Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quirin

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geistwald Ghasts eppi nyú jér 2009.12.31 12:58:00
..
Quirin 2010.01.01 16:32:52
Kellemes ünnepeket és boldog Karácsonyt minden wargame játékosnak és rajongónak! Remélem a mikulás / télapó / Joulupukki / Дед Мороз / jézuska / angyalka / Снегурочка / Santa Claus / Chtulhu (a nem kívánt törlendő) mindenkinek a fája alá tojik legalább egy…..
Fegyverbe hívok mindenkit!Jövő héten elindul az év utolsó C2A ligája. A ligával követni fogjuk a hivatalos kiírást, ezért a részletekért tessék ellátogatni a következő linkre: http://sites.privateerpress.com/dispatch/2009/ (Angolul nem tudóknak a helyszínen adunk…..
Több dolog sincs rendben a blogon. Egyrészt én lettem a császári és királyi posztbeszállító, ami hosszabb távon minden olvasónk számára garantált agykárosodást okoz. Másrészt letoltunk Geistwalddal két Necromunda partit, és már itt kéne villognia a beszámolónak, de azt…..
Ebben a percben bontottam ki azt a csomagot, mely - többek között - a No Quarter #25 -öt tartalmazza, benne három Retribution warcasterrel (Vyros, Kaelyssa, Garryth), hat Myrmidon Warjackkel, egy soloval (Narn) és két unittal (Sentinels, Invictors).A megoldás egyszerű, de nagyszerű;…..
Ma reggel kaptam ezt az PÜ-t a PP fórumon a DeathnGlory nevű szintén szerbiai felhasználótól: Hey Huntroll,On Saturday June 27th were running an event in Belgrade.  It is a combined Flames of War, Warmachine MK2 and Hordes tournament.  I am also running a huge promotion with…..
Geistwald Ghasts Kinek nagyobb a... 2009.03.09 07:56:00
Neeem, ez kivételesen nem pornós poszt lesz (Gesitwald ki is rúgna szerintem).Urak, nem titkoltan kommentvadász postként az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan WM/H modell, amelyik überelni tudná Butcher bácsit meele sebzés tekintetében, ami ugye akár 24 (Killing Blow+Lola) + 5D6…..
Geistwald Ghasts mennyi az annyi? 2009.03.06 17:01:00
Matekozni fogunk. Nem nagyon, csak egy kicsit. Mivel minden wargamerben van több-kevesebb a Számkivetett archetípusból, talán nem árt önmagunk figyelmét felhívni arra, hogy az átlagos dobás nem egyenlő azzal, hogy aki aládob (ne adj isten, akár egymás után többször is), az már a…..
Majd Geistwald jól kimoderálja ezt a postot, ha reklámnak véli, de azt hiszem közérdekű dolog, hogy (immár hivatalosan is) a Kristálycsarnok bejelentette, hogy boltjukban ettől a héttől kezdődően megvásárolhatóak a Privateer Press termékei. A komplett palettát lerendelték, ebből…..
Azt hittem, eKrueger miatt az ügyeletes legbénább figura kétes dicsősége jó ideig a Circle berkein belül marad.Jól hitted...
Közben már el is vitték, úgyhogy tárgytalan.Az van, hogy mióta beleugrottam az Everblight projektbe, kezd egyértelművé válni, hogy a Légió sokkal jobban tetszik. A figurákkal is jobban haladok, meg a játékstílus is úgy tűnik, hogy közelebb áll hozzám. Mivel a Warmachine-t sem…..