Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0ri

35 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Blogom első bejegyzését olvassátok, amit a fent említett okok miatt hoztam létre. Igaz, most még itthon vagyok, tehát semmi újat nem tudok felmutatni számotokra. Egy nappal az indulás előtt, még nem érzem a kapuzárási pánikot, szerintem a holnapi nap lesz a…..
Ez a hónap tuti nem lesz a bejegyzések hónapja mivel ha jol számolok ez a 3.:D . Két tűz között vagyok, ugyanis (szerencsémre) jövőhét kedden indulok még nemtom melyik megyébe hajnalba. Annyi a mákom hogy nem hétfőn (hétfőn kiselőadás lesz 1 tárgybol és nemlehet átpakolni…..
k0ri blog beszartam 2009.03.12 07:23:00
Hát beszartam. Tegnap nézem ezt: http://belsoseg.blog.hu/2009/03/11/kia_soul_keneAhol ne essen félreértés nem 30 évesek meg 40 hanem 20on pár évesek irják hogy nekik ez a kocsi tetszik külsőre. A cikk írója elvan ragadtatva hogy milyen jó ez a kocsi. Ez szép? Beszarbeszarokbeszarok…..
Belsőség Kia Soul – kéne 2009.03.11 16:00:00
Észrevettem, hogy a családi Forester műszakija lejár, ezért azonnali telefonálásba kezdtem, ki csinálja meg egy nap alatt az amúgy remek állapotú autó műszakiját és zöldkártyáját. Lett is hamar vállalkozó, semmi trükk, elviszi, kész lesz. Oké, de mivel megyek haza és másnap…..
k0ri 2009.03.11 20:58:29
k0ri blog nincs időm írni 2009.03.07 21:24:00
Nincs sok időm írni meg kedvem se. Már majdnem március közepe van aztán még 1 bejegyzés se történt:D Meginn szeged voolt. Vizsga meg ilyenek. Sikerült persze mind a 2. Azthittem kicsi huzosabb lesz de semmi extra nem volt. Rendesek voltak a vizsgáztatók is. Bár itt ők is…..
k0ri blog éó éó éáéá 2009.02.28 12:07:00
Na kurvaélet. Eljött február utolsó napja! Remélem mostmár nem fog esni az a retek ho mert ha igen szítverek mindent és mindenkit:D Utálom a havat, legyen már meleg! Legalább akkor van mire fogni a sörivást.. Mondjuk télen is mindig van mire, csak erősen gondolkozni kell. Szeged…..
k0ri blog szöged 2009.02.22 22:36:00
Háááá. Csütörtökig Szeged. Megyünk tanulni..  Remélem lesz net a szálláson mert szarrá fogom unni magamat. Megvan az új gép. Fasza nagyon:D Hajnal 3kor kelés van mert gps 4 órát ír a célig de szerintemlenyomjuk 3 óra alatt ugyse tartjuk mindenhol a sebességkorlátot. Nem ez…..
Azthiszem a cím mindent elárul. Nincs kevem semmihez max a gép előtt ülni. Kellene valami játék ami fut is a gépemen meg le is köt. De azhiszem a Mafia óta nem találtam ilyen, max a GTA sorozatot. Ez van. Töltöttem le több játékot is mostanában de 2 napi játszást egyik se élt…..
k0ri blog Országunk nagyjai:D 2009.02.16 19:54:00
Igen, írhatnám hogy ezek "vezetik" az országot?De nem tehetem. Hogy miértnem? Mert érthetőek a tekintetek és az unottság, ugyanis Gyurcsány Feri évértékelő (hahaha, remélem már fentvan neten mert azt is kiemelezném) beszéde alatt készültek a képek:D Na…..
Bár már megvettem a kocsit azért kicsit viszonyítsunk már.. Megint kalamajka lesz az autópiacon főleg hogy pl a chevrolet is kitolta az akciót március közepéig csak az a gondom ugye 3 kocsi volt amire odamentem. Én szürkét vagy feketét akartam de ahogy mindenkinek megmutattam ezt az…..
k0ri blog Valentin nap 2009.02.14 11:12:00
Úgy vagyok ezzel a nappal hogy jó is meg nem is meg ilyesmi. De nem száguldozunk ajándékvásárlásba. Azért annyira nem. Ez a nap a szexről szól. Ma mindenki szexel. Aki meg nem annak elmarad a valentin nap ezen az éven. Ma kötelező a szex, még Al Bundynak is:D Nem menekülhetsz Al! Fel…..
