Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabo54

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
gabo54 2007.10.08 18:36:33
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
comment:com Vezekel az RTL Klub 2007.07.04 18:12:00
Sötét az RTL Klub, vagy legaábbis fél öttől egészen fél hétig így volt, na jó, azért voltak képernyőt kiöltő fehér betűk, hogy megtudjuk miért nincs éppen adás. Ezek szerint tavaly március 2-án a Mónika show-ban azt állították, hogy a prostitúció és a pornófilmezés…..
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
Az Index információi szerint Zsanett megváltoztatta vallomását, már nem biztos abban, hogy F. Zsolt, a közösüléssel gyanúsított rendőr tett rajta erőszakot, "mert háttal volt neki" – mondta az ügyészség épülete előtt Soltészné Nagy Katalin, a gyanúsított…..
comment:com Brutál retróhírek 2007.06.19 12:10:00
Brutál retróhírek-sorozatunkban '66-ba időutazunk. A brazilok nem csak fociban, de sörösüveg hajításban is a legjobbak, főleg tévézés közben. A maszek reklámtelevíziók és tőkés társaságok, no meg a dán rendőrfőnök lánya, aki egész népét tanítja. Szemezgessünk.…..
gabo54 2007.06.19 16:11:06
A tegnapi szembesítés után a Zsanett-ügy továbbra is ködös, hiszen az összes ügyvéd fújja ugyanúgy a magáét, mint eddig, és cáfolgatja egymás állítását, mint eddig. Ilyen helyzetben a legszánalmasabb az a riporter, aki eljátssza azt a szerepet, hogy ő már átlátja a…..
gabo54 2007.06.19 16:05:12
Ma reggel kilenckor átvette a felmondásáról szóló előzetes értesítőt a Magyar Rádiótól Farkasházy Tivadar. A Rádiókabaré vezető szerkesztőjét a csoportos létszámleépítés keretében küldték el a közszolgálati rádiótól, ahol információink szerint az utóbbi…..
Az őszi műsorstruktúrában már nem szerepel az 1 a 100 ellen és a Legyen Ön is milliomos. Az elfáradt, megbukott vetélkedők helyett azonban jönnek újak, a Tv2 az Okosabb egy 12 évesnél? című show-val, az RTL Klub pedig információink szerint az angol Pókerarcokkal próbálkozik.…..
Na de akkor ki is adta fel azt a hirdetést Baló György hatvanadik születésnapja alkalmából? Az biztos, hogy nem Baló György munkahelye, a Magyar Televízió, amely a Figyelőnet kérdésére cáfolta, hogy bármi közük lett volna az akcióhoz.Hát persze, ahogy a hirdetés szélén, apró…..
A reggel, kávé mellé, futtában tévézés azért olyan fontos a kereskedelmi tévéknek (és a közszolgálatinak is), mert ez az idősáv hagyományosan a magas iskolai végzettségű és nagy vásárlóerejű célcsoportok gyülekezőhelye. Ilyenkor tájékozódik az egyetemi professzor a…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Helyzetfokozódás 2007.06.04 04:30:00
Lezajlott a múlt héten egy meghitt kis ibseni jelenet. Kamaradarab, lényegében monodráma, Eörsi Mátyás monológja. A másik főszereplő, Puch László a színen meg sem jelenik, csak láthatatlan hangként. Első felvonás, az ATV, majd a Nap-Kelte stúdiója. Eörsi Mátyás…..
gabo54 2007.06.04 08:08:30
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
w A ló elszáll 2007.05.29 04:00:00
Amikor a kétezres évek elején Gyurcsány Ferenc elhatározta, hogy visszatér a politikába, és valamit csinál ezzel az országgal, nyilván a személyes kötődések miatt magától értetődően választotta ehhez az MSZP-t. Ott volt esélye a csúcsra emelkedni; joggal gondolta magát…..
A Kékfényről már írtunk egyszer egy rövidkét, de most keményen belemegyünk a lényegbe, hogyan született, mikor, miért, minek, és egyáltalán.1965 elején vagyunk, és a televízió politikai szerkesztőségének munkatársai erősen törik a fejüket, hogy kéne a képernyőre valami…..
Én mondjuk kiskoromban kifejezetten bizalmatlanul nézegettem a Híradó befordulós kamerás bácsiját, de a fúvósokra komponált zenéje mindig is tetszett. Ez az emlékezetes főcím egyébként az 50-es évek végén készült és elég hosszú ideig meghatározta a Híradó…..
comment:com Aki hülye, az rabol? 2007.05.18 15:01:00
„A szóbeszéd szerint Cs. kapcsolatban állt egyes szélsőséges csoportosulásokkal, sőt egyes források szerint a férfi május 4-én azért akarta kirabolni a Széna téri OTP-t, hogy a szélsőjobb egyik ismert alakjának szerezzen pénzt egy rendzavaró akció finanszírozására…..
Ismét három részre bontjuk az ajánlót, először a sportműsorokból válogatunk, aztán jön a többi. Az igazi mindenevő sportrajongó már 11:30-tól találhat magának kedvére való elfoglaltságot, ekkor ismétli ugyanis a meglehetősen gólgazdag Real Madrid-Espanyol meccset a…..