Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikasz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Major Ákos, budapesti fotós balatoni, fővárosi sorozatai az elmúlt hetekben számos komoly, külföldi blogon szerepeltek, amihez ez úton is gratulálunk! Hogy a hazai blogolvasók se maradjanak vizuális élmény nélkül, most a 35 éves alkotó Budapestről készített sorozatából…..
Kikasz 2010.11.06 18:51:14
@czrimi: az információ helyes, a képeinek legtöbbje ugyanis hosszú expozícióval és ND szűrővel készül (attól lesz pl. a víz ilyen szép mosott). a képek hangulatához meg csak hozzáad az, hogy az utómunkánál a színeket, fényeket jó érzékkel kezeli.
bár én nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni, mert rajongója vagyok a képeinek :)
Kikasz ajánlotta pár napja ezt a filmet, így gondoltam meg ér egy próbát. Tegnap le is jött és este betettem alvás előtt.Los Angelesben vagyunk, a főszereplőink egytől-egyig amerikai állampolgárok, egy a bibi, nem mind fehérek. Van itt fekete rendőrfőnök és nyomozó fehér…..
EmceeMike blogja Ausztrália 2009.03.27 14:36:00
Eltelt már egy kis idő azóta, amióta ezt a filmet megnéztem. Egy romantikus, csajos film tulajdonképpen ez, de gondoltam mégsem ülök itthon, úgyhogy növesztettem magamnak vaginát és többedmagammal végigültem. Nem volt egyszerű révén, hogy 166 perc maga a film. Viszont abszolút…..
 Minden blog olvasómnak szeretnék Istentől megáldott, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni!És egyúttal szeretném megköszönni azoknak, akik olvasnak, követnek valamilyen formában és még hozzá is szólnak az én beteg elmémből kipattant írományokhoz.Sok ajándékot,…..