Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms.Noorah

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét egy olyan történet következik, melyben egy régi szerző életének alakulását követhetjük nyomon. Én nagyon szeretem az ilyen írásokat, mert mindig jó követni, kivel mi történt. Jöjjön tehát Kriszti, aki két éve még Dublinból írt, ma már Amszterdamban él, és onnan…..
Ms.Noorah 2014.10.22 10:57:55
Kezdjük azzal, hogy nekem nincs bajom a cigányokkal. Ezt például remekül prezentálja az a tény, hogy Orsós Döme osztálytársam, két "rákosgeci egyeki a mellyed" között elhívott dolgozni az apja által szervezett kitelepüléses cigólagziba, amit a városaik kültéri…..
Ms.Noorah 2012.02.12 13:24:00
Indiai óvodai tapasztalatainkról szóló sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, mely az első szülői értekezletről, az első bizonyítványról szól, illetve arról, hogy hogyan lett Pere Johannából Dzsoáná Pír :-) Ha lemaradtál az előzményekről itt megtalálod…..
Egy éve elvették a rokkant nyugdíjamat az akkori törvények szerint. Bár állapotom nem változott, levették 50%-ra, ami azt jelenti, hogy rehabilitálható vagyok. Csak azt nem tudom, hogy, amikor pszichikailag jobban tönkretettek. Eleinte bizakodva néztem a jövőt. Ami az életemben a…..
   Többen is említettétek, hogy jó lenne a „Nem értem” című bejegyzésből kiindulva egy olyan, ahova be lehetne írni az azonosíthatatlan, freemail, citromail, job, etterem22, STB. munkakínálók azonosítását.     Ide írjátok a komolytalannak,…..
Ms.Noorah 2011.02.17 13:53:59
@Koch: Sziasztok!
Most találtam rátok,elég érdekes mindez.
Lakótársam dolgozott a Vapianóban,1 éves szakács iskolával,állandó délután csinált valami kuli melót,mert főznie azt nem kellett,vagy nem is tudott mert soha nem láttam főzni,bár egyszer csirkét sütött azt is elégette.Na ilyeneket alkalmaznak ezeken a helyeken.
SSP hungary :Régen Luois Hungária KFT,reptéren.Dolgozhattál napi 9 órát,a kóstolás TILOS VOLT,mert konyhán nem eszünk.:)A kollegám ács volt,úgy nézte meg,elég meleg e az olaj,hogy beleköpött.Ilyeneket alkalmaztak ezelőtt 8 éve mikor ott dolgoztam,most sem jobb a színvonal.
Ma Valentin-nap van, a szerelmesek napja. Tavaly a szakításnak szenteltük ezt az ünnepet, idén viszont esküvőre megyünk. Méghozzá egy olyan pár esküvőjére, akik egyszer már szakítottak, és ezt a lány nekünk meg is írta. Úgyhogy a mai nap az övék, olvassátok el újra, milyen…..
Ms.Noorah 2009.02.14 13:48:10
@Letícia:

Én is kitöröltem már életem nagy szerelmét mindenhonnan de nem akar jelentkezni :D
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
Ms.Noorah 2009.01.27 12:15:39
@dex.ion:
semmilyennel nem rendelkezem és nem is fogok :)maradjak meg a titok homályában :D
Ms.Noorah 2009.01.27 12:19:07
@dex.ion:
ez van :)
@tóparti látomás:
inkább ne mert rémálmaitok lesznek :DD
A szakítás a legszarabb dolog a földön, és ócska mélabúban csak az ilyenek dobnak fel. Egy ajándék poszt délre, hogy kiderüljön, ki az igazi elsőző, ki az, aki valóban várja a posztot. Elég sok rövid szakítós történetet olvastunk már itt, ez is egy rövidre zárt…..