Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ufozsi

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David E. Kelley próbálta feltámasztani a Wonder Woman-franchise-t, hálistennek sikertelenül. Korábban mutattunk egy klipet a pilotból, most van még pár új hozzá, pont olyan rémesek, mint az első volt.      ..
A nálunk is megtalálható üzletlánc, a Peek & Cloppenburg Jon Kortajarena-t választotta 2011-es tavaszi/nyári férfi ruháinak arcává. Hmmm... azt hiszem engem Jon-nal könnyen meg lehet győzni :) ..
ufozsi 2011.04.25 20:21:19
@The Strange: ez annyira jó, eddig nem találtam senkit, aki látta volna rajtam kívül ezt a filmet! :)
ufozsi 2011.04.26 18:56:51
@The Strange: bizony gyönyörű! meg a pasik benne.. (még lee pace is, annak ellenére, hogy milyen karaktere van..) :)
nekem amúgy csak másodjára tűnt fel a színek telítettségével való játszás, ami amúgy nagyon sokat ad a filmhez :)
Strange's fashion & gossip Magnum 2011.04.26 13:10:00
A Magnum jégkrémekhez Karl Lagerfeld készítette el a legújabb reklámvideót Rachel Bilson és (természetesen) Baptiste Giabiconi főszereplésével.Szerintem aranyos lett, és lám-lám Lagerfeld kedvenckéje még beszélni is tud. Ki gondolta volna?..
Az angol Egészségügyi minisztériumot kissé aggasztja, hogy a lakosság nagy százalékénak szájszaga van és fogai lassan, de biztosan kirohadnak a szájából, így elővették a reklámok mindent vivő alkotóelemét, a csöcsöt, és azzal megtámogatva próbálják a lakosságot…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.15 09:30:00
Tudtam, mi hiányzik az életemből: Roseanne Barr egy farmon játszódó realityben, talpig a trágyában, kezében egy metszőollóval. Megkaptam, a Lifetime prezentálja ősztől.A Cinemax a brit Strike Back amerikai verziójával vágott bele a sorozatbizniszbe, és ez annyira megtetszett nekik,…..
ufozsi 2011.02.15 12:29:18
a tyra banks-es híren akkorát röhögtem!! :D köszönöm, ez így napindítónak tökéletes volt! :)

