Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medina Szidónia (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Nem minden rendőr hülye? 2009.01.31 14:33:00
Igaza van BGyRacernek, a rendőrök rendszerint negatív színezetű történetekben tűnnek fel itt a blogon, de más témákban is ritka a pozitív történet, hisz azt mindenki normálisnak tekinti és csak kevesen ragadják maguk elég a billentyűzetüket. No de levélírónk is a ritka…..
A lány az internetes ismerkedésről vallott tételünket erősíti meg, mert aki ismerkedés gyanánt 5 db képet küld a meztelen felsőtestéről, az el van tévedve. Vagy ha nincs, akkor meg azért. Ne ismerkedjünk interneten Az alapszabály erősítése Ismerem a szakítósblog fő…..
Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
autózz! Abszolút szőke nő 2009.01.01 13:02:00
Nem kis feladat újév napján résnyire kinyíló szemhéj mögül lesve bevezetőt írni az idei első posztunkhoz. A következő néhány órában talán elkezd mindenki ébredezni és kigyógyulni a tegnapi bulizás mellékhatásaiból, elhallgattak a tűzijátékok meg a papírdudák, csendesen…..