. Így aztán elmaradt, gondoltam, majd idén. Aztán máshogy alakult, mert járni fog éjjel is a villamos. De az…..
A közérdekű közlemények rovatunkból először a Cipőteszt időpontokat mutatjuk be: A Futóklub is átállt a nyári időszámításra, minden hétköznap (H-P) 17 és 20 óra között várják szeretettel a hobbi és amatőr futókat...
Nevezz be, fess egy ütős cuccot és vidd el a 30, 20 vagy 10 Molotow kannát. Részletek a nevezés feltételeiről, valamint a hivatalos program a flyeren. Kattints rá! Időpont: 2011. március 13. 11:00 óraHelyszín: Almássy téri Szabadidőközpont, Budapest VII. Almássy tér 6. ..
A latin mondás szerint navita de ventis, de bobus narrat arator, azaz a hajós a szélről, a szántóvető az ökreiről beszél. A legtöbben szívesen beszélünk szakmánkról, különösen, ha még szeretjük is. Én pedig egy ilyen megszállott hajóskapitány vagyok. Ráadásul abból a…..