Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tymi

80 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hét indítónak egy könnyed kihívás ideális is lesz. Az igazi esküvői szezon már véget ért, de a nyáron frissen jegyessé vált párok most kezdik csak igazán szervezni a jövőnyári esküvőket. Nem csoda, hogy több kiállítás is ilyenkor durrant. Illetve ez az őszi ez új, úgy…..
A hétfői munkanap végére pont kellemes egy teszt kitöltős, Facebook appos kihívás. Mivel a Facebook már úgyis begyűjtött minden adatot rólunk, így legalább tudatosan dönthetek arról kinek adják ki azokat. A kihívás témája az ökolábnyom és révén a Bosch a kihívófél,…..
Ki látta a Hotel Translyvaniát? Ugye, hogy te is? Ki nézné meg a második részt? Én! Így nem volt kérdés, hogy indulok ezen a nyereményjátékon. Ez is online közegben klasszikusnak mondható metódussal működik és elég jók az esélyek a nyerésre. Még szinte utolsó pillanatban…..
Kezdésnek egy klasszikus nyereményjáték (vásárlás - adatközlés - nyeremény) tökéletes is lesz. Az ilyen típusú játékok nyerési esélyei a nullához konvergálnak, de hát a kihívásért mindent! Lássuk a részleteket: Kihívó fél: Kinder Bueno (Ferrero Magyarország…..
Helló mindenki! Ez itt egy kihívás teljesítés (vagy szociológiai, pszichológiai kísérlet, ahogy tetszik). Kihívlak, hogy kísértsd meg Fortunát 1000 alkalommal. Végy részt 1000 nyereményjátékon! Mielőtt belefognék a kihívásba előtte szükséges lefektetni pár szabályt.…..
szappanopera Lalllaaaaallaaaaa 2012.10.26 22:31:37
Rövid leszek: Ne mááááááááááááááááááááár!!! Alant két reklám, melyekbe a napokba botlottam. Egyediek? Igen. Látványosak? Igen. Idegesítőek? Igen. A "dalolós - animált - cuki-muki" alkotások kora lejárt. Vagy csak reneszánszát éli? Mindenkinek jó szórakozást…..
szappanopera Vásárnapi design 2012.08.20 11:23:23
Lassan mindenki visszatér a városba a nyaralásból, de még nem szívesen zökkennek vissza a dolgos hétköznapokba. Számukra nyújt millió lehetőséget az augusztusi fesztivál, kiállítás, vásár dömping. Engem kétféle nyár végi fesztivál fog meg: a gasztronómiai - beleértendő a…..
Ha sikeresen megtaláltuk eddigi barátainkat, akkor most szerezzünk újakat! Az első részben bemutattam a legismertebb közösségi oldalakat, most pedig folytatom a sort. A lényeg azonban a közös érdeklődésre kerül át. mivel jó formán végtelen tárház áll a netközönség…..
Akár merre járunk a neten mindenhol Like gombokba, +1-ekbe, kék kismadárba botlunk. És a számítógépnél nem állunk meg, akkor itt a retro kamera ikon, kis ceruza, fehér F betű kék alapon... Ha ezeket nem vagy csak részben tudtad beazonosítani, akkor ez a bejegyzés sorozat (igen,…..
szappanopera Leves... Pont 2012.01.08 20:52:00
A Kálvin tér környékét ellepték a fehér thermopoharak! A Vámház körúton pedig ezzel a táblával találkozhatunk: A fehér elviteles poharak pedig nem kávét rejtenek, hanem levest. Finom, mondhatni házi, frissen készült, meleg levest sok szeretettel. Hajtott kíváncsiság, vajon…..
Magamat nem tartom divatbolondnak, egyszerűen azt hordom vagy veszem meg, ami tetszik. És néha olyan érzésem van, mintha a nagy tömeg előtt járnék. Igazán nem mondható, hogy "korai elfogadó" lennék a ruhák terén, de a kiegészítők valahogy más tészta. Nőből vagyok,…..
szappanopera Bio Hair másodszor 2011.08.05 12:10:00
Korábban már írtam a Bio Hair fodrászatokról. Akkor még újdonságnak számítottak ezek a zöld szalonok. A kíváncsiság hajtott, hogy betérjek az egyik szalonba. A "bio" részét jó marketingnek tartottam, remek vevőbecsalogató, divatos kifejezés, divatos szemléletmód.…..
