Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kusz

24 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dunanewcity Loser Skaters Team Grrr 2010.08.22 06:28:00
Üdv kedves dlst olvasók örülök, hogy úrja itt vagytok amennyiben itt vagytok, de ha olvassátok ittvagytok:D Én elég fáradt vagyok és nem is otthonról írok most, nem is nagyon aludtam két napja, de ezek már személyes dolgok.Semmi érdekes semmi extra nem történik a DLST köreiben…..
Szevasztok emberek!Nyugalom nem tüntünk el nem szüntünk meg csak egy picit elhanyagoltuk a blogolást amiben szerintem ez a rohadt nagy meleg közre játszott mivel pokoli lusták vagyunk és nagyon szétszortak, de igyekszünk pótolni.Az én fejembe már ébredezik a King of the fuck your town…..
Dunanewcity Loser Skaters Team GSD 2010.06.20 12:08:00
Hétfőn itt az idő emberek GO SKATEBOARDING DAY avagy a gördeszkázás világnapja, hétfőn mindenki deszkát fog és elindul gurulni szóval javaslom ti is tegyétek ezt fogjátok meg a gördeszkátok és irány guruljatok egy jót. Ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk és guruljatok a…..
kusz 2010.06.21 12:11:03
Helló emberek a DLST-t mátol megtaláljátok a facebookon. Csatlakozzatok és élvezzétek a jóidőt mi is próbáljuk és próbáljuk majd közölni veletek ahogy eddig tettük. Legyetek készen résen...
Ahoj, itt vagyunk 2010 május 4.én és egy fantörpillás hétvégét zártunk megintcsak, amiről készült egy kisebb adag videonyersanyag. Az egész történet egy távoli szombatról indult, Jocival találtunk egy bokorban egy botot, aki aztán kurvára megtetszett nekünk, mert olyan nagy hoyg…..
kusz 2010.05.04 19:50:13
Üdv emberek Kusz jelentkezik mert valami fantasztikus dolgot kell veletek megosztanom. Egy igazi mester ember akit Igor Presnyakov néven ismerhettek. Ő egy igazi gitár zseni egy szimpla gitáron eljátszik mindent a bass-t és dobot is beleértve mivel úgy csapja a gitárt mintha cukorka esne…..
kusz 2010.05.03 21:57:41
Ahogy a cím is mutatja elég jó volt a dlst hétvégéje:D.Kezdődött az egész egy pénteki ötlettel hogy milenne ha a csövet (amit a bicósok kint hagytak a bánkinál bemutató után...)elhoznánk a mi pincénkbe, hogy ne vigyék el.Kimentünk bánkihoz kusz lizom sch és én,de nem…..
kusz 2010.05.01 19:23:15
Idén mi is eleget téve a hagyománynak elmentünk locsolkodni DLST módra.Kusz volt a felelős az áldozati listáért,Gara szerzett az apjától 6 üveg szódát.(szeretnénk megköszönni a támogatást neki:D).A fényképekért én voltam a felelős.Megbeszéltük hogy Garánál találkozunk…..
kusz 2010.04.16 13:51:28
Helló mindenki!Ma volt a napja a nemzetközi párnacsata napnak ami itt Dunaújvárosban is lezajlott a DLST keze által voltak úgymond "viták" hogy meglesz e tartva vagy nem, de végülis megtartottuk és annak ellenére, hogy sok ember abban a hitben élt, hogy a csata elmarad egy…..
Helló emberek! Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 3-án, szombaton. Ezen a napon világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám párnacsatára, gyere oda április…..
kijelentem, hogy én, Siduvius Panicus ezennel végleg elhagyom a DLST-t. ezt azzal okolnám, hogy a deszkázást szinte nagyon minimálisra csökkentettem, már csak közlekedés segítőnek használom (kevés időm miatt is) és egyéb konfliktusok miatt is. De az élet megy tovább és…..
kusz 2010.03.30 18:01:50
Helló helló egyszer volt hol nem volt elég rég volt, hogy már írtam ide épp ezért eljött az idő, hogy Kusz ismét írjon. Lassan beköszönt a tavasz és mi is megindulunk újra jönnek a jobbnál rosszabb bejegyzések amiket olvashattok.Vajon van annak oka, hogy most én itt írok? Van! A…..
