Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petrabugy

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Györgyi szabadulna az OTP-től, de hiába, a bank makacsul ragaszkodik ügyfeleihez, a szerződéses viszony lejárta után is.Sziasztok,A történetem a következő:Az OTP-nél hitelkártyám volt. Idén május végén az OTP Tátra utcai fiókjában megszüntettem a hitelkártya szerződésemet,…..
petrabugy 2009.09.24 20:13:41
@Rókakígyó: itt elvekről van szó...
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
petrabugy 2009.06.10 14:30:31
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
BugytólA tegnapi nap nem született bejegyzés (ugyanis egyikünk sem írt semmit :), és már egyébként is elvesztettem a fonalat, hányadik nap is van – a számozás különben is a Petrával közösen utazott időt jelezte. Én már december 23. óta úton vagyok, vagyis ez a 17. napom.…..
Itt a Bugy jelentkezik, sajnos már egyedül. :( Petra még mindig a Los Angeles - London járaton röpülget, én pedig New Yorkban kötöttem ki. Eredetileg Bostonon keresztül repültem volna Buffaloba, de - különböző sejtelmes okok miatt - nem értem el a reggeli gépet. Felraktak egy New…..
Ma a Universal Studios-ba mentünk, sajtójeggyel, 200 amerikai ropogós dollárt megspórolva. Már a bejáratnál közölték velünk, hogy a VIP vendégeknek a Jurassic Parkban kell parkolni. De mi inkognitóban akartunk maradni, így az E.T. részlegben álltunk meg. A stúdió egész…..
Ma magunkkal hoztuk a laptopot, hogy a hosszú utazásokat ki tudjuk használni. Jelenleg a Universal Studios-ba kocsikázunk, ami egy jó ötvenperces út Narancs Járásból. Azt mondanunk sem kell, hogy az idő gyönyörű, bár Kaliforniában a január a legcsapadékosabb hónap. Abból a 12…..
Kedves Pajtások!Most csak arra van erőnk, hogy röviden összefoglaljuk a mai nap eseményeit. Reggel az Orange County-ban lévő szállásunk kertjében narancsszüreteléssel kezdtük a napot, majd Orange városkába mentünk misére. Innen az utunk a Csendes-óceán partjára vezetett (amely…..
Itt az autópálya jelentkezik. Most megyünk vissza Las Vegasból az angyalok városába, és előre dolgozunk a blogra. Nem nehéz, mert olyan lassan lehet haladni, hogy akár Bugy is gépelhetné a teksztet.  Tegnap szorgalmasan megnéztük az egész világot Vegasban, egymás közvetlen…..
Hahó Mindenki!Ma reggel Las Vegasban ébredtünk, egy nagyon mókás szállodában. Kb. olyan, mintha a hetvenes évek óta nem nyúltak volna hozzá. De még a függönyöket sem mosták ki azóta. De nem ez a lényeg, hanem, hogy itt vagyunk ebben az elvarázsolt városban. Csak, hogy mindenki…..
Remelem, hogy mindenkinek legalabb annyira jol kezdodik az ujev, mint nekunk. Mi konkretan nem terunk magunkhoz, mennyire gyonyoru az ido. Fokepp a -10-15 fok utan egyszeruen fantasztikus a 20 fokos, verofenyes napsutesben kint lenni. Hamarosan indulunk Sancta Monicaba a beachre, onnan pedig a bunos…..
Szilveszter napja, Toronto, estve utazás Los Angelesbe! A torontoi séta jól sikerült, annak ellenére, hogy iszonyúan hideg volt. Én nagyon szeretem Torontot. Sokkal élhetőbb helynek tűnik, mint mondjuk New York, vagy Chicago, amellett, hogy igen színes és pezsgő város. Léptékei…..
Ez a bejegyzés még december 6-án este készült, de a szállodában a rendszer sehogyan sem engedte publikálni.Toronto-ban vagyunk!! A repteri hotelben. Bugy otthon hagyta a laptoptoltojet, ugyhogy a szalloda gepen kell neteznunk. Igy aztan nincsenek ekezetes betuk. Nem regen kezdett el havazni!…..
No ezt is megértük, hogy tegnap este már nem volt erőnk írni.De nagyon egyszerűen össze tudom foglalni a tegnapi napot: pepszikokakólát ittunk a Niagara mellett! A vízesés egyébként sokkal kisebb volt, mint képzeltem. Aztán a legrosszabb itteni kulináris élményem volt, egy olasznak…..
Jó reggelt fiatalok!Petra tiszteletére elolvadt a méteres hó, amit 23-án itthagytam, és még a nap is kisütött mára. Nagyon mókás, hogy a Petra itt ül nálam!!! Tegnap este, mikor mikor melegszendvicset készítettem, azt mondta, legutóbb a Tahi utcában sütöttem neki ilyen. És az…..
Itt Petra.A Zolika kecójában héderelünk! :-) A mai nap valóban nehezen indult, és vér ciki volt, hogy fél órát késtünk a reggeli légyottról, plusz még fél órával korábbi időpontra emlékezett a kedves házaspár, akik hoztak minket. De aztán Petra (a feleség) megállapította,…..
Ma elhagytuk New York-ot. Pontosabban New York City-t, hiszen a következő két nap is New Yorkban lesz, de az államban, nem a városban. Buffalo felé tartunk, az autóban írom ezen sorokat, néhány hátizsákkal, retiküllel, kólás dobozzal, kabáttal körülbástyázva. A mai indulással az…..
Nos, itt a Bugy.Az ezüst színű taxi igazándiból nem is volt taxi, hanem egy Lincoln Town Car limo, amit a báros néni hívott, abból a bárból, ahol az estét múlattuk Queensben. Azért volt ezüst színű, nem sárga. Petra rá is csodálkozott, mennyi lábtér volt a hátsó ülés…..
Na végre hazaértünk!! Mondjuk az sem mindegy, hogy hogyan... EZÜST színű taxival!! Ilyet is csak én tudok szerválni New York-ban, haha! És még egy taxiféleséget kipróbáltam, a biketaxit, a Central Park-ban, naná. Amiről lemaradtam, a köd miatt, az a New York Water taxi. No de…..
Hallali Jó Reggelt!Bugy írjaImmáron a harmadik nap reggele virradt ránk ablaktalan szobánkban. Sajnos még mindig igyekezünk magunkhoz térni, így még nem indultunk el. Talán én előbbre járok ebben a folyamatban, de semmi terhelőt nem írok a Petrára nézvést, mert félek a…..
Sziasztok!! Itt Petra. Most jöttünk meg a nagy városjárásból! Bugy szerint kötelező bejegyeznem valamit, úgyhogy próbálok valami "dolgozatot" összeütni.Voltunk a Central Station-on, ahol mint tudjuk, sok filmjelenet játszódott:-) Aztán a Times Square-en, ahol megpihentünk…..
Petra vagyok. Megérkeztem. Ez az egész turbinaláb (jetlag)dolog hülyeség, mert hétvégenként egyébként is 5-ig fent vagyunk, szóval az itteni este 11 nem számít. Ma este - miután a kötelező yellow cab-bel eljöttünk a szállásunkra - voltam már éjjel-nappalos patikában, ahol…..
Kedves Olvasó Gyerekek!Bugyka egyelőre még egyedül jelentkezik, hiszen Petruschka még a Nagy Víz felett repked. De azt jósolják, hogy húsz perccel hamarabb érkezik az Új Világba, mint azt korábban a repülésjósok megmondták. 18:27-re várjuk (0:27 az Budapesten) a merényletben…..