Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freshman

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tengerentúli trendek néha még most is néhány hét, hónap, év késéssel érkeznek el hazánkba. Nem minden esetben, a ruha- és cipővonalon például kottára ugyanaz a rongy kapható mindenhol, a népi demokratikus Kína (és Banglades) mindenkinek ugyanazt gyártja. A fitnesztrendek, új…..
freshman 2013.05.30 16:41:50
@cozumel: Ez igaz.
Ezzel teljesen egyetértek.Pár témában ez a pillanat már eljött nálam.
(a konkrétumot azért kérdeztem, mert tényleg kíváncsi vagyok Szendi hibáira, mert az engem kevésbé érdeklő cikkeknek nem nézek utána. de ha valaki ilyen súlyos hibát emleget (hogy a forrásnként idézett szerző nem jelenlegi, hanem direkt régebbi álláspontját idézi), akkor jó lenne, ha venné a fáradtságot, ahhoz , hogy belinkeli a cikket és a forrás régebbi és új álláspontját (biztos emlékszik rá).)
freshman 2013.05.30 16:42:39
@Hóember: köszi
freshman 2013.06.05 21:17:19
@samugy63: de nem is cáfolja. Igazából ez az információ nem túl releváns a paleo étrend elmélete szempontjából(úgy ahogy az origos cikk sem). Egyébként gondolom paleo elméletet akartál írni (ez nem ideológia, nem vallás) , ami egyébként nincs bizonyítva, hiszen százezer évekre visszamenőleg, csak következtetéseket vonhatunk le, elméleteket állíthatunk fel (amik új felfedezések, feltárások, ásatások hatására változhatnak is).
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
Igazat megvallva meglepett a hír. Szerintem itt a nagyvonalú gesztuson túl, azért az MSZP komoly tanúbizonyságot tett arról, hogy valóban fontosnak tartják a demokráciánk védelmét. És készek komoly áldozatot is hozni ezért. Csepelen és Zuglóban is meghozták ezt a felelős és…..
freshman 2010.04.13 22:07:40
Sajnos bedőltél a manipulatív kommunikációs trükknek. 1. Ezekben a körzetekben ha minden mszp és lmp szavazót összeadnuk, az akkor is csak megközelíti a Fidesz eredményét (és akkor még a jobbikos szavazókkal nem is számoltunk) 2. annak, hogy az lmp szavazói tömegesen az mszp-ra szavazzanak, igen kicsi az esélye ( www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=317308 ) 3.Ha a tömeges átszavazás bekövetkezne még az is kevés lenne a 2/3 megakadályázásához. 4. Mindenki tudja, hogy a 2/3 a tét. Miért akadályozza meg alkukkal, visszalépésekkel választói akarattal ellentétes iránymutatásokkal egy magát tisztességesnek tartó párt az emberek akaratát. Váltottak már le 2/3-os kormányzó erőt Magyarországon ha úgy változott a választói akarat ....
5. Ha tényleg tenni akarna az MSZP valamit azért, hogy a Fidesznek ne legyen 2/3-a, akkor mindenhol (ahol van LMP-s) visszalépne az LMP jelöltjének a javára. Amíg nem ezt teszi, minden "demokrácia féltés" csak - jól kommunikálható - egyszerű _hazugság_.
Hazugságért meg nem jár köszönet.
Elég visszafogott volt az az LMP ahhoz képest, hogy az MSZP szándékosan akarta maniplatív módon hírbe hozni az LMP-t a legelutasítottabb leghírhettebb párttal...
Alig négy napja írtam itt az LMP népszerűségéről, azzal a kérdéssel: miért szavaznak százezrek olyan pártra, ami lehet szimpatikus, de nem tudunk róla semmit? Azóta fordult pár nagyot a világ. Az LMP 2010. április 11-e óta parlamenti párt. Miért?Az LMP önmagát elsősorban zöld…..
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..