Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rc_fan

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Leárazáskörkép 1. 2011.12.28 06:30:00
Amint vége a karácsonynak, máris kezdődnek a leárazások. Ahogy ezt már megszokhattátok, folyamatosan beszámolunk nektek arról, hogy hol mekkora kedvezményben lehet részetek. Első alkalommal kezdjük is a kedvenc internetes áruházainkkal:1. ASOS: 50% kedvezménnyel indítják a…..
OurFashion Karácsonyi körkérdés 2011.12.26 14:43:00
Olyan régen volt már körkérdésünk, én pedig nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen volt számotokra az ünnep,  kiöltözős volt vagy kényelmes ruhában zajlott, mi volt a fénypontja és milyen ajándékokat kaptatok.Készítettem egy kis listát, töltsétek ki és posztoljátok…..
OurFashion MAC Me Over! 2011.08.22 17:01:00
A MAC pár hónapja egy versenyt hirdetett, melyben megkérdezték a vásárlóiktól, rajongóiktól, hogy számukra mit is jelent a MAC. A több ezer jelentkezőből -akik videókat és képeket töltöttek fel magukról- hatot választott ki a MAC kreatív igazgatója, James Gager. A…..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
rc_fan 2010.11.04 20:37:29
Bizony lányok, jön a tavasz, pasztellesedik minden, a divatmagazinok pedig oldalakon át update-elnek benneteket a legfrissebb trendekről. Így tesz a Flair magazin márciusi száma is, amelyben modellek, divatszerkesztők és tervezők mellett én is mondok pár…..
A PETA egy korábbi szlogenére válaszolt Quentin Veron a 2010-es kollekciójának egyik polójával. Az eléggé ismert PETA mondatra, miszerint "inkább meztelenül járok, mint hogy szőrmét viseljek" ( I'd rather go naked than wear fur!") Veron így válaszolt: Inkább…..
Az eddigi Haute Couture bemutatókon a fehér szín volt a domináns, aminek én - már csak a nevemből adódóan is - nagyon örülök. Kiválasztottam nektek, néhány olyan hófehér darabot, amik nem csak a színüktól gyönyörűek:Az első egy Chanel, ahol a díszlet is fehér volt:A…..
Színes-színes-színes! Végre a pasztellek mellett Christian Lacroix kollekciójában jelen van a szivárvány összes színe! Óriási karika fülbelókat viselnek a modellek, és a többi kiegészítő (főleg a merev karperecek jellemzőek) is hangsúlyos. Sok szaténszalag és masni van a…..
Amikor először megláttam a McQueen Pre-Fall kolleckió képeit, úgy éreztem, mintha egy mesevilágba röpített volna el. Olyan érzésem van, mintha egy 19. században élő divattervező tervezte volna meg utópisztikus kollekcióját. A képek és a ruhák tökéletesek, sehol nem lehet…..
Jennifer Lopez már a Golden Globe-on viselt aranyszín bársony ruhájával is kivívta nemtetszésemet, most pedig ez a Chanel izgalom rettent el, amely már a kifutói változatban is csúnyácska. A díva egyébként az Artist and Athletes Beiktatási bálon viselte…..
OurFashion Dizájnerbizsuk 2009.01.16 17:46:00
Melyiket kérnétek? Nekem szinte bármelyik Prada jöhetne - de talán a szöges-csavaros karkötő a legjobb, és a fekete Lacroix-t is elfogadnám!PradaChristian LacroixForrás: Fashionbride..
OurFashion Love or hate 2009.01.13 19:30:00
Határok azt hiszem már egyáltalán nincsenek sem az ékszer, sem pedig a ruhatervezésben. Ennek egyik ékes példája a haj-fülbevaló és haj-hajdísz. A díszek tényleg igazi hajból készültek, a fülbevaló hajának hossza pedig mint az a képen is jól látszik, elérheti a derékig…..
Hogy mi a 2009-es trendi férfi alapkelléke? Egy finom bőrből készült, tökéletesen elegáns kesztyű! És, hogy mi a 2009-es év újdonsága? Az öltönyök újraértelmezése. Ne gondoljuk ugyanis ezentúl, hogy az öltöny csak nyakkendővel hordható, vagy hogy csak inget lehet alávenni,…..
