Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldgeorg

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van az ősz, itt van újra és tán ebből az alkalomból megérkezett az első olvasói levél. Várjuk a többit is, tetszenek emlékezni, masszazsblog kukac indamail pont hu.  Nem tartozom a mai csirkék korosztályába,  ennek ellenére férfiak  állítása szerint…..
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Tapasztaltabb emberek talán már hallottak olyat, hogy egy férfiember egészségügyi masszázs címszóval cserkészi be a számára kellemetes nőstényt. Egy ilyen sztori áldozatától érkezett a következő írás:     Nagyot csalódtam egy kollégámban,aki szépen alattomosan…..
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
A posztszovjet erotikus fotóipar minden bája és betegsége ott figyel a következő képeken. Fiatal, igen csinos amatőr modell természetes - sehol semmi szilikon! -, ártatlan bájjal néz ránk a lepusztult posztindusztriális környezetből. Rozsdás vaselemek, pókháló, elvadult…..
oldgeorg 2009.05.29 20:26:59
A különféle közlekedési eszközöket ért katasztrófák és tragédiák az összeesküvéselméletek bajnokainak kedvencei közé tartoznak. Minél rendkívülibb maga a szerencsétlenség által érintett jármű, annál nagyobb elánnal lehet nekiállni és szétcincálni a hivatalos…..
oldgeorg 2009.05.11 19:12:05
Tudom, hogy a internet, és a virtuális világban már snassz amit írok, de el kell olvasni PETER TURSCOTT: KURSZK című könyvét. Abban az egyébkén brit származású és szakember világosan leírta mi is okozta a tragédiát, és fellebbentette a fátylat az orosz fél sumákolásának okáról. Nos röviden. A KURSZK magával vitt olyan torpedókat gyakorlatozási céllal, amiket egyébként már rég ők is kivontak a forgalomból, de sok megmaradt belőle, és úgy gondolták, hogy kiképzési célra még jók lesznek. Amúgy ezek folyékony hidrogén-peroxid hajtóanyagúak, ami roppant instabil állapotú vegyület. Az ilyen hajtóanyagú torpedókat a NATO már az ötvenes években kivonta a hadrendből a brit SIDON fedélzetén történt robbanás után. Szóval először egy, majd még egy ilyen robbant fel, közvetlenül a vetőcsőbe töltés előtt, még a torpedó térben. Ezt a robbanást azonban a KURSZK, ha súlyos sérülésekkel is, de elviselte volna. A tragédia közvetlen kiváltó oka az volt, hogy a szolgálati előírásokat súlyosan megszegve ( lásd Csernobil ) a kilövés előtt nem zárták be a torpedótér záróajtajait, hanem azok mind nyitva maradtak. A robbanást iszonyú tűz követte, ami azonnal elérte a tengeralattjáró vezénylő központját, és ott is megölte ( megégette ) a személyzetet. Igen rövid ideig maradtak csak életben azok a tengerészek és tisztek, akiknek a szolgálati helye a reaktorkamra és környéke volt. Az ugyanis hermetikusan mindig le volt zárva. Az ő sorsukat a tengeralattjáró segédüzemeinek ( fűtés, oxigénellátás, világítás ) az elpusztulása okozta. Minden híreszteléssel ellentétben a robbanás után néhány órával már mindenki megfulladt. És mi volt a nagy orosz ködösítés, és nagy amerikai nyomulás oka? Az, hogy a KURSZK fedélzetén egy új fejlesztésű, ha jól emlékszem a mai torpedók haladási sebességénél tizenkétszer gyorsabban haladni képes torpedó volt, és azt akarták tesztelni, azért voltak a fedélzeten az egyik orosz hadiüzem mérnökei is. Az amik, meg a britek, na meg az egész NATO ezt akarta lenyúlni, baráti segítség nyújtásnak álcázva. Az sem véletlen, hogy az oroszok csak akkor kérték fel a holland-brit-norvég egységeket a kiemelésre, amikor már ők is nagy sebesen kifejlesztettek egy olyan eljárást, hogy gyakorlatilag folyamatosan tudták nyomon követni a kiemelés fázisait. Ezért vártak vele annyi ideig. Hát ennyi röviden. Akit érdekel, olvassa el a könyvet, sok egyéb érdekes adat és megdöbbentő tény is van benne. üdv, és jó olvasást! oldgeorg
oldgeorg 2009.05.11 21:36:13
