Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S2-77

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Tegnap késő este döbbenetes hírt kaptam. Meghalt Török Gábor. Ő az, akit sokan Keepitretro nicknévvel ismernek, és ezen a blogon is így szerepelt. Az index fórumait olvasgatva szimpatikus volt, és megtudtam, hogy nem is lakik tőlem messze, ezért szinte rögtön a kocsi megvétele…..
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
Előzmények: Ajtó-ablak, Ajtó-ablak II. Most el vagyok maradva a blogírással. Ezen a héten nem csak blogot nem volt időm írni, az autóhoz sem jutottam el. A számítógépem végképp megadta magát, úgy hogy autószerelés helyett PC szervízt játszok mostanában.A múlt héten az…..
Míg az előző bejegyzésekben leírt harcot vívtam a hátsó sárvédő csavarjaival, két csavarlazító dózis között, csak úgy unaloműzésképpen, újból nekiálltam a beltér kipucolásának.Könnyű bevezető gyakorlatként - gondoltam - kiszedem a biztonsági öveket. A jobb…..