Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
Egy langyos-kellemes tavaszi szombaton miért is menne ki az ember kirándulni a természetbe, kit érdekelnek a bagzó nyulak, amikor nincs is annál szórakoztatóbb, mint ami zárt ajtók mögött, telefüstölt, fülledt pártirodákban történik. Minden európai értelemben vett modern…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
petes 2009.02.20 19:06:57
Az utóbbi években kevés motor megjelenését kísérte olyan felfokozott médiavisszhang, mint az új Yamaha Vmaxét. Pletykák, féligazságok és találgatások előzték meg a nagy premiert. A technikai részleteken túl érdekessége az 1700-as motornak, hogy nem lehet hagyományos, bolti…..
petes 2008.12.27 09:43:40
@Kökény6: Szerintem a Yamaha MT-01 (1700-as) is csoda jó motor,és alighasználtan már fél áron kapható !