@Redmaster: gondolom azért van ott Jim+Pam, mert ők már régebb óta működnek. De tökre egyetértek, mert először is, ők nagyon elkezdtek halványulni, bár a PDA-ben végre volt valami megint, másodszor pedig Michael+Holly.. annyira jók! :)
A Benetton tavaszi/nyári kampányában semmi újdonságot nem sikerült felfedeznem a korábbiakhoz képest. Színes és vidám... mint mindig (nnaa most megpróbálok elnyomni egy ásítást... aaaaah... hát, úgy tűnik nem sikerült). ..
Chloe Moretz - A Ha/Ver durva kiscsajával teljesen levett a lábamról. A Let Me In amerikai feldolgozásában főszerepet játszik, jelenleg Martin Scorsesével dolgozik együtt. 13 éves. Elle Fanning - Dakota nem kevésbé tehetséges kishúga mindössze 12 éves, de már együtt…..
ufozsi 2010.12.22 22:56:52
Karl Lagerfeld megint zseniálisat alkotott! Legújabb Pre-Fall kollekciójának elkészítésekor - Oroszország és Shanghai után - ezúttal a Bizánci Birodalom ihlette meg. Ennek megfelelően pazar díszítésűek a ruhák és rengeteg - a gazdagságot és a fényűzést megtestesítő- arany.…..
ufozsi 2010.12.11 19:50:36
@The Strange: köszi :)
Szerény véleményem szerint inkább fodrász után... Párom csak ennyit kérdezett a film láttán: "Mi ez, élő? Kutya, vagy macska?" Nézzük meg!  Forrás: IndaVideo, találat Takonypocok videói között..
ufozsi 2010.11.27 14:18:03
Tony Curtis halála szomorú apropót adott arra, hogy megnézzem a Van, aki forrón szereti-t. Nagyon szeretem ezt a szellemes filmet. Azonban ha már egyet megnéztem, eszembe jutott a többi kedvencem is, melyben nagyszerű színészek bújtak női ruhába.           És…..
Jó reggelt! És hogy tényleg jó legyen, indítsuk a hetet egy kis rockabilly-vel! A dal egyébként ismerős lesz, csak (szerintem) jobb, mint az eredeti verzió... The Baseballs: Hot 'N Cold ..
ufozsi 2010.10.04 09:26:30
Íme még több kép a Mango őszi kampányából Scarlett Johanson-nal.Az első képeknél (itt) még bizakodó voltam, hogy talán a többi divatfotó jobban sikerült (értsd: nem retusálták bamba arcú, élettelen viaszbabává Scarlettet).Háát... sajnos úgy tűnik, túl optimista voltam. ..
És nem tartjuk magunkban őket, mert minek. A forrás a harmadik évad DVD-kiadása, szépen sorban pedig megmutatunk egy bakiparádét, kivágott jeleneteket (négyet), a Jeffster történetéről szóló minidokut és két interjút. A nagyon vicces sorozat szeptember 20-án tér vissza, szólunk…..
Christina Hendricks-et, a Mad Men (Reklámőrültek) sorozat - bögyös és cseppet sem csontváz alkatú, ám annál gyönyörűbb - sztárját választotta a London Fog, hogy őszi kollekcióját népszerűsítse.Meggyőző... ..
Georgia May Jagger neve lassan összeforr a Hudson farmerekkel, az új kampánynak ugyanis ismét ő lesz az arca - mint ahogyan azt már az elmúlt időkben megszokhattuk.A fotós ezúttal is Mario Sorrenti volt. Túl sok fantáziát nem látok a képekben, megint próbálták szexire venni a…..
Nyakunkon az amerikai tévés évad premierje, jövő héten két újonccal és számos visszatérő sorozattal indítja a bulit a CW, így a következő tíz napban egyre több promóképes poszt lesz, a mai például a Chuck negyedik évadának első epizódjából mutat meg pár jelenetet. ..
Claudia Schiffer-ről 2007-ben készítette Ellen von Unwerth az alábbi fotókat: ..
ufozsi 2010.08.25 12:28:20
A minap fotózták le Karl Lagerfeld-et és kedvenc fiú modelljét, Baptiste Giabiconi-t amint St. Tropez utcáin sétálgatnak, illetve hintáznak. Karl szokásos nyári öltözékét viseli, míg Baptiste mintha egy kissé nőiesen öltözött volna fel (legalábbis magamon jobban tetszene ez az…..
Az egyik kedvenc vámpírom (True Blood), Evan Rachel Wood Chris Evans-szel kiegészülve fogja népszerűsíteni a Gucci új, Guilty elnevezésű illatát... ..
A Burberry Blue Label kampány arca Valerija Kelava. Nagyon tetszenek a képek, különösen a színviláguk, amelyek egy kicsit borúsak ugyan, de talán ettől tűnnek igazán ősziesnek. Az egyetlen dolog, ami zavaró számomra: minden képen levágtak Valerija fejéből egy keveset.....
ufozsi 2010.08.02 08:31:40
@nanic: konkretan egy van neki :D

amugy felolem akar az egesz fejet is levaghattak volna a kepekrol... de sajna most a kabatok sem annyira jonnek be..
Angelina Jolie Japánba érkezett a gyerekeivel (pontosabban, a négy nagyobbal, az ikrekről semmi hír). Az öltönyös Pax a kedvencem. ..
Ez az első kép Cameron Diaz-ról, ahol végre megértem, hogy miért tartják sokan szépnek.                                       Instyle, 2010. július, fotós: Michelangelo Di Battista..
ufozsi 2010.06.30 19:32:01
@katarocks: meg a fotóbolt :D
comment:com Az agglegény szerelme 2010.04.14 16:30:00
Ezt a napot is túl lehet élni tévé nélkül, de minek? Nyolctól kóstoljunk bele a Karamellbe (20:00 Duna TV), ami öt libanoni nőt mutat be szokatlan nyíltsággal. Van köztük leszbikus, csalárd, bolond és olyan is, aki szeretné, ha legalább az esküvőjéig titokban maradna, hogy már…..