Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kt76

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma több post lesz, mert a csak pár perces munkakerülésre alkalmas játékokból szórok ki négyet-ötöt. Kezdjük db kartárs találatával, a Smoking Kills-szel. „Valakinek egy kicsit elege lett a sniperes játékokból (amik valami csoda folytan eddig elkerülték a KMK-t), és…..
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
Nem kicsit morbid játék a Double Bird Strike, ami a múlt csütörtöki légibalesetet dolgozza fel. Mint bizonyára mindenki tudja, egy A320-as madarakkal ütközött, majd szerencsés kényszerleszállást hajtott végre a Hudson folyón. Mindenki túlélte a manővert, a legsúlyosabb…..
Ejj-hajj, közeleg a karácsony este, a Napiszar.com-on, az internet pöcegödrében pedig pont most kavarta meg valaki a masszát. Most mondjátok meg, hát van szive az embereknek?! Néha mi is ránézünk az internet pöcegödrére és azt a sajnálatos tendenciát véltük felfedezni, hogy ezek…..