Bianka már beharangozta egy ideje a kollekciót, amely az egyik legnagyobb médiahype-pal, kommunikációs eszközök özönével és boltátalakításokkal promótált aktivitása a Louis Vuittonnak.Stephen Sprouse egy neonos színekkel dolgozó graffitiművész volt New York underground…..
OurFashion H&M tavasz 2009.01.08 23:08:05
Imádom a tavaszt és a nyarat, ennek a hideg télnek igazán vége lehetne már. Ráadásul itt van a mindenki számára olyan nagyon nem vágyott vizsgaidőszak is(ez hosszú kimaradozásom oka is). De itt vannak ezek a képek tele mediterrán hangulattal és napfénnyel, amik egy pillanatra…..
OurFashion Hello Kitty + MAC = ??? 2009.01.08 13:59:00
Februártól új Mac Hello Kitty Color kollekció érkezik a sminkek mellett óriási kiegészítőarzenállal, táskákkal, kompaktokkal, ecsetkészlettel, kulcstartóval - tovább nem is szaporítom a szót, élvezzétek a képeket:És ami még jobb: A Mac Hello Kitty Kouture (így kell…..
Most már biztos vagyok benne, hogy Marc Jacobsnak valamilyen szintű kétéltű, vagyis inkább béka fétise van. Amikor először megláttam ezt a fehér táskát, nagyon megtetszett, az összkép, a fazon és az is, hogy kívül található ez a kis kézitáska. Sőt a…..
Szerintem a rendszeres blogolvasóknak már feltűnt, hogy szerelmesek vagyunk Maison Martin Margiela ékszereibe. Már áradoztunk nektek itt a masnigyűrűjéről is, most pedig ez a korházi karszalag karkötő vett le a lábamról. A Browns Fashion oldaláról megrendelhető 145 fontos smukk…..
Vajon a tervezőben túltengett a tesztoszteron, amikor megálmodta ezt az izgalmat?Igazából ez a Miss Geschick és Lady Lapsus által kreált póló egy Love or Hate?-ért kiált, de a FashionIndie szerint nagyon cuki, kreatív és vicces az ötlet, így inkább azt kérdezem:Ti felvennétek…..
rc_fan 2009.01.07 20:13:02
A kígyóbőr hatású plasztikkártya az egyik legegyedibb kiegészítő, amit mostanában láttam a sztárdizájnertől - Roberto Cavalli és a MasterCard "házassága" a divatmennyországban köttetett, hiszen nem csak szép a kis műanyagdarab, hanem speciális kedvezményekre is…..
OurFashion Tavaszi trendszínek 2009.01.06 17:35:00
A Pantone minden szezonban közzéadja, hogy melyek lesznek a legtrendibb színek, és megkér 1-1 dizájnert is, hogy alkosson a színhez egy ruhakölteményt is - íme a 2009-es tavaszi lista!Ti melyiket kéritek? Nekem a Nanette Lepore ruha tetszik a legjobban - talán az izgalmas szín…..
Egy kedves kommentelő Candyperfumegirl hívta fel rá a figyelmemet, hogy már több kép is megjelent a Madonna féle Louis Vuitton kapmányból. Következzen most ezek közül egy. Azért választottam ezt, mert a képen szereplő ruhában jelent meg Madonna a GUCCI és az UNICEF Tattoo Heart…..
Carla Bruni Sárközy amióta francia first lady lett - saját elmondása szerint is - próbál úgy öltözni és viselkedni, mint Jackie Kennedy. Elég nagy hátránnyal indul az exmodell, tehát véleményem szerint csak az öltözködésben fog sikerülni a terve, de kétségtelenül abban már…..
A 2009-es januári brit Vouge-ot lapozgatva figyeltem fel, ezekre a Dolce and Gabbana kampányfotókra. Első ránézésre azt mondtam magamban " ez a Donatella Versace miért csinál hülyét magából?" Aztán lenéztem a feiratra és láttam, hogy Dolce and Gabbana. Hoho! Akkor ez itt…..