Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mechanikusnarancs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Égig érő bráner 2007.09.22 17:32:00
Az RTL Klub ma is biztosította magának a nézettségi győzelmet A Gyűrűk Ura - A király visszatérrel (19:30), míg a TV2 belesüppedt az önimádatba: Ilyenek voltunk! - 10 éves a TV2 (20:15), az m1-nek meg úgyis mindegy, hogy ki nézi: Pompei (20:15) olasz filmdráma, 1. rész.Ugyan…..
comment:com Vezekel az RTL Klub 2007.07.04 18:12:00
Sötét az RTL Klub, vagy legaábbis fél öttől egészen fél hétig így volt, na jó, azért voltak képernyőt kiöltő fehér betűk, hogy megtudjuk miért nincs éppen adás. Ezek szerint tavaly március 2-án a Mónika show-ban azt állították, hogy a prostitúció és a pornófilmezés…..
Az EU tagországaiban még mindig kettős mérce van a fizetések megítélésében, bár sokkal több nő dolgozik, mint korábban. Bővebben az Indexen.1, Az Európai Unió tagországaiban még mindig jelentős a különbség a férfiak és a nők fizetése között, derül ki az EU statisztikai…..
Egy hete minden nap írtunk róla, de végre elérkezett a nagy nap: az NBC egyik legjobb sorozata ma este nyolctól debütál a TV2 műsorán egy duplarésszel, jönnek a Hősök, és remélhetőleg meghódítják a magyar nézőket is. A sci-fi képregényre hajazó történet első ránézésre…..