Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj BlueLight

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pluszmínusz Karácsonyi állatstop 2012.12.14 08:04:00
Nem javasolják az élő állatok ajándékozását az állatvédők. Húsvétkor ezt a felhívást már megszoktuk, hiszen a nyusziknak siralmas lehet Jézus feltámadásának időszaka, de most úgy tűnik, Jézus születése sem kedvez a házi kedvenceknek.   Az adventi vásárlási…..
A magyar autósok idegeit egyik legjobban borzoló probléma, amiről Zsu is írt nekünk. Néhány éve az egyik kereskedelmi rádióban külön akció is indult az indokolatlan és értelmezhetetlen táblák összeírására. Persze a mai napig sok helyen találni erre szép példákat, főleg…..
A Homár innen szeretne sok sikert kívánni Gergelynek, aki még 4 hónapig Görögországban tartózkodik, úgyhogy első kézből tapasztalhatja meg, milyen amikor egy európai ország becsődöl. De nem is ez a lényeg, hanemhogy pár hete online rendelt kedvezményes Intercity-jegyeket,…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
Dj BlueLight 2011.09.04 16:48:04
@hörgőszelep: Igen, ez a fogyasztás szitu kb olyan mint hogy a "paraszt edition" azaz extra nélküli modellekbe egy 65Ah-s akksi elég, míg egy fullextrásba ajánlanak kb 20Ah-val többet. Egyébként aki azt mondja, hogy a fogyasztáskülönbség nem számmottevö, sztem bármelyik autóvill. szerelö felvilágosítja.
Bár hozzáteszem, mindezek ellenére sem spórolok a láthatóságom rovására.
Dj BlueLight 2011.09.04 22:36:06
@jelentéktelen alak: Azt nem is vártam el, hogy köttesse ki csak mert állandóan világít...:-)
Red gyereke tartósan beteg, így a gyerek és egy kísérő jogosult a 90%-os vasúti kedvezmény igénybe vételére. Emellett Red, ha velük utazik, 33%-os kedvezményt hsznál, mert együtt családnak számítanak, így jár a kedvezmény. Amikor azonban összegyűjtöttek egy kis pénzt, hogy…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Gondoltam megosztom veletek a munkakeresésem „örömeit”, végül is van abban valami komikus, hogy mennyire tragikus. Huszonévesen, jogi diplomával, egy felső és egy középfokú nyelvvizsgával, okj-s egyéb papírral, egy év külföldi ösztöndíjas tanulás után úgy jöttem…..
Dj BlueLight 2010.12.11 15:17:09
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
A Numark komplett gépet hozott ki a DJ-knek - úgy sejtjük, 2009-re valószínűleg sok hasonlóval fogunk találkozni. A doboz, amit HDMIX-nek hívnak, mindent tartalmaz: kis keverőt, merevlemezes-számítógépes lejátszót egy kis színes képernyővel, scratch-tányérokat és egy CD-t is.…..
Dj BlueLight 2008.12.27 17:36:01
@erosnegyes:
Minek Neked automata bpm igazítás, csak a 12 évesek nyomogatják a medzsik gombot atomix-ben.
Tanulj meg keverni Pio100-on mondjuk. Aki automixel az nem nevezheti magát dj-nek semmilyen szempontból.