Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koksika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
koksika 2011.10.11 12:29:16
A recept univerzális. Végy egy esős, zöld, félreeső földdarabot az óceán partján, népesítsd be katolikus, írástudatlan parasztokkal, aztán hagyd őket magukra néhány évszázadra. Szinte biztos, hogy a reggeli ködben, az esős erdőkben és a tengeri viharokban előbb-utóbb…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
 Szeretjük a szűkebb rétegeknek szóló szakmai posztokat - ilyen ez a mai, igazi szombatra való is Sulacus Maple kútfőjéből. Várjuk a hozzáértőket. A modoros dobosEssünk túl most azokon a közhelyeken, hogy „a dobos a zenész legjobb barátja”, meg hogy „…..
Ugyan a tavalyi újjáalakulás óta beszélték erre-arra, hogy talán egy lemez is belefér, de most a Faith No More zenészei úgy döntöttek, hogy mégsem folytatják tovább, inkább másodszor is feloszlanak. Roddy Bottum billentyűs jó ötletnek tartotta az új albumot, de ahogy…..
koksika 2010.09.17 09:44:55
HeStyle Lófarkas sapka 2009.10.01 13:00:00
Igen, jól olvastátok, ilyen is van manapság.Aki lófarokra vágyik, de nincs kedve kivárni, míg megnő a haja, annak van megoldás.A lófarkas sapka, ami egészen borzasztóan néz ki, a modellel egyetemben.Ez a vigyor hosszú hajjal még rosszabb!  (kép: fashionindie)..
Ismét itthon Mötley, kissé megviselve és idegesen, de legalább egy darabban. A kórházban nagyon jókat mondtak róla, bár "virnyíkolt állandóan", persze, hogy virnyíkolt, be volt zárva egy kis ketrecbe, én is üvöltenék. A csajommal mentünk érte, és egycsapásra…..