Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hakoss

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fagyvédelem az autóknál – www.autoszerelomuhely.hu(Autójaívtás Budapest, Autójavítás 13. kerület, Autójavítás XIII.kerület)Az autó élettartamának növeléséhez a rendszeres átvizsgáláson túlmenően, a hideg időkben nagyon fontos a fagyvédelemmel kapcsolatos tanácsok…..
www.autoszerelomuhely.hu alkatrészbeszerzés,alkatrészbeszerzés,Autojavítás,Állapotfelmérés,autófényezés,autófényező,autójavítás,autójavító,autómentés,autómentő,autószerelés,autószerelő,autóvillamosság,Autóvillamossági szerelés,Autóvizsgáztatás,dízel…..
www.autoszerelomuhely.hu  ..
www.autoszerelomuhely.hu ..
Jó autó nincs, csak rosszul átvizsgált”                               www.autoszerelomuhely.hu Ezt a megállapítást hosszú évek…..
autoszerelomuhely.blog.hu BUÉK!!! 2008.12.31 15:13:00
Boldog és Eredményekben Gazdag Új Évet Kíván a www.autoszerelomuhely.hu csapata a XIII.kerületből.Gin 801 Bt...
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk minden autótulajdonosnak.www.autoszerelomuhely.hu csapata Budapest, XIII. kerület..
Ha már nem garanciás az autónk, és ha van szerelői vénánk, spórolhatunk némi pénzt az otthoni szervizzel. Olajcseréhez, szükségünk van lehetőleg aknás garázsra, rossz edényre, vödörre, amibe a fáradt olajat leengedjük, 12-es imbuszkulcsra a leeresztő csavarhoz, olajszűrő…..
A cég fő tevékenysége az autójavítás. Teljekörű szolgáltatást igyekszünk biztosítani a személy-, és kistehergépjárművek javítása és szervizelése során. Műhelyünkben valamennyi személygépkocsi futójavítását, szervizelését kedvező áron és rövid határidővel…..
Jó autó nincs, csak rosszul átvizsgált”                               www.autoszerelomuhely.hu Ezt a megállapítást hosszú évek…..
Tisztelt Látogatók!Jelentjük, hogy a mai naptól elindult blogunk a www.autoszereles.blog.hu oldalon, melyet mostantól kezdve az autoszerelomuhely.hu oldal csapata probal karbantartani.Udvozlettel,..