Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaMy

37 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamar Sándor Kedves Látogató! 2015.01.05 14:33:00
Köszönöm, hogy megtisztel, értékes idejéből szakít egy pár percet és megtekinti a munkáimról készült bemutató oldalt, amelyen kis ízelítőt szeretnék nyújtani tevékenységemről. Gyerekkorom óta megszállottja vagyok a fának, a fa közelségének, a székely és magyar…..
A Postakocsi vendégház a Seholsziget élményparkban, Nőtincsen található, aminek 2009-ben készítettem el a székelykapuját, a kerítés oszlopait és tornác kopjafás oszlopait hónaljkötésekkel, valamint az ajtófélfák faragását. Ajánlom figyelmükbe a vendégházról készült…..
Hamar Sándor Recepció 2015.01.05 14:12:00
Seholsziget élménypark recepciója a Szent Ferenc kupolában. Az oszlopok tölgyfaleveles, makkos díszítést kaptak. ..
Diófából készűlt a Nagy-Magyarországot ábrázoló plakett, középen a koronás középcímerrel amit két angyal tart. Mérete 500x350. Készült 2014-ben. ..
 Tölgyfából készült teraszlépcső faragott állal, kopjafás oszlopokkal és fenyő korláttal.   ..
Szilfából készült faragott teraszbútorzat asztallal és két paddal. Előnye, hogy könnyedén elemeire bontható és összeállítható, de ettől még nagyon masszív marad. ..
Hamar Sándor Faragott díszkapu 2015.01.05 11:21:00
Szentlőrinckátai katolikus templom bejáratát díszíti. Tölgyfából, magyar ornamentikával díszítve.Fiammal együtt faragtuk, a tető Nagy Imre segítségével készült.     ..
Alsómocsoládi alkotótáborban készült filagória, faház a gesztenyefákon népművészeti motívumokkal díszitve. A híd érdekessége, hogy egyik oldalon díjátadó emelvényként is szolgál. Közös munka eredménye. ..
Hamar Sándor Faragott díszkapu 2015.01.05 11:20:00
Acsán 2014-ben megszervezett alkotótáborban közös munkával készült faragott négy oszlopos díszkapu.        ..
  ..
Hamar Sándor Nagy-Magyarország 2013.02.17 20:24:38
Diofából készűlt a Nagy-Magyarországot ábrázoló plakett, középen a koronás középcímerrel amit két angyal tart. Mérete 500x350. A másik plakett rusztikus szélet kapott, mérete 600x400. A koronás középcímer anyaga juhar, mérete 400x220.    ..
Hamar Sándor Kis székelykapu 2013.02.17 19:48:11
 2012 őszén készült. Mérete és formája végett manapság az egyik legelterjedtebb fajtája a székelykapuknak. A kapulábak anyaga tölgy, a kapuszárnyak fenyőfából vannak és a galambdúc hasított fenyőfa zsindely borítást kapott.  ..
 A Kámoni arborétum (Szombathely) megmentőjének emlékére készült  a szobor. Az arborétum különlegessége, hogy itt volt az első '56-os megemlékezés már  egy évre a foradalom után. Az erdőmérnök merte venni a bátorságot, facsemetékből és cserjékből írta ki…..
Nem választhatjuk meg, hogy honnan jövünk, de azt igen, hogy merre tartunk. Persz könnyű ezt mondani, de annál nehezebb válaszolni a kérdésekre, amiket a kijelentés után felteszünk magunknak: Hogyan választhatjuk meg, hogy merre tartunk? Hogy jövünk rá, hogy amit…..
  Több mint háromszor annyi energiát termel, mint amennyit fogyaszt a dél-bajorországi Wildpoldsried. A falu tizennégy évvel ezelőtt, az elnéptelenedés szélén írta az első megújulóenergia-pályázatot, és jelenleg az országos hálózatba visszatáplált fölös áram évi…..
HaMy 2011.12.01 12:50:45
KKBK Ki énekel? 2010.10.09 00:59:00
 ki énekel? Ki énekel? Mi a címe?senki nem tudja Múzeumok éjszakája a MillenárisonStar Jam Session: Ülj le mellémitt is fenn van, talán a rövid verziót a html-kódból valahogy ki lehetne szedni..
  Még több inspiráló weboldalért nézd meg a sorozat előző tagjait: 10 Beautiful Minimalistic Website Designs 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 2 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 3 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 4 10 Beautiful…..
  Még több inspiráló weboldalért nézd meg a sorozat előző tagjait: 10 Beautiful Minimalistic Website Designs 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 2 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 3 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part…..
  Még több inspiráló weboldalért nézd meg a sorozat előző tagjait: 10 Beautiful Minimalistic Website Designs 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 2 10 Beautiful Minimalistic Website Designs - Part 3   ..
Még több inspiráló fekete-fehér portréért nézd meg a sorozat előző tagjait: 10 Perfect Black and White Portrait 10 Perfect Black and White Portrait - Part 2  JOE! Deitra 04 Summer BW Warmth Untitled The last smoke... Close your eyes I'm free Black and…..
Csütörtöki minimalista kirakatunk már megszokottá vált. Ismét 10 nagyon szép designal jelentkezünk, amit látnod kell! Hogy miben rejlik a minimalizmus titka? Egyenletes vonalak, egyszerű formák. Letisztultság és átláthatóság jellemzi. Célodat akkor érted el, ha már nincs mit…..
 A háttérkép, design szempontból, egy fontos és meghatározó elem. Az kelti az első benyomást és adja meg mindennek az alapját. Itt találhatsz tíz csodálatos windows seven háttérképet a desktopodra. Ez a sorozat biztosan fog bővülni, következőkor újabb tíz kiváló…..
 Az előző részben is csodálatos képeket gyűjtöttünk össze, de tudjuk ezt még fokozi? Naná! Az újabb tíz lenyűgöző fekete fehér portrékból a hetediket emelném ki. Engem nagyon megfogott...Neked melyik a favorit? Tudod hol találod a kommenteket... :) Még több inspiráló…..
Rögtön az előző sorozat után egy héttel itt van 10 újabb gyönyörű minimalista design. Persze mindenkinek más a véleménye, hogy mi minősül minimálisnak, én mégis a hatodikat emelném ki a tízből.  Neked mi a véleményed? Kommentáld az összeállításd és mutasdd meg…..