Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nazsija

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerekerdo Drága Gárda! 2008.05.23 00:30:00
Drága Gárda!Kérem a látszat megoldások helyett, a riogatás és mellénydüllesztés helyett inkább cselekedjenek! Kérem ne csak nézzék, lássák is végre, hogy mit is tesznek! A szerencsétlen vidéki romasorok látogatása alatt kezükbe vehetnék a helyi ügyeket és felajánlhatnák,…..
kerekerdo büdös hajléktalan 2007.09.23 22:28:00
Rövid hír volt az indexen, hogy egy pacák a jó magas Nehru-parton a vízbe ugrott egy állítólag ráuszított kutya elől. Emiatt döntöttem úgy, hogy mégis közzéteszem egy régebbi írásomat a gárdáról. Mer úgy érzem, muszáj beszélni róla. Nagyon sokat kell még beszélnünk…..
kerekerdo nekem te ne parádézz! 2007.09.23 22:15:00
A magyar gárdától a fidesz nevében nyilatkozó Kubatov Gábor szerint csak abban az esetben szükséges elhatárolódni, amennyiben antiszemitának tekinthető. A Népszabadságban megjelent cikkben a riporter pedig azok érzéseit említi meg, akiknek a családja volt érintett a múlt század…..
A Nagy Retek autómentes nap 2007.09.23 11:03:00
Tegnap az Andrássy úton sétáltam végig, amikor a színpadtechnikusok(?) szedték szét az építményeket. Itt hallottam egy büfé bontásánál a következő szóváltást: -Tudod, miért járok autóval? -Na? -Mert bazmeg nincs pénzem biciklire! Ha jelenlegi társadalmunk nem ítélné el a…..
kerekerdo piknik revízió 2007.09.23 10:55:00
Finomítok, szóval a pikniken csupa mosolygós, jókedvű anyuka, gyerek, stb volt. Volt egy ifjabb hölgy is, aki bemutatót tartott ingyér az egybegyűlteknek a kendőzés rejtelmeiből, sőt kérdésekre válaszolt és tök lelkesen segített az érdeklődőknek. Ez nagyon szép volt a hölgy…..
Én úgy szeretnék, hogy például a 72-es trolik betolják a seggüket a járdához. Nem hetven-száz-kétszáz(!) centire, hanem mondjuk öt-tíz centire a járdától állnának be a megállóba. Ma például az Állatkertnél a sofőr úr, csak megállt a megállónál. Egy centit sem jött…..
kerekerdo babahordozós piknik 2007.09.22 17:59:00
Elvittem a gyereket a Pecsa mögé, a kendőben hordott gyerekek közé, hátha találkozom hasonszőrűekkel. Nem jött össze. Viszont elrongyolt a víg piknikelő társaság mellett egy kupac szerintem csóró brit legénybúcsúztató három villanyos bérkisautóval. A kocsikból a pasik…..
kerekerdo üdv 2007.09.18 23:28:59
Valahogy mindig kisebbség voltam. Kábé akkor vándoroltam be a Szovjetunióból, amikor az utolsó orosz katona távozott. Mi voltunk az első generáció, akinek egyáltalán nem kellett oroszul tanulnia, olyan is az oroszom. Az oroszoknak tatár lennék, a tatároknak orosz. Magyarnak kínai…..
kerekerdo sávok 2007.09.18 22:02:00
A mai tüntetéses fotókról jut eszembe, hogy végül is ott tartunk most, hogy ha magyar zászlót vennék a kezembe, az akár már egészen baloldali gesztussá is válna. Az árva ifjak az esernyő alatt szívüknek oly kedves és annyit űzött, ázott kis kétszínű zászlójukkal…..