Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narratus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán kerékpárpiac forgalmának 20 százalékát tavaly már az elektromotoros gépek tették ki. A hibridekkel már régen próbálkoznak a cégek, de csak lassan sikerül elfogadtatni a közönséggel, nálunk például még teljesen szűz a terep. Az elekrtomos bringák vonzerejét…..
Az utolsó pillanatig azt hittem, a Critical Mass már nem tud meglepni, hogy az évi kétszeri bringás felvonulás minden jellegzetességét ismerem. Beszámoltunk már arról, hogy a több tízezres demonstráció a legfeszültebb időkben is politikamentesen zajlik, hogy a felvonulók olyan…..
narratus 2009.04.19 22:46:38
@Prala: Rasztakupi??? Amszterdam ezek szerint rasztakupi. Koppenhága is rasztakupi. Nehogymá' olyanok legyünk, mint ezek az ocsmány városok... Van előttünk jobb példa is biztosan. Talán mondhatnál párat.
narratus 2009.04.19 22:55:58
@tutko: Ez most úgy van, hogy a város mindenkié. Nem csak az autósoké. És nem csak a bicikliseké. És nem csak a gyalogosoké. Mindenkié, és amennyire látom, általában meg is férünk egymással, még akkor is, ha az autósok minden hétköznap megbénítják a város közlekedését, a biciklisek pedig évente kétszer. A kormány ellen tüntetők meg még akárhányszor. Mert türelmesek vagyunk. Ugyebár.

Ja, és a járművek az úttesten haladnak. A kerékpár pedig jármű.
Nyilván hatott a fenyegetés, mert megmásította szándékát a gazdasági minisztérium, és mégis lesz kerékpárút-fejlesztés. Pont akkora, mint amit azelőtt ígértek, hogy bringás szervezetek demonstrációját kiváltva lemondták az egészet. 11,7 milliárd forint értékben írnak…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
narratus 2009.02.10 22:18:54
@Visegrádi: A kormány akkor minek a vezetője, ha nem az államé?
narratus 2009.02.10 22:26:44
@gixer: Rendőr dönti el, ott helyben, aztán később a döntését meg kell védenie. Nem elég arra hivatkozni, hogy fenyegetve érezte magát 10 tojástól, ezért tüzet nyitott éles lőszerrel. Bayer azt írta egyébként, hogy az ilyen csőcselékbe gondolkozás és érvelés nélkül bele kell lőni. Olvasd el talán.

És gondolom nem pesti vagy, vagy zavargásokkor nem nagyon mászkáltál az utcákon... Egyáltalán nem olyan nehéz belekeveredni egy rendőrök által terelt tömegbe.
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..