Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xefi

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a postban elkergetem a szörnyet az ágy alól, és leírok mindent, amit egy Flattr regisztrációról tudni kell. Az ismerkedés Ha elmerészkedsz a Flattr weboldalára, május elseje óta rögtön szembetalálod magad a fantasztikus Flattr rendszerrel. A gép nem a zöld embereket dolgozza…..
A legtöbb bio áruház kínálatán is megtalálhatóak a higiéniai, kozmetikai termékek körében a dezodorok, izzadásgátlók.                    Miért válasszuk ezeket inkább, mint…..
Xefi 2011.01.03 07:56:55
Izzadás okai Az izzadás alapjában véve egy természetes folyamat ami a méreganyagok és hő leadására szolgál. Ez melett van egy olyan érdekes jelenség, hogy az emberek stressz helyzetben is izzadnak. Ennek is evolúciós háttere van. Amikor az ősembert stressz érte, például egy…..
X factor Nagy Feró veszteségei 2010.07.16 19:26:45
Nagy Feró az X-faktor miatt nem tudja elvállalni az őszi fellépéseit így anyagi veszteségei túlszárnyalhatják az X-faktorért kapott bevételeket.Nagy Feró jobban aggódik a bandája miatt, de nem fogja őket cserben hagyni. Ahogy tudja segíteni fogja őket...
Xefi 2010.07.17 20:15:25
X factor Stohl nagyot bukott 2010.05.09 23:17:00
Stohl András sok Millió Forintot bukott a részeg vezetéssel. A biztosító ittasan okozott baleset esetén nem fizet. Így a sztárnak saját pénztárcájából kell megfizetnie az okozott kárt. Nem csak a három összetört autót kell kifizetnie a színésznek. A baleset szenvedői beperelik…..
Holnapi Újság 2053: Sporthírek 2010.05.04 16:33:00
Még idén rajthoz állhat Overdose, a korosodó, ám még mindig jó karban lévő magyar csodaló. Mikóczy Zoltán ma kiadott közleménye szerint a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját kiértékelve úgy döntött, hogy sem a hétvégi Buenos Aires-i futamon, sem a két hónap…..
Napitipp ma nem lesz, inkább egy összefoglalóbb anyag. Az, hogy a Google hónapok óta hadjáratot folytat a fizetős linkvásárlások és eladások ellen, semennyivel sem vetette vissza ezt a piacot. Csak picikét okosabban kell csinálni, mint korábban. Az alábbi szabálygyűjteményt már…..