Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d_looserskaters

26 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy respect Vinyónak! Itt A videó! Élvezzétek... ..
kijelentem, hogy én, Siduvius Panicus ezennel végleg elhagyom a DLST-t. ezt azzal okolnám, hogy a deszkázást szinte nagyon minimálisra csökkentettem, már csak közlekedés segítőnek használom (kevés időm miatt is) és egyéb konfliktusok miatt is. De az élet megy tovább és…..
Hé paraszt, melyik út megyen Budára? :D na jó nem ez, hanem ez:Te vennél DLST mintás pólót ha lenne rá lehetőség? Igen NemSzavazás állása ..
Ha már mi inaktívak vagyunk per pillanat, akkor most lássátok azokat akik nem: ..
üdv újra! tegnapelőtt ellátogatott szerény kis városunkba egy neves Dub/Electronic banda a Zion Train és úgy gondoltuk, hogy nem hagyhatjuk ki ezt a bulit, főleg hogy az előzenekar a mi kis városunk legnevesebb ska bandája volt, a Pentele Ska Club, amit mi nagyon…..
d_looserskaters 2009.12.28 13:31:09
üdv mindenkinek!Elöszőr is boldog karácsonyt kívánnék mindenkinek és utólag boldog születésnapot kusznak (dec.22)! és bejelenteném hogy holnap lesz a nagy nap amikor is a mi kis drága csapatunk egy éves szülinapját tölti. élményekben teli volt számunkra ez az egy év, kellemes…..
ez a hétvége egész jól sikerült a fél DLST brigádnak legalábbis az én szememben nagyon is bár sok részletre nem emlékszem, de amire igen azt leírom.az egész pénteken kezdődött. ska buliba készülődtünk, kicsit elkéstünk, de azért még így is időben érkeztünk meg…..
Üdv a népnek!Mivel szar az idő mostanában és nem nagyon tudunk deszkázni, ezért nagy a pangás sztorik terén itt is, szóval gondoltam egy kicsit most mégis megpróbálom feldobni a blogot.Igen-igen egy újabb zeneajánló, remélem még nem unjátok és nem is fogjátok, inkább csak…..
RoboCoke üzenete (15:26):Loading... ERROR! Áhh, a programozóim elronthattak valamit. Hol is tartottunk?trentimenti üzenete (15:26):ööRoboCoke üzenete (15:26):Na, mi történt?trentimenti üzenete (15:27):fingottamRoboCoke üzenete (15:27): :|trentimenti üzenete (15:27):mi ez a fej…..
d_looserskaters 2009.11.12 15:32:51
Sziasztok srácok lányokKövetkező történetünk egy koncert sorozatról fog szólni ahogy sid megigérte az előző postban. Nyugodtan irjatok ebbe a postba bele ha van hozzáfűzni valótok, ugyannemittam annyit mégis lyukaslehet a sztori mint egy nagy darab sajt. :) (jah igen, éhes…..
Üdv arcok!Találtam egy vidit garázsfeszt 2-ről amibe fellelhető én, Lizom, Tar, Kusz, deszkázás, jézus és haverok és a legvégén a Sid-Tar-Vinyó féle pohárvár is. jó kis videó, tisztelet annak aki összevágta, élvezzétek! És ismét bizonyítottuk ezzel, hogy a DLST mindenhol…..
ez ma is bizonyult amikor úgy döntöttem, hogy ha nem jön le senki akkor elmegyek egyedül egyet deszkázni. unatkoztam és úgyis szabad vagyok (kivéve ha holnap karót kapok mert nem tanultam semmit :D ) mostanában eléggé tehát kiélveztem a szabadságom.deszkára fel, első utam a mozi…..
A pofonvisszaszámláló oldalról érkezőknek, ez a válasz, mert Kusz igenis kapott pofont. :D Mindenki nagy bánatára (nekem nagy örömömre) Kusz nem szedett össze nőt a megszabott időkereten belül, ezért a pofogadásnak megfelelően, az elvesztett fogadás miatt, kapott egy…..
Üdvözlet mindenkinek!holnap rendezzük meg a Wake Up The City - DLST Night Ride-nak elnevezett kis programocskát ami abból áll hogy kedd este 8-tól szerda reggel 8-ig deszkázni fogunk a városba és mint ahogy szoktuk, nem kis zűrt hagyva magunk mögött. Az eddigi felállás: Kusz, Lizom,…..
 Szasztok, A péntek esténk nem akármilyen volt. Supernem koncert volt Sagramorban és persze mi is tiszteletünket tettük nem csak nekik, hanem az előzenekaroknak is akik a Látványnépség (dunaújvárosi), valamint a The Crybabies volt. Már az előzenekarokon is tomboltunk hát még mi…..
d_looserskaters 2009.10.23 10:28:17
Üdv emberek! Ma egy egész jó és elég ismert számot fogok bemutatni a kedves hallgatóságnak. Én személyem szerint nem nagyon szeretem az alternatív-indie szerű bandákat, de erre még azt mondom hogy én is meghallgatom. A zenekar nem más mint a Bloc Party és a dal címe nem más mint…..
Az idő forog, lányok segítsetek, fiúk támogassatok, elindult a számláló, a cél Kusz megmentése! Nagy pofonnak néz elébe Kusz szóval ha csak nem akartok kibaszni vele, akkor mindenki segítsen! Most mindenkinek a segítsége számít, mert nagyon kevés idő van a cél elérésére! Én…..
Igaz rég írtam hogy egy meglepetéssel szolgálunk hamarosan és már rég kész is volt csak tökéletesíteni akartuk ezt és hát már félig-meddig el is érte a végleges formáját a dolog. Ez a meglepetés nem más mint egy DLST honlap, amin képeket, kedvenc linkjeinket és részletes…..
csóka, két microsoft excel szinessé változtatása közben irok a vasárnap esténkről imigyen szóla:13.án rendezték meg városunkban a magyar dalnapját, amire elismentünk, legalábbis asszem, trent úr, kvimbi közepére érkezett meg egy turórudival a szájában és miután csekkolta ki…..
King of Dunaújváros_0001Uploaded by XDyo96. - Check out more sports and extreme sports videos. Nos, sikerült felrakni a videónkat... Végre... Buzi YouTube... Na a lényeg hogy most már fent van és most első kézből tekinthetitek meg eme szörnyű alkotást. A Bevezető részbe…..
Legkésőbb jövő hét végére egy meglepetéssel állunk elétek, ami valamivel többet fog elárulni rólunk, nektek. Ez még egyenlőre kulissza-titok, de hamarosan fény derül mindenre szal legyetek résen!Most hétvégén zajlott le Pesten a 10. OSG,…..
Helló mindenki! Mától a www.gordeszka.lap.hu oldalról is eléritek a blogot ("Hazai oldalak" oszlopjának az alján) sőt bekerültünk a www.skateboarding.hu linkek menüpontja alá is, mindkét oldalnak köszönjük a bejutást és hát nincs megállás, megy egyfolytába a deszka…..
ez a nap elég eredményesen végződött, a csapatok az utolsó vérükig harcoltak és sikeresen fejezték be mindannyian a mai versengést. A két csapat a következőképpen épült fel: Kusz-Gara-Andrew-Marci; Lizom-Tar-Tomi. Mind a két csapat az utolsó pillanatokig kiállt és…..
Pillanatokon belül elkezdődik a várva várt verseny, a DLST King of the Fuck your Town 2009 (Trasher King of the Road tribute) két csapattal és rengeteg kihívással! Egyenlőre még nem szeretnék semmit elárulni csak annyit hogy élményekkel teli lesz ez a nap! Mind a két csapatnak sok…..