Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köbüki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Már blogunk indulásakor kitaláltuk, hogy az agyoncikkezet budapesti celebek helyett mi tátongó űrt betöltve, a politikusok ruháira fogunk ügyelni - de aztán nem lett belőle semmi. Most azonban, hogy az egész blogoszférán végigsöpör a Gyurcsány-láz, muszáj egy rövid poszban…..
Miskolczy Csaba kért meg, hogy tegyem közzé az alábbi nyílt levelet. Ezt kommentek nélkül, teljes terjedelemben meg is teszem.A mamutok kihalnak ugye?Avagy az internetes középmezőny megerősödése  Egy minapi szakmai konferencián az online piacot jelenleg vezető vállalatok…..
Régi álmunk teljesült, felkerült az MTV videótárába pár ősrégi, teljes Delta adás. Van egy 1964-ből, amikor még nem is Kudlik Juli, hanem Lénárd Judit vezette a műsort, ő már szegény nem él. És fölraktak még két adást szintén az ősidőkből, '65-ből, és '70-ből,…..
Ferenc és Klára asszony szombaton Bécsben megtekintették Tina Turner koncertjét. Először is nagyon szomorú, hogy amikor Gyurcsány Ferenc egy estét külföldön tölt, az ellenzék számon kér és ítéletet mond, ahelyett, hogy a nyilvánvaló "legalább addig sem tett kárt az…..
EUpályázat Ügyfélkapu 2.0 2009.01.28 16:05:00
Uniós forrásból jön decemberben az Ügyfélkapu 22009 decemberétől vége a rendszerhibáknak és gyakori lefagyásoknak, hiszen egy csaknem ötmilliárd forintos, 100 százalékban uniós forrásból finanszírozott fejlesztésnek köszönhetően megkezdi működését az „Ügyfélkapu…..
Vigasztalhatatlan vagyok, mert nem jutottam el a Dining Guide csütörtökön tartott éves díjkiosztójára, pedig igazán fantáziadús volt a program, amennyiben a főszereplő, Jesús Almagro spanyol sztárszakács jelenlétében levetítették a Csirke, a hal és a királyrák című…..
Onlinemarketing blog Csajjal eladni 2009.01.12 17:56:52
Biztosan tudnom kellene, ki az a Dundika, de fájdalom, én ezeket a címlapcsajokat és egyéb szórakoztatóipari munkásnőket remekül keverem. Egy biztos: sokan vannak, akik ismerik. Sőt, ahogy kinéz, sokaknál napi "olvasási élményt" is okoz a kis hölgy.Történt ugyanis, hogy…..
2009 első bejegyzését epres négercsók becenevű olvasónk küldte. Remélem már mindenki kipihente a szilveszteri buli fáradalmait, most lehet a történetre koncentrálni! Kommentelni kötelező :)!Figyelem: A jövőben hétfőtől péntekig jelennek meg új levelek az oldalon, hétvégén…..
Köbüki 2009.01.02 10:25:23