Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoffantyu

7 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt, Vietnám!Bocs, ennek majd a filmes posztban jut kitüntetett szerep, de mivel modoros műsorvezetőink is szeretik hallgatóikat hasonlóképpen üdvözölni, ezért ezt a frázist mi szintén nyugodt szívvel használjuk föl. Akár többször is.Elnézést…..
A legjobb társadalmi befektetés   Munkánk célja   1. Etikai kódex létrehozása Békéscsabán, mely az intézményi kirekesztés megelőzését szolgálja.   2. Olyan jelzőrendszer kialakítása, mely a legkülönbözőbb társadalmi szereplők közötti aktív és…..
A lapok hasábjai megteltek a pénzügyi válságról szóló hírekkel, elemzésekkel. Globális jelenség, hogy a középosztály egyként aggódik vagyona elvesztése, instrumentumai elértéktelenedése miatt. Méltatlanul kevés szó esik azonban arról, hogy a felfordulásnak milyen hatásai…..
Modorosblog A modoros egyetemista 2009.01.07 08:14:00
Örülünk, hogy vagytok, ugye mindenki szavazott már? ;-) Ismét köszönjük a nemes viaskodáson túl közzétett kiválóan modoros MLM-es idézeteiteket - ígérem, hogy lesz még 2. rész is! Mai témánkat a magyar felsőoktatás világába becsöppenő gólyáknak köszönhetitek. Előre is…..
Halihó, na, megteltek a pocik a sok bájglitől és halacskától? ;-)Ahogy karácsony előtt is tettük, most is a rajongói levelekből fogunk szemezgetni, továbbá felszólítunk mindenkit az általa kapott idétlen, modoros és bicskanyitogató szilveszteri jókívánságok közzétételére -…..
zsoffantyu 2009.01.05 18:02:45
@Steve the Great:
"Vegy 1kg. meleg szeretetet,szitald a turelem szitajan nehogy pletykamag keruljon bele."

ez speciel az en receptem. es tudd meg, hogy hahalosan ki vagyok bukva azon, hogy mindenbol viccet csinalTOK.

egyebkent elvagyok, mint befott
zsoffantyu 2009.01.09 12:43:41
@sertra linne: jaj, de jó! köszi.

- és mi volt neki Duncsiharasztiban?
- áh, semmi: egy kis habzsi-dőzsi (immmádom)
A lapok hasábjai megteltek a pénzügyi válságról szóló hírekkel, elemzésekkel. Globális jelenség, hogy a középosztály egyként aggódik vagyona elvesztése, instrumentumai elértéktelenedése miatt. Méltatlanul kevés szó esik azonban arról, hogy a felfordulásnak milyen hatásai…..
CSR Adományláz 2009.01.04 14:50:21
Közeleg a karácsony, itt a jótékonyság ideje! – kap a fejéhez számos nagyvállalat kommunikációs vezetője. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a cégek mind szívesebben küldenek ügyfeleiknek drága repi-ajándék helyett egy képeslapot, ami arról tájékoztat,…..
Régóta szerettem volna személyes benyomásaimat megírni a Budapest Bank szolgáltatását népszerűsítő reklámfilm-sorozatról, mely főhőse Emese, de Román Balázs (Az egyiknek sikerült. Kreatív 16 (12) 33.) megelőzött. A kritika szerzőjének számos írását ismerem, s azokkal…..
panelgyár Amerika 2008.12.27 18:08:00
Milyen már ez az Amerika? Milyenek az amerikaiak? De tényleg? Hogy hatnak rád? Befolyásolnak-e? Tudsz-e róla? És ha igen, hogyen védekezel ellene?..
Panelek, klisék és sztereotípiák. Mielőtt másra követ vetnénk, szórjunk néhány kavicsot magunkra. Vagy inkább írjunk! Főleg olvassunk. Ez a blog a környezetünk által készen kínált panelekben való gondolkodásnak, a sztereotipikus beszédmódnak állít on-line és folyton…..
Tibi minden hétköznap mintát gyűjt, méghozzá a legjobbakat, munkahely lévén. Miután kellőképpen kielemezte a modoros kolega szavajárását, bölcsességeit, megjelenését, még akkor is villámcsapásként hasít bele egy-egy újabb felismerés.A modoros munkatárs megrögzött…..
zsoffantyu 2008.12.25 00:33:59
@lárvalányhaj:
- úgy bevágom az egyest, hogy a szára kilóg a naplóból - mondja és benyálazza a grafitceruzát
- a túrórudi parpírra azt kérdezni, "kié ez a túrórudolf?"
- "kaszinóztok ott hátul", "ha igen, kiváglak a csukott ajtón keresztül"
- "naaaa, vééégre, jó reggelt! csakhogy! használat előtt felrázandó! hát jónapot: milyen előjel van a nevezőben???"
- "szükséges és elégséges"
- példa helyett "példucit" használ, minősített esete "dogát"
- röpdolgozat helyett "röppentyűt" mond
- tanárként használja a diákszlenget, mutatandó, hogy ő is fiatal és diák