Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagymás Bab

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlságosan gyakori jelenség lepte meg a hollandiai lakosságot. Erős hóviharra ébredtek az emberek ezen a  gyönyörű vasárnapi napon. ..
Ellenőrizze itt Az OMSZ elsőfokú figyelmeztetés adott ki több észak-magyarországi régióra tartósan fennmaradó sűrű köd miatt, amelyben haladva a látótávolság száz méter alá is csökkenhet, ezért ajánlott az átlagosnál hamarabb munkába indulni. Vezessenek körültekintően!  ..
Az internet feltalálása, és elterjedése alapjaiban rengette meg a világot, és a benne élők életét. Napjainkban már több milliárdan kapcsolódnak erre a monumentális méreteket öltő digitális idegrendszerre nap mint nap, ami pókhálóként szövi be a mindennapjainkat. Nincs ez másképpen a…..
SolidPenis nevezetű orosz sztrímer élete egy csapásra megváltozott élő adásban, amikor is 250 000 euróval lett gazdagabb ami közel nyolcvanmillió forintnak felel meg egy szempillantás alatt. Biztosan sokan álmodoztak már arról hogy miként reagálnának egy nagyobb nyereményre. Valószínűleg a döbbenet…..
Ön is azok közé tartozik akik tanácstalanul állnak kisiskolás gyermekük továbbtanulását illetően és kérdezgetik szerencsétlent hogy mi szeretne lenni? Mit akar csinálni majd ha nagy lesz? Valószínűleg kétségbe van esve és úgy érzi hogy ezen múlik majd a kiskamasz életének sikere vagy…..
Generáció Y Intró 2017.11.19 22:20:24
Kedves leendő hőn áhított olvasótáborom! Szeretnék egy pár mondatban összefoglalva bemutatkozni, mert így illik. 27 éves vagyok és jelenleg Rotterdamban élek a barátnőmmel. Tudom hogy a kiköltözésről megoszlanak a vélemények ami érthető, de számomra ez a döntés egyértelműen ésszerű volt és a mai…..