addict Közösségi web-thriller 2011.07.15 10:00:00
Gigászi projektbe fogott az Intel és a Toshiba. A különleges kampányban egy olyan webizódokból álló történetnek lehetünk majd szemtanúi, melyben a közönség dönthet a főszereplő sorsáról. Az Inside nevű web-thriller egy olyan nőről szól, akit elrabolnak és bezárnak egy…..
szappanopera Sushi házilag II. 2011.07.04 10:18:00
Az első részben az alapokról volt szó: mi kell bele, hogy csináljuk. Nemrégen ismerősökkel tartottunk egy sushi ebédet. A többségük még soha nem evett pláne nem készített ilyet. Innen jött az ötlet, hogy további tippeket adjak a hasonló vállalkozó szelleműeknek.Így rögtön…..
szappanopera Geocache Budapesten 2011.06.25 10:58:18
Újabb városfelfedező túra!! Aki lemaradt az Urban Treasure Huntingról, annak most ezt a lightosabb verziót ajánlom figyelmébe.A Városi Geocache avagy szecessziós kincsvadászat annyiban tér el a fentebb említettől, hogy a helyszíneket előre megadták nekünk. A mondanivaló pedig,…..
szappanopera Tomato a salátabár 2011.06.06 21:13:49
Egy újabb színfoltja a városnak a Tomato salátabár. Kóstoltam már ázsiait és indiait is, eljött az ideje némi globális ízvilág kipróbálására. Hiszen a saláta egyik ország sajátossága se. Na meg persze egészséges - mondják az okosok. Már jó néhányszor elsétáltam a…..
szappanopera Urban Treasure Hunting 2011.05.27 18:12:00
 Megcsináltuk! :) Dan Brown regény szereplővé vagy Indiana Jones bőrébe bújtunk egy délutánra. "Kincseket" kerestünk a városban, pontosabban útjelzőket, amelyek egy kiadós belvárosi sétálásra invitáltak. Mi is volt az Urban Treasure Hunting? Egy dán-magyar…..
A reklámokat általában szeretem. A musicalekkel nincs bajom. De a kettő keverékétől feláll a hátamon a szőr.Csak nekem tűnik fel, hogy mennyire megszaporodtak az éneklős reklámok a hazai csatornákon? Ez a divathullám csak nyugatról jöhet, ahol már musical stílusban készülő…..
Ekkorát kajában még nem csalódtam!Tegnapi napon Móni barátnőmmel a Corvin Bevásárlóközpontban időztünk egy eseményen. Ebédidőben nem szerettünk volna messze menni, főleg hogy 10%-os kuponokat is kaptunk. A 2. emeleti gyorséttermek kínálatát végignézve egy kínaira, az Ázsiai…..
szappanopera Gyorsan, falatnyit 2011.04.22 16:48:56
A következő finomságot ajánlom azoknak, akik nem érnek rá órákig sütni, főzni, de a vendégeiknek valami finomat szeretnének adni. Az egyetlen előkészítés, hogy legyen otthon minden alapanyag. Nem kell rögtön különlegesekre gondolni! Nézzük mi kell ehhez a parti…..
A múlt hétvégi napsütéses időben ismét felfedeztem magamnak a város szerintem legszebb parkját, az Orczy kertet. Randihelyszín, családi program és szabadtéri bulikhoz ideális. Ez a kis zöld terület a Nagyvárad tértől indul, és a Természettudományi Múzeumnál ér véget. A…..
Nem tévedek nagyot, amikor azt mondom, hogy az egyetemisták és északázók fő itala az energia ital (Red Bull, Monster, Hell, Bomba,..). Valaki issza, valaki utálja, és valakinek nagyon meg fájdul tőle a feje. És mi van, ha mi nem pörögni, hanem relaxálni szeretnénk? A gyógytea nem…..
szappanopera Momotaro Ramen 2011.03.28 20:18:00
Ez most nem csupán egy újabb étteremajánló poszt. A háttértörténettel együtt egész csak a történet. Akit csak az ajánló vonz, az tekerjen kicsit lejjebb :) A hétvégén T-vel fel szerettük volna avatni az új bambuszpárolót. Biztos mindenki látott már ilyet. Kerek,…..