Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adávid

18 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dunanewcity Loser Skaters Team ... 2010.09.02 20:53:00
Az a jól ismert hang amikor beleérkeztem a deszkába... reccs... és legszívesebben felkeltem volna a rossz álomból de sajnos nem tudtam. Pár hónap szabadságvesztés... ez az ítélet. Egyesek nem tudják elképzelni mekkora szabadságot és felüdülést jelent az a kis hajlított fa…..
Szevasztok emberek!Nyugalom nem tüntünk el nem szüntünk meg csak egy picit elhanyagoltuk a blogolást amiben szerintem ez a rohadt nagy meleg közre játszott mivel pokoli lusták vagyunk és nagyon szétszortak, de igyekszünk pótolni.Az én fejembe már ébredezik a King of the fuck your town…..
Dunanewcity Loser Skaters Team GSD 2010.06.20 12:08:00
Hétfőn itt az idő emberek GO SKATEBOARDING DAY avagy a gördeszkázás világnapja, hétfőn mindenki deszkát fog és elindul gurulni szóval javaslom ti is tegyétek ezt fogjátok meg a gördeszkátok és irány guruljatok egy jót. Ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk és guruljatok a…..
Szevasztok,Tegnap előtti beszámolónk következik. Tegnapelőtt (pénteken) szokásunkhoz hűen elmentünk bal2-be dumálni, meg ilyenek, csak a szokásos. Nem részletezem hogy miket csináltunk ott, mert igazából lényegtelen (csúnya nyakkendő, léggitár, stb.). Léggitár után jön…..
Dunanewcity Loser Skaters Team 2010.05.21 18:43:52
aaa, baszdmeg  lusta vagyok írni.....
 Na hey,Éppen ideje hogy végre írjak egy szaros bejegyzést, mivel már egy ideje sem én, sem a többiek nem írtak. Mivel a fos idő továbbra sem lett jobb, ezért igazán nem tudunk deszkázni, se partizni. De mivel én vagyok a Lizom, ezért megtehetem hogy lemenjek még ilyen szar…..
 Szasztok, A péntek esténk nem akármilyen volt. Supernem koncert volt Sagramorban és persze mi is tiszteletünket tettük nem csak nekik, hanem az előzenekaroknak is akik a Látványnépség (dunaújvárosi), valamint a The Crybabies volt. Már az előzenekarokon is tomboltunk hát még mi…..
Üdv mindenki,Tegnap délután zajlott a II. Garázs Fesztivál, amit természetesen mi sem hagyhattunk ki. Mivel én csak 5 óra körül mentem ki, ezért az azelőtti eseményekről nem tudok írni. Na mindegy.Kezdjük ott hogy elkezdtünk deszkázni kusszal. míg én kis híjján széjjelbasztam…..
Szasztok,Megintcsak én volnék, úgy tűnik hogy ezt a rovatot csak én fogom szerkeszteni, mivel a többiek elfoglaltak vagy mi. Na de térjünk is a tárgyra! A következő szám amit bemutatok nektek az az Explosions In the Sky - First Breath After Coma cmíű száma. Nos, végülis nem…..
Helloszia mindenkiNos, az a helyzet hogy tőlem mostanában nem várhattok bejegyzéseket (ezt is a suliból írtam szünetben) mivel ugyebár bevonultam a koleszba és legfeljebb csak hétvégén találkozok a többiekkel és hülyülök velük együtt. Nem egy eget rengető hír de gondoltam jobb…..
Na halihóIgazából ennek a bejegyzésnek köze nincs Jetterhez (biztos nem tudjátok ki az de mindegy, hosszú...) Sokkal inkább a mai hülyülésünkről írnék hosszan.Először is: Előzmények.Előző nap úgy indult hogy találkozom Marcival és elmegyünk valamerre deszkázni.…..
Adávid 2009.08.26 21:00:06
@Acen: Nem az a legfőbb baj hogy kopiztok, mer megesik hogy valami nagyon tetszik és ti is szeretnétek olyasmit csinálni (bár nemtom hogy tetszhet ez a sok szar amit összeírkálunk) ,inkább az hogy nem tudtok magatoktól kitalálni valami ütőset. Tépjetek be vagy nemtom. Pá.
