Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chivas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miután tíz percen belül már a második helyről kaptam megy ugyanannak a hirdetésnek a linkjét, visszakérdeztem, hogy mi történik. Mint kiderült, belső céges levelezésben terjeng futótűzként, hogy a konkurencia kipakolt valamit véletlenül egy hirdetésbe. Bevallom nem tudtam…..
Backdoor Kutya ingyen 2009.08.30 07:15:00
Ok ok, szeretne kiskutyát. Ok ok, nincs pénze. Ok ok, ingyen szeretné. De az ingyennél mi az olcsóbb? Még fizessenek is neki, hogy vigye el a kutyát?..
WC Guriga művészet 2009.08.29 16:53:00
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor dolgunk végeztével szembesülünk a papír helyén ücsörgő üres gurigával. Van, aki viszont nem esik kétségbe, hanem művészi alkotásokat csavargat belőle. Fritz Junior Jacquet további alkotásait is érdemes megnézni.     ..
kár-park UV-fényben égő Ferrari 2009.03.25 12:31:00
Egy szerencsétlen angol kolléga, a kredit kráncs közepén, épp most vett magának egyet. Hát igen, nem mindenkit érint egyformán a válság. Persze nem irigylem Chris Harrist - csak egy kicsit -, megdolgozott érte, és keményen szív is új büszkeségével, a 2004-es, 18 ezer mérföldet…..
chivas 2009.03.26 21:16:10
@james551:
Csatlakoznék hozzá és minden fényező kollégához, ugyanis ez a cikk nem más mint egy rossz reklám! Ez az UV szárítás is egy baromság, ha a seggembe dugom a kezem akkor ezt a hibát UV-nélkül hagyományos módszerrel is megeszem ennyi idö alatt! Azonkívül sok jó mühely van az országban és ha valaki kicsit jobban rápislant egy egy ilyen darab fényzésére megállapithatja hogy az olaszoknak lenne mit tanulni még kicsit.
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
A délelőtti fejet kocsihoz baszkodós, leköpködős, lincselős revans után jöjjön egy sokkal könnyedebb, már-már megmosolyogtató szösszenet, amit Péter minden különösebb bő lére eresztett leírástól mentesen küldött el nekünk. Valószínűleg a rossz helyre parkoló BMW tulaj…..
Idióta kacatok Obama mobil 2009.01.20 14:37:00
Obama mobil, miért ne lehetne egy kacat is Obamás? Ez most egy mobil, ami szerintem Nokia zenemobilhoz hasonlít. Részemről biztosan nem szaladgálnék az utcán vele, de nem is élek az Egyesült Államokban.Cellularnews..