Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redblek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez előző részek tartalmából (június 18 körül): "beszéltünk. töröltük egymást. a helyzet az, hogy miután a tegnapi éjszaka végleg összeomlottam - és bőgtem egyet a párnáim közt mint egy anyátlan b*zi önös szerencsétlenségemen és életképtelenségemen - sikerült valahogy…..
HeStyle Joop Splash reklámfotó 2010.12.15 11:58:12
Chad White-ot láthatjátok ezen a fotón, amely a Joop Splash illatához készült. Valaki próbálta már?Nekem volt már Joop parfümöm, méghozzá a Go és szerettem.Közelednek az ünnepek, egy parfüm igazán jó ajándék. Ti vágytok idén valamilyen illatra? Persze a karácsonyi…..
Ma itt ülök, s írnom kéne valamit… de annyira nem történt semmi az elmúlt pár napban, hogy nincs mit említenem. Próbálom összeszedni a gondolataimat. Kicsit magam alatt vagyok mostanában, főleg ebben a két hétben, az időjáráshoz hasonlóan tiszta szeszélyes a személyem.…..
Általában azokra a bejegyzésekre, melyeknél legjobban számítok kommentesőre, azoknál következik be, hogy szinte egy sem jön:) Persze melyeket századrangú bejegyzéseknek érzek, azok meg dugig vannak aláirkálásokkal…:) Sebaj, am egészen másról akartam írni:  …..
Jajj, de tényleg, hogy én mennyire is utálom…(!) hogy nagyon kicsi a világ, túl kicsi. Ha elmennék a világ végére, akkor is lenne ott olyan személy, aki valamilyen szinten, bármilyen formában érintkezett már olyanokkal, weben, személyesen, buliban stb… azokkal, akik…..
A 33 éves színész is szakállat növesztett.Nem biztos, hogy annyira jól áll neki, de ez még egy visszafogottabb fajta.Mindenesetre az öltönye az tökéletes. ..
redblek 2009.12.03 13:11:59
Minden idők egyik legfontosabb Apple-related videóját kaptam Sixxtől, amiért nem tudok elég hálás lenni neki. A felvétel 1989-ből származik, és azt mutatja be, ahogy a Macinthosh megérkezik Magyarországra. Nagy dolog volt ez akkoriban, mert a COCOM-lista miatt tilos volt a fejlett…..
redblek 2009.10.01 10:24:38
Backdoor Szóljál be! 2009.09.22 15:00:00
Itt tessék beszólni. Durván, lájtosan, akárhogy. Az a lényeg, hogy csak erre várnak/vágynak. Biztos unalmas telnek a hétköznapok, hiányzik a felpaprikázott hangulat. Uzsgyi, tessék beszólni! ..
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
A nyúlon túl Na már most... 2009.06.18 15:12:00
habár nőnek nézem, de Sándor lenne esetleg József és hátul meg Benedek? vagy más ötlet?..
GlobalWarming És a francba... 2009.05.31 01:38:00
...hogy csak ma értesültem a Brutkóról! Miért, miért, jaj, miért?..
redblek 2009.05.31 12:47:16
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
redblek 2009.04.15 13:07:40
@monoblade: ugyanez :) aspect-től vettük 1991-ben, 386, 1 mb ram, 80 megás vinyó! úristen, doublespace-szel "dupláztuk" a vinyót, ááááááá, hőskor!

és igen, golden, stunds, lost vikings, gods, prince (of persia) mentek akkor, meg heteken át tartó dune2 csaták. és turbógomb! :D

asszem előkapom megint a dűnét :)

de szép idők voltak, nekem ez a gyerekkorom.
redblek 2009.04.15 13:37:47
@Jim: azaz! goldenáksze! én mindig a bárdos törpével voltam, az öcsém meg (a billentyű bal oldalán) a kék harcossal. imádtam! :)
Mégpedig nem is kicsi, ezt mindannyian jól tudjuk, számos kép és videó tanúskodik erről a letagadhatatlan tényről. De most nem az őskomcsi trampli vonalairól lesz szó. Kanyarodjunk egy kicsit vissza a múltkori bölcsis posthoz. Most, hogy a Gyurcsány-klón Bajnai durván meg fogja…..
Csak azt feledte volna, azt a mozdonyvezetőt. Aki már mindkét veséjét eladta, és most télen egy tehervagon tövében, meztelenül, sebes kézzel csócsált egy fagyott marharépát, és amit kidobott mákszemnyi gyomra, menten nyalta is vissza, akár egy kóborkutya. Meg a kizsákmányolt…..