Regisztráció Blogot indítok
Adatok
splice

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Mindig is gyanítottam, hogy az MMORPG fejlesztők a pokol legmélyebb bugyraiból másztak elő és a halhatatlan lelkemre pályáznak. Eddig kétszer már majdnem sikerült megkaparintaniuk (Final Fantasy XI Online, Age of Conan), ezúttal azonban lehet, hogy mégis el fogok bukni az újabb…..
splice 2009.06.04 22:04:20
@angelday_true: abszolút renderelt. :P köze nincs az ingame-hez, teljesen triviális.

Mint hogy az is nyilvánvaló, hogy egy mmorpg nem a grafikai látványra megy rá. Így hát az Old Republicben sem lesz ez "next-gen" cgi csoda, hanem azokra is céloznak, akiknek nincs ehhez hardver.

A trailerről annyit, hogy utoljára akkor láttam ennyire szuper jól megcsinált, és nagyon hangulatos darabot, amikor egy 2001-ben egy ígéretes mmo (akkor még nem is tudtuk, mit jelent ez a szócska) kiadott egyet. Pár éven belül milliók játszották, úgy hívják, hogy World of Warcraft. Lehet spekulálni, hogy trónfosztás lesz-e, avagy sem. Szerintem ha valami, akkor az Old Republic esélyes erre.
Eljött hát az idő. 6 női és 4 férfi elődöntő után megszavaztátok Mr. és Mrs. Critical Mass-t. Ezennel még egyszer megmutatjuk, a cyclechic.hu közönsége kit tartott a 2009. április 19-i CM legsikkesebb, legstílusosabb résztvevőjének. Hölgyek között első helyezett lett a…..
splice 2009.05.08 18:29:59
@P.: te pedig egy fattyú vagy
December közepén Orosz József új lapot nyitott a magyar sajtó történetében. Csak az a baj, hogy szerintem a fekete lapokat szaporította ezzel. A Klubrádióban van neki egy betelefonálós műsora (címe Rekontra); az egyik betelefonáló olyasmit mondott, hogy „Odaadnák vagy…..
splice 2009.04.03 15:16:10
@Erika Zangolna:


Szép kis vita ez. Elhangzott pár dolog amivel nagyon nem értek egyet, ezért döntöttem a kommentelgetés mellett.

Ez az Erika által felvázolt "úgy beszélsz, ahogy akarsz, mert ki mondhatná azt meg, meg úgyis megértik, nincs olyan, hogy >>helyes és helytelen