Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deathbat

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaliforniai otthonában december 28-án holtan találták James Owen Sullivant (vagy, ahogy mindenki ismerte, The Revet), az Avenged Sevenfold dobosát. A rendőrség szerint természetes okai voltak a 28 éves zenész halálának. "Jimmy nem csak a világ egyik legjobb dobosa volt, hanem a…..
Miskolci Egyetemi Napok, 2009.05.06-09. A szép múltra visszatekintő Miskolci Egyetemi Napok leginkább azért szerethető rendezvény, mert itt kiderül, vajon érdemes-e még igazán sok fesztiválra mennem nyáron, vagy eljárt felettem az idő? Ráadásul a MEN-en idén meglepően jóra is…..
Április elején jelenik meg az Idoru zenekar Face The Light című nagylemeze. A pontos dátum még nem ismert, de nagy valószínűséggel az ugyanezen hónap 4-én tartandó lemezmegjelenési partin már kapható lesz a korong. A Dürer-kertben megrendezésre kerülő bulin a házigazdán…..
Lángoló Gitárok Bugyikék jelen 2009.03.04 08:30:00
Chris Cornell - Scream (2009 Interscope) Figyeljetek, annak semmi tétje nem lenne, ha most úgy kezdeném, hogy felsorolom, milyen zseni lemezeken milyen zseni dalokat énekelt a zseni hangján ez a Chris gyerek x évvel ezelőtt többek között a Soundgarden soraiban. Ha ezt tenném,…..
A sokak által csak köcsög trendgyártó lapnak tartott, de azért még mindig megkerülhetetlen újság ma este tartja a díjkiosztóját - az angolok Fonogramja, a Brit Awards után ez a második legfontosabb ilyen esemény. A New Musical Express Awards helyszíne a londoni Brixton Academy.…..
deathbat 2009.02.26 18:06:51
@Nűnű: tán mivel ezek egyike sem brit...
Tízéves a Subscribe. Ezzel kapcsolatban a következő napok során még bőven hallhatunk információt, mi inkább egy jubileumi interjút csináltunk, aminek legfőbb különlegessége, hogy a zenekar összes tagja (Csongor Bálint – ének, Tilk Máté – ének, Horváth Attila…..
deathbat 2009.02.23 12:16:59
Hamarosan új Idoru-lemez jelenik meg, ezért kissé talán furcsa, hogy még az előző koronghoz készítettek klipet a srácok. Mentségükre szolgáljon, hogy már több mint fél éve készül az alkotás, és ők már a forgatásnál megtettek mindent az ügy érdekében. Ennyi idő után…..
Fat Mike ismét megmondta a tutit. A NoFX énekes-basszusgitárosa a Campus Circle nevű újságnak ezt válaszolta, mikor megkérdezték mi a baj a mai zenével: „Az Avenged Sevenfold szép példája mi a baj ma a rock&rollal. Támogatják Bush-t. Támogatják az iraki háborút. Nem…..
deathbat 2009.02.13 20:33:32
@KopaszMercis:
Ízlések és pofonok, ez értelmetlen vita; meg más műfaj, nemigen lehet a kettőt összehasonlítani. Én direkt nem azt mondtam, hogy bármelyik is szarabb a másiknál (bár megvan a véleményem..:), hanem hogy fat miki nem bírja lenyelni, hogy már nem ér el olyan sikereket, mint az A7X (mondjuk ha engem kérdeztek, olyat soha nem is ért el de mindegy), és ezért ilyen semmitmondó hülyeségekkel próbálja észrevetetni magát, ha már a zenéjével nem tudja. ennyi
Ugyan Grammy-ünnepes cikkünkben már említettük, azért itt is elmondjuk külön: újra lesz Blink-182. Mindezt a díjátadón jelentették be, úgymond ünnepi keretek között, és azt is elmondták nem csak koncertekről van szó. Lemez lesz először, aztán meg turné. Hogy mindez…..
deathbat 2009.02.09 19:11:42
ja
A német Metal Hammer összeállította minden idők 111 legjobb death metal dalának listáját. Nem csak az írók voksolhattak, hanem természetesen az olvasók is, így egy cirka 15 ezres szavazatszám jött össze, amik alapján a legjobb halálmetál nóta a Cannibal Corpse Hammer Smashed…..
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
deathbat 2009.01.26 20:26:23
Azután, hogy több mint 300 millió dollárt költöttek a Microsoft brand újrapozicionálására és az egyik legfelkapottabb reklámcég, a Crispin Porter által készített, amúgy egész pofás reklámkampányra, a redmondi cég marketingesei gondoskodtak róla, hogy újra rajtuk röhögjön a…..
deathbat 2009.01.11 16:27:14
Folytatjuk tegnap megkezdett év végi összefoglalónkat, emlékeztetőül itt az első rész.ÁprilisUri Gellerről szólt a tavasz, meg a "műköggy" kiáltásról, azt persze senki sem gondolta volna, hogy a hülyepicsát annyira hitelesen alakító Hargitai Bea a Kiválasztott után…..
deathbat 2008.12.31 14:46:53
@petyo: jó neked... BUÉK mindenkinek! (jobbat mint az idei volt :)
B-oldal TOP5 Színpadi baki EVÖR 2008.12.30 10:30:00
Szilveszteri kabaré-posztunk a színpadi bakikat, eséseket, szövegrontást és egyéb vis major eseteket gyűjti csokorba nektek, remélem, örömötöket lelitek bennük. Mindegyik után képzeljétek oda a Szeszélyes évszakok aláfestő zenéjét.TOP5 Színpadi esés kategória:1. James…..
deathbat 2008.12.30 15:39:53
@Geitenbeffer_: jó oké...:)
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..
deathbat 2008.12.28 23:21:13
@mesa:
1. Ha innen közelítünk, hogy szakma, akkoris csak azt tudom mondani, hogy aki ezt a "szakmát" választja, az gondolom azért választja - minden előnyével és hátrányával együtt -, mert szereti csinálni.
2. Ugyanez: senki nem kényszerít h menjél el disznót ganajozni, ha nemakarsz disznót ganajozni, akkor ne ganajozz disznót b+, millió meg egy lehetőség van azon kívül (nekem senki el se kezdje most azt h de van aki nem engedheti meg magának h...)
Vagy te azért dolgozol, mert kényszerítenek h pénzt keress?? nemegészen értem...
deathbat 2008.12.28 23:32:03
@mesa:
Na ez így már korrektebb egy fokkal... Mindenesetre ez az egész kezd mostmár egy szélmalomharccá válni, úgyh inkább megyek aludni. Egyezzünk meg abban, h aki azért él és dolgozik h qrvasok pénze legyen, az menjen inkább vállalkozónak, politikusnak, vagy mittudomén minek... jóéjt :)
Az év filmje: SLUMDOG MILLIONAIREDanny Boyle ezzel a remekművével – mintha egész eddigi karrierjével erre a filmre készült volna – létrehozta a tökéletes, modern-szórakoztató gesamtkunstwerket. Egy audiovizuális csoda tapasztalatról, tudásról, és az alapvető emberi…..