Na igen. Látom 6 napja írtam az uccsó bejegyzést. De ha nincs miről akkor inkább nem írok. Szont nézegettem, mintha olvasták volna a blogomat, mert mostanában olyan 10es skálábol 6os csajok az alapok a napszépén. Kitudja.. Elkezdődött a suli.. Kb 3-4 tárgyat tudok sorolni ami ugy…..
k0ri blog nem hagynak aludni:) 2009.02.05 08:49:00
Beállítottam az ébresztőt 11-re mondom elég ha akkor kelek. De reggel 8kor már csengetnek, telefonon hívnak. Most az egyszer anyám kihagyott.. Áh akár hogy is akarom nem hagynak aludni. Na jó mivel már kár aludnom így körülnézek a neten hátha van valami érdekes. Attól félek ha…..
Na ja, rátaláltam a Bikinire és most azt hallgatom. Egyszer egy pénteken lógtunk haverokkal így kb reggel 9kor egy kocsmában ültünk hogy délután 2 körül majd hazamegyünk és utánna majd 6körülre vissza és ivás és go buli. Na reggel nem sokat ittunk csak söröztünk, de olyan…..
k0ri blog vigyázat, cigánygárda 2009.02.03 21:36:00
No comment  A Nyugat-Magyarországon alakuló cigány gárda nevében nem lesz benne a gárda szó, vezetőjének pedig a győri vajdát kérték fel. Cigány gárda felállítását hirdette meg a Győr-Moson-Sopron…..
Hát komolyan mondom lehet megijedt a tag a múltkoritól..( a szomszédom a HUSZÁR :D) Se beszólás, se feljelentés, se bármiféle keresztbetevés azóta. Már több mint 40 napja! Ja multkor mi kérésünkre jöttek ki a birtokvédelmisek csak anyám nemszolt nekem, de lehet akkorse engedtem…..
Nemtörténik mostanában semmi. Így ma se sürün történt. Egy faszi hívott Miskolcrol hogy megveszi a verdámat, az ár korrektnek tünik aztmondta kpba fizet stb. Hát mondom jovan, csak jövőhétig várjunk mán mert én csak február 6.án megyek pestre autot nézni, persze előtte jolenne…..
k0ri blog Beizgultak Obama-ra 2009.01.28 22:49:00
Hát igen, mai nap is tespedéssel telt, semmi különös nemtörtént. Ha csak aznem, hogy beizgult mindenki Obamára. Hogy miért? Hát azért mert az a hír terjedt az amcsi tőzsdén alias Wall Streeten, hogy létrehozzák a fekete bankot ,, a Wall Street-en elterjedt a pletyka, hogy az Obama…..
k0ri blog egyebek 2009.01.27 09:34:00
Szépen telnek a napok, most jöttem rá, hogy 3 napja nem írtam semmit. Letöltöttam a Pál utcai fiukat tudjátok a régi verziót nem az újat ami szerintem megsem közelíti a régit na azt fogom megnézni.. Miután hazajöttem fonya jegybeírásrol. 10től van vizsga akkor írja be a tanár…..
Na igen, megint szóbajött a kocsivásárlás, ugyanis 1. változnak hamarosan ha minden igaz az utazási szokásaim avagy sokkal többet fogok vezetni mint jelenleg (1.5 év alatt nyomtam a mostani kocsiba 23 ezer km-ert sztem az annyira nem sok), de összességében sincs benne sok km mert csak…..
 Igen! Megvan a Fonya! Kislépés Chomskynak de nagylépés Nekem:D Már utáltam azt a sok szarságot amiről az a tárgy szólt. Nemhittem volna még év elején hogy ebben az évben meglesz. De mégis sikerült. Bár 2esnél jobbra számítottam legalább 1 jeggyel mivel a lapomon sztem…..
k0ri blog Na re 2009.01.20 15:27:00
Na reMostmár letudtam a fonyát (remélem) Chomsky elvtárs is meglenne elégedve. Újraindult a gázszállítás hu de jo. De volt ennek jo oldala is hogy egy ideig lekapcsolták, legalább megspóroltak pár millio köbmétert:D Van majdnem mindennek jo oldala is. Szomszédom megint feljelentett…..
Semmi különös nemtörténik mostanság. Meg nem is olvastam olyan pl amit érdemes lenne kíírni:) De majd biztos lesz később.. Azon gondolkoztam folytatom a trabis dolgot de most ahhoz sincs kedvem, de még lehet az este folyamán lesz..National Geograpichot lesek, előbb volt repülőgép…..
(előre szerkesztett írás)Nézzük a legjobb gépeket a hasznaltauto.hu-ról. Igen, aki autovásárlásra adja a fejét nemárt szétnézni itt de a legérdekesebb talán amit nyomnak szöveget a trabikhoz, továbbiakban foglalkozunk majd a többi nagysikerü tipussal is:)Tehát…..
  Hát igen, azért 2008ból feltudunk sorolni pár sztárjkot és tüntetést pl: kormány elleni tüntetés,meleg felvonulás elleni tüntetés, usa-ba háború elleni tüntetés stb.Úgy hittem talán 2009ben nem lesz ennyi (nem mintha zavarna) de épphogy 2009be léptünk máris…..