Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecsaba

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Harakiwiw 2010.05.26 23:24:00
 Vajon meddig fokozható még idehaza a Facebook őrület? Kicsit olyan érzésem van, mint amikor megérkezik a sztárművész a provinciába, és mindenki mindent félretesz, hogy menjen, és ünnepelje az ittlétét. Nem számít senki és semmi, még a helyi hatalmasságok is félreteszik a…..
Egyre csak közeledik a várva várt megjelenési dátum, amikor napvilágot lát Christina Aguilera új, "Bionic" című lemeze. A vadontúj sláger, a "Not Myself Tonight" premierje után újabb dalt ismerhetünk meg a friss zenei anyagról. A "Woohoo" egy vérbeli…..
Néhány vadonatúj fotó, dalrészlet, a teljes dal és 2 kliprészlet után végre lehull a lepel! A videoklip, amit óriási várakozások előztek meg: Christina Aguilera 2010. június 7-én, "Bionic" címmel megjelenő új albumának első slágere már video formájában is elérhető. Nézd…..
Végre megérkezett! Christina Aguilera 2010 júniusában megjelenő "Bionic" című új albumának vadonatúj dala, a "Not Myself Tonight" már meghallgatható teljes hosszúságában! ..
Az első kislemezdal, a "Not Myself Tonight" március 30-án éjjel debütál a christinaaguilera.com oldalon!30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine "Minden idők 100 legjobb énekese"…..