@tiboru: Amúgy tényleg érdekes a könyvet elolvasni. A katasztrófán kívül bepillantást enged olyan szomorú és száraz tényekbe, hogy ezek az igen kemény kiképzést kapott, és tényleg nagyon tanult tengerész tisztek olyan megdöbbentő körülmények között éltek, és szolgáltak, hogy egy magyarországi roma família talán be sem költözne olyan házakba, amilyenekbe ezek a nagyon magasan képzett tisztek és családjuk lakott. Az USA-ban egy ilyen kvalitású tisztnek minimum 12 szobás háza, birtoka, öt autója, nyaralója, meg yahtja, vagy magánrepülője van. :)) oldgeorg
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
oldgeorg 2009.05.01 16:21:15
@Meszaros: Érted te azt, csak éppen a sok demagóg hülyeségen kívül értelmeset írni, válaszolni nem tudsz. Na tudod mit! Rohadj meg a behajtási, meg minden autós lenyúló díjaddal együtt. Előbb utóbb magad is rájössz, hogy mekkora f@sz vagy, de azt már nem írod itt meg nekünk. Van úgy, hogy a fagyi visszanyal. :))) oldgeorg
oldgeorg 2009.05.01 16:25:00
@Meszaros: Hárt persze. Itt mindenki sík hülye, csak a mészáros nicknevű nem. Úgy nyilatkozol bárki gondjáról felvetéseiről, hogy lila gőzöd sincs az életéről de osztod az észt. Ritka egy nagy ocsmány genetikai hulladék vagy te. :)) oldgeorg
oldgeorg 2009.05.01 16:29:02
@Meszaros: Itt rajtad kívül mindenki érti miről van szó. Így a szegénységi bizonyítvány nálad dukál. Na további jó görcsölést. És mielőbbi igazság óráját!! :)) oldgeorg
masszázsblog Ki hazudik? 2009.04.25 10:08:00
Drága Olvasók! Ez itt egy blog, ami a masszázsról szól.Ez a blog soha nem volt és nem is lesz burkolt reklámhadjáratok, illetve lejárató akciók fóruma. Hogy a címlaprágcsálók is megértsék: aki beküld nekünk egy sztorit, az állításaihoz nem adja a nevét, a címét és az arcát.Mi nem voltunk ott, itt…..
oldgeorg 2009.04.26 08:59:13
@russell: Hallottál már olyat, hogy ízlések és pofonok, nem egyformák? Mert én pont azt szeretem, ha elmegyek egy valóban képzett masszőzhöz, akivel normálisan elbeszélgetek, miközben jól átgyúrja a testemet, és végén választható egy manuális, vagy kézi levezetés. Na erre varrjál gombot! :)) oldgeorg
Segítsetek egy kezdőnek, aki nagyon vágyik már egy masszázsra, valami szép befejezéssel, de eddig meg sosem tudta elszánni magát. Hogyan működik egy ilyen? Ok felhivom, időpont, odamegyek... Es onnantól? Mit értetek a higiénián, lehet/illik/kell előtte utána legalább zuhanyozni? Gondolom a lányok…..
oldgeorg 2009.04.26 08:50:01
@morrisal_: A masszőr/masszőz szakmát nem az Index fóruma járatja le. Azt azok a csajok/nők teszik, akik a masszázsra hivatkozva hirdetik az erotikus szolgáltatásukat. Magyarul internetes kurvák, e.ü szolgáltatás mögé bújva. Persze ettől még vannak rendes lányok is, de azok ritkán masszőzök, és még ritkábban hirdetnek. Amúgy én személy szerint örülök annak, hogy vannak ilyenek. Jólesik néha levezetni náluk a felgyülemlett napi stresszt, és egy egészséges felfrissüléssel, és kielégüléssel távozni. Persze, ehhez nem mindegy, hogy kihez mész el. :)) oldgeorg
Remélem senki nem fulladt bele a sonkába és a főtt tojásba! Jó pihenést, a lányoknak pedig sok locsolót kívánok holnapra :)! Sziasztok!  A párom néhány hete egy étteremben dolgozik, a főnöke pedig nemrég kikezdett vele. Ő megmondta, hogy van barátja és hogy hagyja őt…..
naPIPIna 18+ szőrös a punci 2009.03.23 02:06:00
Divat manapság a borotvált punci. De ki mondta, hogy egy szőrös punci nem lehet szexi:? Sejtelmes szőrös punci: Romantikus szőrös punci Izgalmas szőrös punci: Szégyenlős szőrös punci: ..
Komment következik innen. Mikewasovski férjét áramütés érte munkavégzés közben, de a munkaadó nem akarja üzemi balasetnek minősíteni a történteket, ráadásul még az is megeshet, hogy eltávolítják a cégtől.A férjemet a munkahelyén megrázta az áram. A munkahelyről…..
Például Albert monacói herceg nem. Pedig kurvára meg akarta, legalábbis ez derül ki Havas Henrik új könyvéből, mely Molnár "semmiheznemértek" Anikó személyes, önéletrajzi vallomása a fiatalkoráról. Mese habbal, a Tanár úr tollából. Mikor anno elkészült a könyv…..
Péntek 13-án következzen egy hozzászólás a jogi fórumról amelyet TWDA jegyez.  Holnap leveleket olvashattok!    Tagintézmény-vezetőmtől minden előzetes kikérdezés, meghallgatás nélkül (az igazgató utasítására) irásbeli figyelmeztetést kaptam, mert (szerintük)…..