Helló helló!! Mindenkinek boldog deszkázásban és röhögésben gazdag új évet kíván a DLST!!!..
Szevasztok lányok, macskák, férfiak, kutyák, és Adonisz.Igen. Ahogy látjátok a blog egy picit lassabban üzemel, kevesebb bejegyzések meg stb. Pedig nem! Élünk virulunk csak hát beköszöntött a rossz idő és dolgok is vannak dögivel, tavaly is nehézkesen ment a blog írás a hidegebb…..
Szevasztok!Kusz lennék ismét és nemtom meik nap volt már a héten, de megbeszéltük Siddel, hogy lemegyünk gurulunk egyett a picit nedves talaj viszony ellenére szóval fogtuk magunkat és megindultunk.Mivel városkánkban nem rég nyilt meg a Decathlon sport áruház ezért ugy döntöttünk…..
RoboCoke üzenete (15:26):Loading... ERROR! Áhh, a programozóim elronthattak valamit. Hol is tartottunk?trentimenti üzenete (15:26):ööRoboCoke üzenete (15:26):Na, mi történt?trentimenti üzenete (15:27):fingottamRoboCoke üzenete (15:27): :|trentimenti üzenete (15:27):mi ez a fej…..
üdv újra! tegnapelőtt ellátogatott szerény kis városunkba egy neves Dub/Electronic banda a Zion Train és úgy gondoltuk, hogy nem hagyhatjuk ki ezt a bulit, főleg hogy az előzenekar a mi kis városunk legnevesebb ska bandája volt, a Pentele Ska Club, amit mi nagyon…..
kusz 2009.11.11 22:23:23
Sziasztok srácok lányokKövetkező történetünk egy koncert sorozatról fog szólni ahogy sid megigérte az előző postban. Nyugodtan irjatok ebbe a postba bele ha van hozzáfűzni valótok, ugyannemittam annyit mégis lyukaslehet a sztori mint egy nagy darab sajt. :) (jah igen, éhes…..
kusz 2009.11.11 22:22:35
kusz 2009.11.10 16:20:17
Akit érdekel egy másik szemszögből az a pillanat amikor Sid tenyerével találkozik az arcom az nézze meg Bence barátunk videóját amit felvett és megvágott nekünk köszönet érte.:D Ja és jó…..
Helló mindenki itt ismét Kusz és most ebben a postban befogok nektek számolni a DLST első night ridejáról amit kedd este 8-tól szerda reggel 8-ig tartottunk ami egy pici hazugságot rejt magában, de a lényeg az, hogy körülbelül eddig volt.:D Nos minden ott kezdődött, hogy este fél 8…..
Noshát másnap a buli után nem volt hangom és nemis hallottam kb semmit szóval elég faszán elvoltam aznap és épp ezért suliba se mentem, mivel szombaton suli is volt ezért is megszívta az a nép aki velem bulizott az este folyamán hiszen ők a sulipadot koptatták délelött. Mi viszont…..
csóka, két microsoft excel szinessé változtatása közben irok a vasárnap esténkről imigyen szóla:13.án rendezték meg városunkban a magyar dalnapját, amire elismentünk, legalábbis asszem, trent úr, kvimbi közepére érkezett meg egy turórudival a szájában és miután csekkolta ki…..
kusz 2009.09.14 21:58:20
Üdv mindenkinek itt ismét Kusz jelentkezik sajna az elmúlt időszakban kevesebbet írunk hiszen elkezdödött a suli és kevesebbet is vagyunk lent sajna kevesebbet hülyülünk dehát itt a hétvége szóval ismét itt a hülyülés ideje szóval kezdjük is a pénteki nappal.Én és Andrew…..
Üdv ismét kedves kutyák macskák házi állatok és persze fiúk, lányok! Ittvagyunk ismét bár egy kicsit elhanyagoltuk mostanába az írást, de még élünk nyugodjatok meg. A DLST nagy "film" folyamatason de lassan készülget szóval az biztos csúszni fog. De térjünk rá a…..