Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pénullakilenc

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd' elfelejtettem, hogy december 22-én, amikor elhúztak tőlem, vitték a létrát is magukkal, ami nem az övék volt.A villanyszerelési munkákat nem ők intézték, hanem a tág családomból valaki, a létra az övé volt. Mivel én erről nem tudtam, ezért nem is követtem figyelemmel…..
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
pénullakilenc 2013.09.19 12:09:23
@Quentin vagyok Montargis-ból !: te szép szál pártkatona, vajon eljön majd egyszer az idő, amikor szégyellni fogod magad, vagy az narancséknál mindhalálig ismeretlen kategória?
Tudod-e, hogy te vagy a fidesz egyik Biszku Bélája?
pénullakilenc 2013.09.19 12:10:57
@hopptarisznya: a higgadt érvelés mindig meggyőző, a történelmi tényeket általában az ilyen mocskolódó-fröcsögők szokták hirdetni. Hozzáteszem: abszolúte elfogulatlanul!
pénullakilenc 2013.09.19 13:42:35
@Quentin vagyok Montargis-ból !: nem, te valamit nagyon félreértesz, de az itteni tevékenységed teljesen leleplezi a sekélyes világlátásodat: 3-4-5 ócska klisét húzol rá mindenre, így aztán nem meglepő, hogy állandóan ugyanaz köszön vissza, jelen esetben az, hogy aki mást gondol, az nyilván pártkatona.
Nem.
Te, aki indulatosan védelmezed az egyedül üdvözítő narancsszín álláspontot és ismételgeted a papagájkommandó mantráit, te vagy pártkatona, vagy egy szerencsétlen agymosott.
Én pedig korábban hozzászóltam a kérdéshez, csak nem neked címezve, ugye megbocsátod?
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
pénullakilenc 2010.06.19 14:20:30
@Lillith11: "Kíváncsi vagyok hány urat kényeztet masszázzsal a párja"

Nagyon egyszerű.
Azoknak, akik rendszeresen itt köpködnek a masszázsblogban és szombat délután is az észt osztják, párjuk sincs, nemhogy masszíroznák őket.
Fura dolog az önérzet. Megfigyeltem, hogy a legmocskosabb dolgokat gyomorral bíró emberek között egyenes arányban nő a végzett tevékenység mélységével.A prostitúció nagyjából egy idős az emberiséggel. Éhes ősasszonyoknál is cserealap volt a test némi hidegebb és…..
Olvasónk szeretett volna megszabadulni tőluk, de ez a jelek szerint nem olcsó mulatság."Autóhitelem volt a BB-nál. Több millió forint. Jó üzlet voltam nekik eleve, mert pontosan fizettem mindig, mindössze hét hónapot töltöttem az adósok között, majd a teljes összeg…..