Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszterla

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem Blog Nem érzek semmit... 2008.11.02 17:47:00
Szisztok, kíváncsi vagyok mit szóltok ahhoz, amit most írok. Több mint egy éve külön élek a férjemtől *válás folyamatban*, házasságunk meglehetősen érzelemmentes volt. Október elején egy párkereső fórumon megismerkedtem egy kedves, figyelmes férfivel. Jó, az első randik…..
eszterla 2008.12.27 14:40:49
üdv Susy!

"Susy, a nagy szerelmi és lelki tanácsadó blogja. :-). "
Kedves Susy! Ezúttal Te szorulsz tanácsra? :)..
A "posztod" címe egyértelműen arra utal. hogy nem érzel semmit. Valóban: a posztban semmilyen érzelemre utaló jel nincs..Aranyos-írod..és ennyi. Elhúzod a kezed. Zavar a közelsége. Szerintem Neked nem tetszik ezt a férfi!
Bizonytalan vagy. Véleményem szerint, ha nem mozgat meg ott legbelül akkor el sem kezdjük azt a kapcsolatot. Adhatsz esélyt természetesen, de nem látom értelmét. Ez a férfi nagyon siet. Nagyon éhes: a szeretetre, egy társra, vagy csak egyszerűen a testi szükségleteit akarja kielégíteni. Túl gyors a tempó..Az érzelmeknek időt kell adni. Ha egy érett személyiségről van szó, és akinek komolyak a szándékai az nem siet, ha nem hagyja, hogy a z érzelmek áramoljanak szépen a maguk idejében. Nem tolakodó pl. Időt kell adni egy élet születésének is, mint ahogyan az érzelmek sem csettintésre születnek meg..Idő..idő.
Ha nem érzel semmit, ha semmit sem mozgatott meg benned, akkor abból nem biztos, hogy egy szép kapcsolat, avagy szerelem szövődik..Nem hinném..Mert a szikra után, -amennyiben az kölcsönös-megszületnek az érzelmek..a szerelem. Attól függ, hogy Te mit szeretnél egy kapcsolattól, vagy ettől a kapcsolattól: ha pusztán csak hiányérzeted van, és a társtalanságod iránti szomjad akarod gyorsan csillapítani....! Nem hinném, hogy ezt akarod. bizonyára egy szép kapcsolatot szeretnél.
Az érzelmeknek időt kell adni...

Ez a férfi nagyon siet..Miért siet? Tudod már?