Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pats_fan

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, tudom, menthetetlen vagyok. :D De hát mit tegyek, ilyen az, amikor valaki függővé válik. És nekem már megint sikerült beleesni ebbe a csapdába. Mindig találnom kell valamit, amiért rajonghatok. Úgy látszik, én másképp nem tudok létezni. Lehet, nem is szeretnék, de ez egy…..
Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod. Másként kelt fel a nap és másként jár a hold.Isten éltessen sokáig, legyen nagyon szép napod!..
Hölgyeim és uraim! Bizony ezt a napot is megértem! Megkérték a kezemet! :)Tegnap volt a hatodik évfordulónk és ez úgy tűnik, jó alkalomnak tűnt a páromnak, hogy megtegye a nagy lépést. :)Sejtettem, hogy valami készülődik a háttérben, mert napok óta folyamatosan konspirált…..
A fenti cím egy az mtv-n futó műsor címe. Amely nem másról szól, mint 16 éves tinédzser lányokról, akik bizony teherbe esnek. Tanulságos egy sorozat, főleg nekem így 28 éves fejjel, amikor napról napra jobban érzem, hogy mennyire szeretnék már gyereket. De sajnos kevés rá az…..
Már megint mögém álltak azzal a francos korbáccsal és közölték, hogy kéne új poszt kedves patsfan! És még mindig ugyanarról a hölgyeményről van szó! :DHa ennyire szépen kéritek, akkor tessék itt van. Csak hogy lássátok, hogy kivel van dolgotok. :DMost az egyszer kivételesen…..
Egyesek a hátam mögött állnak egy korbáccsal és közlik, hogy ideje lenne új posztot írni a blogomra. :D Az illető úgyis tudja, hogy róla van szó.A fenti idézet egyébként a Robin Hood c. filmben hangzott el. Tegnap néztük meg Zolival moziban. Tetszett, jó volt. Nem az volt bene,…..
Mindjárt az elején leszögezném, hogy egyáltalán nem a TV2-n futó sorozatról akartam írni. Sőt!A következő néhány sorban kézilabdáról lesz szó, úgyhogy akit nem érdekel, az nyugodtan ugorja csak át. Mert utána a filmről fogok majd írni. Lényeg a lényeg, hogy ne szaporítsam…..
pats_fan 2010.04.24 11:00:39
@paha: Csak nyugodtan, legalább tudom, hogy van, aki olvassa ezt a sok sületlenséget, amit összehordok. :D

Amúgy semmi bajom a Barca-val, sőt ha nem a Madrid vagy az Inter ellen játszik, akkor nekik szurkolok. De jobb szerettem mindig is a Madrid-ot Spanyolhonban. És most csak azért, mert épp ők a jobbak, nem pártolok át. Hűséges típus vagyok! :D
Nem túl nyerő ez a cím, de nem jutott semmi értelmesebb az eszembe. Még egy kicsit visszatérek a CSI:NY-hoz, aztán másról is akarok ám írni. Tudom, hihetetlen! :DSzóval, olvastam, hogy május 26-án lesz az utolsó rész. Elvileg 25 részes lesz ez az évad is, mint az ötödik. És úgy…..
Így lassan egy év után éppen ideje volt már, hogy új posztot tegyek ki a blogomra. És még az sem jó kifogás, hogy nincs időm. Mert általában, ha itthon vagyok, akkor egész nap a gép előtt ülök. Szóval megyek is a sarokba és szórom a hamut a fejemre. :DPár nappal ezelőtt…..
pats_fan 2010.04.16 18:30:10
@paha: Na, látod, meghoztam hozzá a kedved. :D Már ezért megérte.
Régóta terveztem már újra publikálni a blogra, de a benti őrület után délután olyan fáradt vagyok már, hogy semmihez sincs erőm.Marha jó dolog, hogy van Magyarországon Forma 1-es futam, de ezt az őrületet, ami van itt, az azért nagyon durva. Ráadásul most júliusban nagyon…..
Örök igazság, egy nő két dologért képes mindent megtenni! Hogy legyen és hogy ne legyen gyereke!Nemrég néztem meg Almási Tamás fantasztikus dokumentumfilmjét, a Sejtjeinket. A film 3 házaspár sorsát követi végig két és fél éven keresztül. Egyiküknél sem sikerült…..
Úgy látszik bizonyos időközönként rámjön, hogy írnom kell. Rá fogok szokni, hogy folyamatosan publikálok itt a blogomban is. Amikor rámjön az írhatnék, mindig azt érzem, hogy mindig írnom kéne, folyamatosan, de aztán mindig alábbhagy a lelkesedés. Nem tudom, hogy honnan jött ez…..
Megint kezdem azt érezni, mint annak idején, amikor rendes naplót írtam, hogy elhanyagolom a blogot! De ennek egyszerű prózai oka van! Egyszerűn nem férek hozzá a gépemhez a Karácsonyfától! Megint akkora fát vettünk, hogy elfoglalja a fél szobát! De kedden már leszedjük, mert…..
Borzasztó dolog volt a tegnap esti csodás Karácsonyozás után ma reggel hat órakor felkelni, hogy munkába induljak! Ez van, ezt kell szeretni, ezzel szoktam magam áltatni!Amikor idekerültem, tudtam mi vár rám! Amikor elkezdtem középiskolában, illetve fősulin tanulni a turizmust, akkor…..