Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangosbemondo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
hangosbemondo 2012.03.12 20:39:29
@Démonmac1:
Mennyit lopott el tőled a Jobbik, libbantkám?
Sokszor gyalogolok végig a Kazinczyn, a Király utcától a Kis Parázsig (itt gyakran vacsorázom), majd ki Rákóczi útra. Nem sokban különbözik a többi hetedik kerületi utcától, vannak benne foghíjtelkek romkocsmákkal és parkolókkal, az utca hosszában egy sor autó parkol, egy…..
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
hangosbemondo 2010.01.07 20:47:10
@Coyote82:

Most írjam azt,hogy egy vidéki,redvás paraszt vagy,hogy a stílusodnál maradjak!
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Sosem fejeltem el azt az esetet, amikor a MÁV Érd-alsón dolgozó alkalmazottja pár évvel ezelőtt jóval munkaidő előtt akart hazamenni a vonattal, ami felsőről indult. A hangosbemondón a következő szöveg hallatszott: „Marika, nem illik munkaidő előtt hazamenni. Tessék szépen…..
hangosbemondo 2009.07.02 05:09:48
:))
Két hónapja eldöntöttem, hogy elvállalom a jelöltséget Gegesy Ferenc helyén és állapotosan megbirkózom ezzel a kampánnyal. Persze ehhez kellett egy stáb, bíztató szavak és a csapat hite abban, hogy sikerülhet jó eredményt hozni január 11-én. És kellett nekem jónéhány…..
December 27-én reggel, még karácsonyi hangulatban ébredtem. Folytatódik a rokonvárás. És a gyermekvárás. Olyan igazi, napfelkeltés, vidám napnak indult... azután csörgött a telefon és hívott egy politikus barátom. Kérdezte, olvastam-e ma már MN-t vagy látom-e a Hír TV-t?…..
hangosbemondo 2009.01.02 04:58:12