Olvasónk javaslatára következzen egy komment innen.  Ordítozni, fenyegetőzni lehet következmények nélkül? Sziasztok! Kérdéssel fordulok hozzátok! Szegény asszony sírva jött haza a munkahelyéről. Hogy miért? Mert a T.főnöke ( lehet, hogy a sötétben megkeresem és…..
oldgeorg 2009.03.12 12:05:54
@The Green Manalishi: Mondjuk az más kérdés, hogy a poszt terjedelméhez képest elég sok zöldséget írtál, de azt azért látnod kéne, hogy az adócsalás egyik oka a túlzott improduktív állami apparátus, amit el kell tartanunk. Szóval ez adócsalók országa gyenge duma. Csak a magad nevében nyilatkozz erről. :)) oldgeorg
oldgeorg 2009.03.12 12:08:04
@Foltos Gatya: :)) oldgeorg
oldgeorg 2009.03.12 19:16:15
@The Green Manalishi: Sajnos nagyon off lesz a téma, de válaszolok! Nem a mundér becsülete miatt, hanem mert 1987-óta a saját kenyeremet eszem. Nos én is úgy vagyok, hogy csak úgy, egyszerű megkeresésre nem adok ajánlatot. Azért nem mert 100 kiadott ajánlatból 99 csak arra kell, hogy nektek meglegyen a kötelezően előírt három darab ajánlat/projekt. De a meló már régen le van vajazva a csókossal. Nos az időmet én sem lopom, és gondolom a vállalkozó társaim hasonlóképen gondolkodnak. Ha valaki komolyan gondol egy munka kiajánlást, akkor az nem levélben kér ajánlatot. Bár végül is nem tudom miről van szó. Annyit viszont leszögezhetünk, hogy akár profi, akár amatőr a magánszféra, ott nem az adófizetők pénzét herdálják, hanem a sajátjukat. Azt pedig mindenki úgy dobja ki az ablakon, ahogy akarja.

Más! Ezt írod!

"az adócsalás oka leginkább az, hogy az emberek nem szeretnek adót fizetni, "

Könyörgöm mutass egy olyan helyet, ahol szeretnek. És nem kell kirúgni 800 ezret, elég 600 ezret kirúgni, és akkor a maradék tisztességesen végezné a munkáját az tuti. Ha módom volna én nem ábrándoznék a becsületes köztisztviselő stb. munkavállalóról, hanem megkövetelném. Mint ahogy az alkalmazottaimtól is megkövetelem a rendet, fegyelmet, és precíz munkát. És a jól teljesítőt jutalmazom, a rosszul teljesítőtől pedig nem fájó szívvel válok meg. És több adót, meg szívesebben akkor fogok fizetni, ha látom az eredményét. Amíg az önkoknál két kézzel szórják a pénzt ( az enyémet is ), de az iskolába nincs kréta, addig ne várj változást. Tehetném, hogy a budapesti XI. ker. önkóról írnék neked elrettentő példákat, de nem teszem. Pedig azok igen autentikus forrásból származnak. :)) oldgeorg
Egy szőke bemegy egy  "telefonos üzletbe" és azt mondja:- Egy üzenetet szeretnék küldeni az  anyámnak a tengerentúlra. - OK, 300 Eur lesz - mondja neki az eladó. - Nekem nincsen annyi pénzem, de bármit megtennék - így a szőke.- BÁRMIT????- Igen, igen bármit.-…..
oldgeorg 2009.03.07 20:46:33
 ** A Magyar közbeszerzés ** Három ügynök, egy amerikai, egy német és egy magyar, egyszerre látogat meg egy múzeumot. Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés, javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak. Az amerikai…..
Magpet korábban is megörvendeztetett bennünket egy-két szép kerek történettel és fotóval, most ismét felbukkant egy aktuális problémát felvetve. Szép dolog az, hogy egyre több utcát újítanak fel, az már kevésbé jó hír az autósoknak, hogy a parkolási problémát az…..
oldgeorg 2009.02.11 20:23:38
@Avatar: Tévedsz! A parkolásra pláne vonatkozik az objektív felelősség. Már akkor vonatkozott amikor hat évvel ezelőtti parkolási bírságokat küldtek ki céges autóra. Amikor reklamáltam, azt mondták, hogy ők az üzemben tartót bírságolják. Én meg hárítsam tovább. Ja! Olyan sofőrre, aki már négy év óta nem dolgozik nálam. :)) oldgeorg
autózz! Mit várjak egy taxistól? 2009.02.10 13:29:00
Egy újabb gyöngyszem a magyar közlekedés-kultúrából és egy újabb sikertelen vizsga emberségből. WB csak szeretett volna beparkolni a garázsába, de egy taxis úgy döntött, ezt az egyébként egyszerű műveletet kissé megbonyolítja. Még egy olyan sztori, amiben minimális észnek…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
oldgeorg 2009.02.04 20:32:28
@bzzzzz: Én meg láttam olyat, hogy a firga a macskát húzza a nagy büdös bullra. Mondtam is! Ni csak hatlábú egérfogó! :)) oldgeorg
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Erzsébet természetgyógyász, legalábbis annak mondja magát. Oklevele, bármilyen végzettséget igazoló papírja nincs. Mégis üzemel egy bérlakásban és vannak vendégei, nem is kevés. Hirdeti is magát, de a legtöbben ajánlás alapján mennek hozzá, mint ahogy én is.   Egy okleveles masszőz…..