Gondoltam felrakok egy ajánlót mert hát miért is ne, az ajánlatom pedig Frank Black-től a Los Angeles volna. Igencsak jó szám pörgős, de nem zúzós, deszkázásra pont jó. Ez a szám szerepelt többek közt az American Wasteland soundtrack-jében, valamint a Girl - Yeah Right!…..
King of Dunaújváros_0001Uploaded by XDyo96. - Check out more sports and extreme sports videos. Nos, sikerült felrakni a videónkat... Végre... Buzi YouTube... Na a lényeg hogy most már fent van és most első kézből tekinthetitek meg eme szörnyű alkotást. A Bevezető részbe…..
Adávid 2009.08.23 19:25:46
@Jetter: Hát a helyzet az hogy ebben a csaptban csak deszkások vannak és már amúgy is túl sokan vagyunk. :S

Egyábként az oldalatok neve baromira hasonlít a mienkre.... hmmm... nemistom.
Adávid 2009.08.24 20:11:51
@d_looserskaters: Jó figyi azért eredetiség terén mi sem villantottunk olyan hű de kurva nagyot mer kb Berrics, Thrasher, meg ilyenekből merítettünk ihletet. Persze nem teljes egészében másoltuk le, hanem hozzáadtuk a mi saját hüyeségeinket és ettől én úgy érzem azért valamilyen szinten egyedi lett.
Na Pea(ni)ce
SzasztokA tegnapi napunkról írok röviden, mivel a mai nap nem történt semmi izgi.Tegnapi napunk végülis úgy kezdődött hogy találkoztam Marcival izoM réT-en és vártuk Kuszékat. Megkésve, de megérkezett Kusz és Andrew. Ami Andrew alatt volt, az pedig egy legenda. A már majdnem 2…..
 Helloszia mindenki.Nos, a tegnapi napon érkeztem haza egy egy hetes táborból(nagyon fasza volt) és hát miért is ne, másnap már Kusszal és Siddel nyomultam lent az utcán. Állítólag nőztünk, de szerintem ez hülyeség. Végülis abból állt az egész hogy mindenféle csajt…..
A tegnapi nap szerintem elég jóra sikeredett :). Kezdődött az egész a pályán 2kor, mikor én kimentem már Sid és Lizom deszkázgattak.megjött Kusz is gyalogosan:D.Elmentünk"marihoz"tápolni,addig Sid átvette kicsit kusz szerepét és elkezdett majomkodni:D (ez úton kérek…..
Adávid 2009.07.10 20:27:11
Na hölgyekurak a tegnapi "élményeimről" számolok be röviden.Miután Sid 2kor nem volt kp-n egyéb okok miatt, ezért egyedül kellett segítenem az új elemek helyére állításában. Igen, igen, új elemek. Új régi elemek... Miután nagyjából helyre raktuk a dolgokat,…..
AhoiA mai nap már egy kicsit izgalmasabban telt mint a többi. Úgy indult mint a többi. Délután 3 körül lementünk kp-ra (én, Sid, Kusz), majd elkezdtünk deszkázni ugyebár. Először csak gurulgattunk, laza 360 flipek, kickflip, heel stb. Amikor aztán jött az ötlet hogy próbáljuk ki…..
 Halihó mindenkiNamármosthölgyeimésuraim, végülis ma sem tettünk túl sokat a sportágban való fejlődésünkért, ehelyett siddel egy kukás autót üldöztünk, majd belekapaszkodva huzattuk magunkat (innen a cím, ha valaki nem értené...). Előtte még próbálgattunk egy két…..
Sziasztok, egy kis kihagyás után újra itt vagyunk. Ahogy megígértük ma jöhet két kép a SACD-ről és azzal a csodálatos hírrel szolgálhatunk, hogy holnap deszkákat felkapjuk, megünnepeljük az újévet majd elmegyünk egy körre deszkázni hajnali 1-kor, hogy ezzel tisztelegjünk…..
Adávid 2008.12.31 12:55:44
Lizom barátom ma közölte, hogy tegnap a geci hidegtől befagyott a fényképezőgépe és ezért nem tudott képeket lementeni róla sajnálatos módon. Na jó persze a smile szatyor felhasználásáról le tudott menteni két képet de ez annyira nem számított az est fénypontjának. De…..